3 Britse detective-series zijn vanaf 20 mei verkrijgbaar op DVD en VOD

Drie top detectiveseries!

ENDEAVOUR MORSE - LEWIS - MISS MARPLE

20 mei verkrijgbaar op DVD en VOD

Endeavour Morse Seizoen 1

Endeavour Morse - Seizoen 1 DVDIn de Britse detectiveserie Endeavour Morse zien we hoe een jonge Morse (Shaun Evans) in de jaren ’60 zijn eerste schreden zet op het speurderspad. Hij wordt aangenomen bij de politie van Oxfordshire en groeit al snel door naar de afdeling misdaadbestrijding waar hij de ene na de andere gecompliceerde moordzaak oplost. Sommige van zijn superieuren zijn echter niet blij met al die successen en dat zal Morse merken ook…
De populaire detectiveserie wordt sinds november 2013 uitgezonden door de KRO en kreeg zeer positieve reacties. De cast bestaat onder andere uit Shaun Evans (The Take, The Last Weekend, Silk), Roger Allam (The Jury, Parade's End, The Thick of It), Anton Lesser (The Hour, Garrow’s Law, The Scapegoat), Jack Laskey (Sherlock Holmes: A Game of Shadows).

Specificaties DVD:
Speelduur: 4 x 120 minuten
Engels gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Adviesprijs DVD: EUR 19.99

 

Lewis Seizoen 7

Lewis - Seizoen 7  DVDInspecteur Robbie Lewis (Kevin Whatley) en zijn slimme assistent James Hathaway (Laurence Fox) zijn totaal verschillend, maar samen vormen ze een onverslaanbare combinatie als het gaat om het oplossen van ingewikkelde moordzaken. Op de achtergrond speelt ook steeds de onmogelijke liefde tussen Lewis en patholoog-anatoom Laura Hobson. Het historische stadje Oxford vormt daarbij een sfeervol decor. In dit zevende seizoen krijgen Lewis en Hathaway onder meer te maken met de moord op een topcrimineel en een gebalsemd lijk dat op het platteland gevonden wordt. Lewis is één van de meest populaire KRO detectives aller tijden en is een spin-off van de oorspronkelijke serie Inspector Morse uit jaren ’80 en ’90. Het personage is net als bij inspector Morse, bedacht door Colin Dexter. De cast bestaat uit: Kevin Whately (Joe Maddison's War, The Children), Laurence Fox (W.E., Wired), Clare Holman (Death in Paradise, Hunter) en Rebecca Front (The Thick of It, Grandma's House).

Specificaties DVD:
Speelduur: 3 x 120 minuten
Engels gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Adviesprijs DVD: EUR 17,99

 

Miss Marple Seizoen 6

Miss Marple - Seizoen 6 DVDDe sfeervolle detectiveserie Miss Marple is gebaseerd op de boeken en korte verhalen van de beroemde Britse misdaadschrijfster Agatha Christie. Miss Marple (Julia McKenzie) is een ogenschijnlijk wat suffig ouder dametje, maar het tegendeel is waar. Ze is in staat de meest lastige moordzaken te ontrafelen. In dit zesde seizoen krijgt Miss Marple tijdens een vakantie op een tropisch eiland te maken met de moord op mede-hotelgast majoor Palgrave. In de volgende aflevering begint een reeks moorden met de geheimzinnige dood van een trouwe butler en in het derde deel komt een Amerikaanse erfgename op tragische wijze om het leven. Is zij het slachtoffer geworden van een oude vloek?
De cast bestaat onder andere uit Julia McKenzie (Cranford), Fiona Shaw (Harry Potter), Warren Brown (Luther), Aneurin Barnard (Citadel).

Specificaties DVD:
Speelduur: 3 x 120 minutenEngels gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Adviesprijs DVD: EUR 20,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  16-05-2014

Eindelijk Lewis 7! Endeavour is wel een beetje een rip-off: de disk bevat wel de vier afleveringen van het eerste seizoen, maar níet de pilot. Daarvoor liggen d...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina