Animatiefilm De Ark van Noah vanaf 9 september op DVD

De Ark van Noah
Ga mee op reis met deze prachtige animatiefilm over vriendschap en vertrouwen, een fantastisch familieverhaal met wervelende, intrigerende figuren en een humoristisch randje!

Vanaf 9 september verkrijgbaar op DVD

Prachtige animatie, wervelende en intrigerende figuren, een mooi verhaal over vriendschap en vertrouwen én de nodige humor. Dat is allemaal terug te vinden in de animatiefilm Ark van Noah, die vanaf 9 september op DVD verkrijgbaar is. De Nederlandse stemmen zijn van onder andere Peggy Vrijens (Julia’s Tango), Mike Ho- Sam-Sooi (Goudkust) en Bas Keijzer (Scheepsjongens, Nachtrit). Natuurlijk bevat de film ook veel muziek waaronder I Will Survive van Gloria Gaynor.

De korte inhoud
Op een dag zag God dat de slechtheid van de mens een hoogtepunt had bereikt. Er was van alles mis van wat mensen dachten en deden. Daarom  besloot hij een gigantische vloedgolf op hen af te sturen om alle slechtheid weg te spoelen. Om ervoor te zorgen dat het leven op aarde zou blijven bestaan, kreeg de vriendelijke Noah de opdracht om een reusachtige ark te bouwen. Een mannetje en een vrouwtje van ieder levend wezen op aarde kregen onderdak, zodat zij de vloed konden overleven. De wereld veranderde is één grote eindeloze zee en de ark begon aan zijn lange reis. Maar de samenwerking tussen de mensen, roof- en prooidieren bleek een stuk ingewikkelder dan gedacht…

Een productie van de Italiaanse productiemaatschappij FilmExport Group.
De Nederlandse dubbing was in handen van niemand minder dan Hymke de Vries.

Technische gegevens
Speelduur: ± 86 minuten Taal: Nederlands / Vlaams Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 2.0 Verpakking: 1 DVD in O-card Kijkwijzer: 6
Consumentenadviesprijs: € 9,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina