Angus, Thongs and Perfect Snogging 14 mei op DVD

ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING

Tienerangsten krijgen een heel nieuwe betekenis in deze hitkomedie.

Vanaf 14 mei op DVD

ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING van regisseuse Gurinder Chadha, bekend van onder andere de topfilms Bend It Like Beckham en Bride & Prejudice, is een hilarisch verhaal over volwassen worden, gebaseerd op de veelgeprezen romanreeks van Louise Rennison.

ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING vertelt het verhaal van de excentrieke, maar sympathieke 14-jarige Georgia Nicolson (Georgia Groome), terwijl ze zich door alle beproevingen en ellende van het volwassen worden worstelt. Georgia moet de “trauma’s” doorstaan van nieuwsgierige ouders die haar niet begrijpen, een irritant driejarig zusje en de dagelijkse ups and downs die bij het leven van een tienermeisje horen in een wereld die net zo gestoord is als zijzelf. Gesteund door haar stapelgekke kat Angus en haar groepje beste vriendinnen, “The Ace Gang”, probeert Georgia haar twee grootste wensen te vervullen: 1: een geweldige, sexy vriend bemachtigen waarmee ze kan bewijzen dat zij de volwassen, ontwikkelde vriendin is die de populaire Robbie (Aaron Johnson) verdient en 2: het meest geweldige 15e verjaardagsfeest ooit organiseren!

ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING laat je schateren van het lachen bij het zien van Georgia’s onbeschaamde zoektocht naar de “perfecte” zoenpartij, die niet helemaal vlekkeloos verloopt: wat te denken van onhandige zoenlessen ten behoeve van een hogere plaats op de “zoenranglijst”, experimenten met zelfbruiningsmiddelen die helemaal verkeerd uitpakken en zelfs af en toe stalking. Met bijrollen van sterren als T4-favoriet Steve Jones in de rol van stoere klusjesman en Alan Davies (Jonathan Creek) en Karen Taylor (Touch Me, I’m Karen Taylor) als de “stokoude” ouders, zal de dvd-release van de meest geestige Britse tienerkomedie van dit jaar iedere tiener aanspreken.

DVD Extra’s:
o Audiocommentaar door Gurinder en de meisjes van “The Ace Gang”
o ‘Double Cool with Knobs On’
o De verzorging van Angus o De eerste zoenen
o Werken met Gurinder
o Tanga’s, BH’s en andere levensbelangrijke benodigdheden
o De ‘Angus look’
o De ‘ultraviolette’ videoclip van Stiff Dylans
o Neem een kijkje in het huishouden van de familie Nicolson
o Angus’ videodagboek
o Verwijderde scènes
o Bloopers

Adviesprijs: € 19,99 Speelduur DVD: ca. 96 minuten Leeftijd: 6 jaar + geweld + taalgebruik

Recente artikelen

Laatste reacties

.:Quadran:.  |  19-05-2009

Ik heb hem gezien. Film voor meisjes tussen 11 jaar en 16 jaar.
Lees meer >

Jeroen Trapman  |  24-04-2009

Imo is dit een beetje een chickflick (gebasseerd op de recensie, ik heb hem zelf nog niet gezien) ;) Laat hem zelf liggen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina