Bankroet DVD Concurrent verkoopt gewoon door.

DVD Concurrent, een voormalig adverteerder op DVD.nl is op 27 juni failliet verklaard, maar gaat desondanks door met het opnemen van bestellingen. Bij deze willen wij al onze bezoekers waarschuwen NIETS meer te bestellen bij DVD Concurrent, naar alle waarschijnlijkheid wordt er namelijk niets geleverd en kan je naar je geld fluiten. Zie ook onderstaand nieuwsbericht van Planet Internet.:

Bankroet DVD Concurrent verkoopt gewoon door

DVD Concurrent ging met moederbedrijf Backstage Internet Marketing in Capelle aan den IJssel bankroet, maar registraart nog klanten en neemt bestellingen op.
Een trouwe lezer van Planet Multimedia waarschuwt dat het beter is om geen bestellingen meer te plegen.

We konden ons nog gewoon registeren bij DVD Concurrent en kregen een bevestiging.

Ook het plaatsen van een bestelling ging nog gewoon door. Betaling vindt plaats met een acceptgirokaart, wellicht vooraf aan het verzenden van de bestelling.

De telefoon bij moederbedrijf Backstage Internet Marketing werden niet meer opgepakt.

Volgens de Kamer van Koophandel in Rotterdam is het bedrijf op 27 juni failliet verklaard. Curator is een jurist van het bureau Ploum, Lodder & Princen in Rotterdam. Deze was vandaag niet aanwezig.

De klanten die vooruit hebben betaald kunnen waarchijnlijk naar hun zending en geld fluiten. Ze kunnen een vordering indienen bij de curator.

Dit bericht is overgenomen van Planet Internet.

Recente artikelen

Laatste reacties

raymonddeniet  |  14-07-2003

Wel heel vreemd, en anders brutaal dat ze gewoon door bleven gaan met registreren van klanten en het opnemen van bestellingen terwijl ze weten dat ze failliet z...
Lees meer >

Christiaan Sauer  |  14-07-2003

Wel heel vreemd, en anders brutaal dat ze gewoon door bleven gaan met registreren van klanten en het opnemen van bestellingen terwijl ze weten dat ze failliet z...
Lees meer >

raymonddeniet  |  14-07-2003

hmmmm, op zich jammer. ik heb nog net op tijd x-files seizoen 6 voor heel weinig binnen. maar de acceptgiro krijg je gewoon direkt bij de levering, dus je betaa...
Lees meer >

Christian  |  12-07-2003

Mmm, vandaar... Ik zit al 3 weken te wachten op een accept giro van hun. Ik krijg dus niks, maar gelukkig ook nog niet betaald... (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina