Bewapen je tegen de meest extravagante CIA-agent met poezentrui in de actiekomedie SPY

Bewapen je tegen de meest extravagante CIA-agent met poezentrui in de must-see actiekomedie

SPY

Vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Digital HD

Spy DVDSpy Blu ray

Superspion, wie had dat vroeger niet op het lijstje met droombanen staan?! Susan Cooper denkt dat ook te kunnen en solliciteert bij de CIA. Hier krijgt ze een saaie bureaubaan totdat haar vaste partner Bradley Fine – wel een superspion – tijdens een missie vermist raakt. Susan moet haar veilige kantoorruimte verlaten en gaat haar droombaan vervullen. Maar hoe? Je ziet het in de hilarische actiekomedie SPY.

Synopsis
Melissa McCarthy en Jason Statham zijn hilarisch en gewapend in deze geweldige komedie vol actie van regisseur Paul Feig (The Heat, Bridesmaids)! Susan Cooper (McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. Spy zit bomvol hilarische actie en avontuur!

Cast
Regisseur Paul Feig, bekend van The Heat en Bridesmaids, vormt samen met hoofdrolspeelster Melissa McCarthy (The Heat, Mike & Molly) in SPY weer een heus comedy dreamteam. De hilarische sterrencast bestaande uit Rose Byrne (Bad NeighboursX-Men: First Class) die de rol van femme fatale Rayna Boyanov vertolkt, Jude Law (Sherlock HolmesEnemy at the Gates) die in de rol kruipt van geheimagent Bradley Fine en Jason Statham (CrackSnatch) die collega Rick Ford speelt, maakt van SPY een heerlijke must-see spionnenfilm.

Bekijk de trailer:

Blu-ray
De Blu-ray versie van SPY biedt meer dan twee uur aan waanzinnig bonusmateriaal, waaronder verwijderde scènes en hoe SPY is gemaakt.

DVD
Ook de DVD bevat hilarisch bonusmateriaal waaronder top secret videomateriaal achter de schermen.

Digital HD
De Digital HD-versie van SPY is nu al verkrijgbaar via de Apple iTunes Store, Google Play en Microsoft XBox. Digital HD biedt snelheid, gemak en de beste kwaliteit op digitaal gebied.

DVD
Lengte: 115 minuten
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital 
Aspect ratio: 16:9 (2.39:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra’s: 
- Extended cut
- Geheime bloopers

Blu-ray
Lengte: 120 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DD 5.1
Aspect ratio: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra’s:
-       Extended cut
-       15 Geheime alternatieve scènes
-       Geheime bloopers
-       Hoe is SPY gemaakt 

Release datum: 7 oktober 2015
Genre: Aktie, Komedie, Misdaad
Leeftijd: 16 jaar

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina