BenQ komt met DLP projector

BenQ kondigt vandaag een spannend nieuw product aan in de reeks van multimedia home cinema projectors. De BenQ PE7800 projector is uitgerust met geavanceerde Digital Light ProcessingTM technologie en het (door BenQ zelf ontwikkelde) beeld management systeem. Met andere woorden:
de projector levert extreem hoge beeldkwaliteit voor gebruik in bijvoorbeeld de huiskamer.

"Er komt steeds meer vraag naar mogelijkheden om thuis een bioscoopomgeving te creëren," zegt Marc Wilbers, Genaral Manager BenQ Benelux. "De PE7800 zal hier ongetwijfeld een rol in gaan spelen en we verwachten dat hij tot de verbeelding spreekt - letterlijk én figuurlijk - van het meest kritische publiek."

De PE7800 ondersteunt (native) 16:9 breedbeeld en de gebruiker kan zelf eenvoudig het kleurniveau instellen door de kleuren rood, groen, blauw en wit aan te passen. De projector is uitgerust met 21 voorkeursinstellingen en is speciaal ontworpen voor gebruikersvriendelijke kleuraanpassingen.
Daarnaast zorgt een zeer hoge video refresh rate (300Hz) ervoor dat de beelden helder, scherp en natuurgetrouw overkomen.

DLP Technologie
DLP (Digital Light Processing) technologie is de volgende generatie optische technologie van Texas Instruments. Deze technologie garandeert zeer scherpe afbeeldingen met een hoog contrast met minimale degradatie van het beeld op langere termijn. De technologie is bij uitstek geschikt voor projectie op grote beeldschermen en maakt gebruik van het DMD projector panel met een zeer lange levensduur van minimaal 100.000 uur. In toevoeging op de DLP technologie zijn de BenQ projectoren ook voorzien van BenQ’s eigen ‘sealed optical engine design’ en DCMS (dynamic color management
systeem) voor het zelf actief instellen van de kleuren.

De BenQ PE7800. Binnenkort te zien in geselecteerde (thuis)bioscopen...
(voor een winkeladviesprijs van € 3999 incl. BTW).

Recente artikelen

Laatste reacties

M-trap  |  19-02-2004

Info van ProjectorCentral: BenQ also debuted a lower priced widescreen DLP unit featuring the 1024x576 Matterhorn chip, which will be marketed as the PE7800....
Lees meer >

Arjen van den Doel  |  19-02-2004

zijn er al specs van deze beamer beschikbaar ? de adviesprijs is iig een stuk lager dan die van z'n grotere broer.... de 8700... die is dacht ik 6000 euro.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina