Beamax introduceert 'A-serie' thuisbioscoopschermen

Beamax lanceert in oktober de nieuwe A-serie frame schermen. Hiermee breidt Beamax haar assortiment van elektrische en handbediende schermen verder uit.

Frame schermen worden vaak toegepast in high-end, permanente home-cinema en presentatieruimtes, waar een vlak doek van het hoogste belang is.

De A-serie kenmerkt zich door een scherpe prijsstelling, een eenvoudige montage en installatie en een vlak, gespannen doek. De A-serie is verkrijgbaar in 16:9 en 4:3 formaat in verschillende groottes. Het matwitte doek heeft een Gain-waarde van 1,2 waardoor het breed toepasbaar is en goed aansluit op de ontwikkelingen op gebied van (home cinema) projectoren.
De A-serie is verkrijgbaar vanaf 400 euro (excl. BTW).

Meer informatie over Beamax is te vinden op www.beamax.com

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel W  |  09-11-2003

Twee weken geleden heb ik dit scherm gekocht, maatje 200x119 (=beeldoppervlak 185x104). Besteld bij Only-1, wordt dan vervolgens door UPS bij Beamax in België o...
Lees meer >

Peter R.  |  16-10-2003

Hoi, even een vraagje aan Otto Beamax :lol: . Zij de afmetingen inclusief kader van 5 centimeter ? of exclusief. In afwachting. Grtjs Peter
Lees meer >

Ronald Dassen  |  15-10-2003

Kijk, dat zijn mooie prijzen. En Eric, ik ben zeker geïnteresseerd in een review, dus ben zéér benieuwd.
Lees meer >

Eric van Ballegoie  |  15-10-2003

Voor geinteresseerden: Wij zullen binnenkort een scherm ter test ontvangen en onze bevindingen met jullie delen via een review op de site!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina