A-Film releases op DVD, Blu-ray Disc en VOD in februari

A-Film releases in februari op DVD, BD en VOD:

DON JON (DVD, Blu-ray Disc en VOD)

Een zeer verrassend filmjuweeltje, die Don Jon. – NU.NL

Don Jon DVD & Blu rayDon Jon DVD & Blu rayJoseph Gordon-Levitt is DON JON. Een versierder die zijn leven wijdt aan zijn familie, vrienden, sport en porno.
Zijn vrienden noemen hem DON JON omdat hij elk weekend slaagt in zijn missie om een meisje mee naar huis te krijgen. Zijn formule werkt altijd.  Maar dan ontmoet DON Barbara (Scarlett Johansson), waar hij tot over zijn oren verliefd op wordt. Maakt dit een ander mens van DON JON of kan hij zijn oude gewoontes toch niet weerstaan? Joseph Gordon-Levitt speelt niet alleen de hoofdrol in deze sexy en grappige film, maar het is ook zijn regiedebuut.  Scarlett Johansson is sexier dan ooit tevoren en  Tony Danza en Julianne Moore maken een verrassende en onuitwisbare indruk.

Regie: Joseph Gordon-Levitt
Met o.a.: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza
Genre: Komedie
Taal: Engels / Frans
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16
Speelduur: 90 Minuten

Release: 04-02-2014

 

EMPEROR (DVD, Blu-ray Disc en VOD)

Van de regisseur van Girl With a Pearl Earring

Emperor DVD en Blu rayEmperor DVD en Blu rayEmperor is een verhaal over liefde en begrip dat zich afspeelt tijdens de spanningen en onzekerheden van de dagen die onmiddellijk volgen na de Japanse overgave aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Binnen de staf van Generaal Douglas MacArthur, die de feitelijke leider van Japan is als opperbevelhebber van de bezettende macht, moet een Japan-expert, Generaal Bonner Feller, een beslissing van historisch belang nemen: moet Keizer Hirohito berecht en veroordeeld worden als oorlogsmisdadiger? Zijn beslissing wordt in grote mate beïnvloed door zijn herinneringen aan en de zoektocht naar Aya, een Japanse studente die hij jaren geleden ontmoet heeft in de VS.

Regie: Peter Webber
Met o.a.: Tommy Lee Jones, Matthew Fox, Eriko Hatsune
Genre: Oorlog
Taal: Engels / Japans
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: 16

Release: 04-02-2014

 

RAMSES (TV-serie) (2-DVD)

Ramses TV Serie DVDAlles wat gezegd en geschreven is over Ramses Shaffy, getuigt van zijn ongelooflijke drang om groots en meeslepend te leven. De vele verhalen vertellen hoe aanstekelijk en inspirerend dat voor velen is geweest, maar ook hoe verpletterend en destructief het kon zijn. En soms getuigen de verhalen en zijn liedjes van een hartverscheurende eenzaamheid. Over al deze kanten van het leven van Ramses Shaffy gaat de vierdelige dramaserie RAMSES.

De serie speelt zich af tussen de jaren 1959 en 1978 en is vooral een ode aan Ramses’ levensvreugde en -kracht; aan zijn vermogen het leven niet alleen te nemen zoals het komt, maar in elke gebeurtenis, hoe pijnlijk ook, een nieuwe kans te zien.

‘Al het mooie was veel mooier dan je je kunt bedenken, maar alle ellende was ook veel heftiger dan je je voor kunt stellen.’ (Liesbeth List over Ramses Shaffy)

Regie: Michiel van Erp
Met o.a.: Maarten Heijmans, Noortje Herlaar, Thomas Cammaert
Genre: TV Serie
Taal: Nederlands
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 4 x 50 Minuten

Release: 04-02-2014

 

TO THE WONDER (DVD, Blu-ray Disc en VOD)

Gouden Palm winnaar Terrence Malick (The Tree of Life) komt met een romantisch drama met in de hoofdrollen Ben Affleck (Argo), Olga Kurylenko (Quantum of Solace), Rachel McAdams (The Notebook, Sherlock Holmes) en Javier Bardem (Biutiful, Skyfall).

To The Wonder DVD & Blu rayTo The Wonder DVD & Blu rayGeliefden Neil (Ben Affleck) en Marina (Olga Kurylenko) hebben zich teruggetrokken op een Frans eiland waar ze genieten van elkaar en hun ongelukkige verleden achter zich proberen te laten. Neil denkt met Marina de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden, en belooft haar eeuwige trouw. Als twee jaar later de liefde wat verwatert, ontmoet Neil zijn oude vlam Jane (Rachel McAdams). De twee worden hopeloos verliefd en dat brengt Neil in een lastige positie. Marina twijfelt ondertussen aan haar liefde voor Neil en vraagt priester Father Quintana (Javier Bardem) om advies. Father Quintana is zelf in conflict met zijn geloofsovertuiging, hij voelt niet meer de toewijding die hij in de begindagen had. Neil’s tweestrijd met de twee vrouwen en Father Quintana’s strubbelingen met het geloof zorgen ervoor dat beide met verschillende vormen van liefde leven. Hoe verandert, tergt of verrijkt de toewijding aan je geliefde of je geloof je leven?

Regie: Terrence Malick
Met o.a.: Javier Bardem, Rachel McAdams, Ben Affleck
Genre: Romantisch Drama
Taal: Engels
Ondertiteling:  Nederlands / Frans
Kijkwijzer: AL
Speelduur: 112 Minuten

Release: 18-02-2014

 

MET JOU HEB IK GELEERD (DVD)

Met Jou heb ik GeleerdZanger en tv-presentator Joris Linssen raakte betoverd door de klanken van de mariachi toen hij als student in Mexico verbleef. Nu gaat hij met zijn band Caramba terug om een serenade te brengen aan zijn twee grote helden: Armando Manzanero en José Alfredo Jiménez. Een roadmovie over passie voor muziek, ambitie, vertrouwen en vriendschap. Joris Linssen & Caramba brengen hun polder-mariachi’ terug naar de oorsprong en willen weten of de Mexicanen hun muziek kunnen waarderen.

Regie: Wilfred Evers
Met o.a.: Joris Linssen, Caramba
Genre: Documentaire
Taal: Nederlands / Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans
Kijkwijzer: AL
Speelduur: 69 Minuten

Release: 18-02-2014

A-Film logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  01-02-2014

Heb vandaag bij Media Markt Don Jon al kunnen kopen!(y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina