Bioscoophit Minions vanaf 4 november op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D

HAAL DE GROOTSTE ANIMATIEFILM VAN HET JAAR IN HUIS VOOR DE FEESTDAGEN!

MINIONS

Minions DVD & Blu ray Disc

MET DRIE GLOEDNIEUWE MINI-MOVIES OP BLU-RAY EN DVD

VANAF 4 NOVEMBER 2015 OP 3D BLU-RAY, BLU-RAY COMBO PACK, DVD EN DIGITAAL

Ze stalen de show en veroverden wereldwijd de harten van de kijkers in de Despicable Me-films van Universal Pictures en Illumination Entertainment. Nu schitteren ze voor het allereerst in hun eigen film, Minions, die vanaf 4 november beschikbaar zal zijn op 3D Blu-ray, Blu-ray Combo Pack, DVD en Digitaal vanaf 4 november 2015 via Universal Pictures Benelux. Minions, de langverwachte prequel van de globale kaskrakers Despicable Me en het geliefde vervolg Despicable Me 2, is een waanzinnig onderhoudende film voor alle leeftijden. De 3D Blu-ray, Blu-ray Combo Pack en DVD versies bevatten drie gloednieuwe mini-movies en nog veel meer Minions. Een film, kortom, die iedereen tijdens de drukke eindejaarsdagen steeds opnieuw zal willen bekijken.

Het verhaal van Minions begint bij de dageraad van de tijd. De Minions, oorspronkelijk niets meer dan ééncellige organismen, evolueerden door de eeuwen heen tot hun huidige vorm, met als rode draad hun dienstbaarheid aan de verschrikkelijkste meesters. Helaas blijkt die boegbeelden — van T. Rex tot Napoleon—stuk voor stuk een droevig lot beschoren en komen de Minions uiteindelijk zonder meester te zitten. Terwijl de Minions aan een diepe depressie ten prooi vallen, bedenkt Minion Kevin een plannetje. Samen met Stuart, de rebelse tiener, en Bob, een lieve kleine Minion, trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar een snode baas die hij en zijn broeders kunnen dienen. Het trio onderneemt een spannende reis die hen uiteindelijk naar hun volgende potentiële meester voert, Scarlet Overkill (Oscar®winnares Sandra Bullock), ’s werelds allereerste vrouwelijke superschurk. Ze reizen van het ijzige Antarctica naar New York City in de sixties, en belanden uiteindelijk in het ultrahippe London, waar ze voor hun grootste uitdaging ooit komen te staan: de Minionheid behoeden voor de complete... vernietiging.

De met sterren bezaaide stemmencast van de originele versie wordt aangevoerd door Sandra Bullock (The Blind Side, Gravity) en bevat ook Golden Globe- en recent Emmy Award®-winnaar Jon Hamm (“Mad Men,” Bridesmaids), Oscargenomineerde Michael Keaton (Birdman: (Or The Unexpected Virtue of Ignorance, Toy Story 3), zevenvoudig Emmy Award®-winnares Allison Janney (“The West Wing,” “Masters of Sex,” “Mom”), Oscargenomineerde Steve Coogan (Despicable Me 2, Philomena), BAFTA Award-winnares Jennifer Saunders (“Absolutely Fabulous”, “Shrek 2”) en Oscarwinnaar Geoffrey Rush (The King’s Speech, Pirates of the Caribbean series). De onnavolgbare stemmetjes van de Minions zelf worden weer ingesproken door Oscargenomineerde Pierre Coffin (Despicable Me, Despicable Me 2), die samen met Kyle Balda (Dr. Seuss’ The Lorax) ook de regieteugels in handen heeft. Minions is een productie van Illumination Entertainment CEO en oprichter Chris Meledandri en Janet Healy. Brian Lynch schreef het scenario en Chris Renaud is de uitvoerend producent van de film.
In de Nederlandse versie spreken Isa Hoes en Barry Atsma de stemmen in van Scarlet en Herb Overkill. Ook DJ Hardwell, Susan Visser, Karin Bloemen, Bas Keijzer, Hans Klok, Chris Zegers, Abbey Hoes, Enzo Knol, Sipke Jan Bousema, Levi van Kempen en Jon van Eerd maken deel uit van de Nederlandse stemmencast van Minions.

Minions zal beschikbaar zijn op 3D Blu-ray , Blu-ray met DIGITAL HD en UltraViolet en DVD
* Blu-ray ontketent de kracht van je HDTV en is de beste manier om thuis films te bekijken, met zes maal de beeldresolutie van een DVD, exclusieve extra’s en surroundgeluid van bioscoopkwaliteit.
* DVD biedt je de flexibiliteit en het gebruiksgemak om films zowel thuis als elders af te spelen.
* DIGITAL HD met UltraViolet laat fans toe om overal hun geliefde films te bekijken, op hun favoriete toestellen. De gebruikers kunnen de film onmiddellijk streamen of downloaden

BONUSMATERIAAL EXCLUSIEF VOOR DE BLU-RAY EN DIGITAL HD:
* DRIE GLOEDNIEUWE ORIGINELE MINI-MOVIES:
O Cro Minion
O Competition
O Binky Nelson Unpacified
* DELETED SCENE – ME, MYSELF AND STUART
* AROUND THE WORLD INTERACTIEVE KAART – Verken de wereld van de Minions met deze interactieve kaart, die geënt is op locaties uit de film en waarop je een verzameling spelletjes, trivia, featurettes, storyboards en nog veel meer kunt aantreffen.
* BEHIND THE GOGGLES – HET ILLUMINATION-VERHAAL VAN DE MINIONS – Een blik “achter de brillen” op de geschiedenis en evolutie van de alomgeliefde gele handlangers.
o DE SCHRIJVER – Bekijk de evolutie van de Minions door de eeuwen heen. De schrijver, Brian Lynch, bespreekt hoe de verschillende persoonlijkheden van de drie hoofd-Minions tot stand kwamen, alsook zijn idee voor VillainCon, en de Minion-familie.
o HET KANTOOR VAN DE BAAS – Illumination Entertainment CEO en oprichter en Minionsproducer, Chris Meledandri, praat over het ontstaan van Illumination Entertainment en de geboorte van zowel Despicable Me als de Minions.
o DE CREATIEVEN – Bekijk hoe de Minions vorm kregen, vanaf de originele conceptschetsen van de handlangers tot de uiteindelijke creatie van de Minions, en hoe ze, van tijdperk tot tijdperk, evolueerden. Bekijk ook hoe de ideeën voor de personages van Herb en Scarlett Overkill ontstonden.
o GALERIJ – CONCEPT ART (stills)
o GALERIJ – COLOR SCRIPT (stills)
o DE COMPONIST – Luister naar de manier waarop componist Heitor Pereira de sound van de Minions creëert en wat er nodig is om grootse muziek te componeren voor kleine personages.
o DE ACTEURS - De acteurs vertellen hoe het is om deel uit te maken van een Minions-film, wie hun favoriete Minions zijn en waarom ze er zo dol op zijn
o PRIKBORD (stills)
o VEILIGHEIDSVIDEO
* ILLUMINATION MACGUFF ANIMATION
o ANIMATIE - Begeef je achter de schermen en ontdek alles over de uitdagingen en opwinding die gepaard gaan met het – door animatie – tot leven brengen van de Minion-personages voor de film.
o BELICHTING, ENSCENERING EN EFFECTEN – Een kijk op de bepalende rol die enscenering en belichting spelen voor het overbrengen van emotie en motivatie in de film. Ontdek meer over het verkrijgen van de sixties vintagelook en de uitdagingen van ingewikkelde technische shots, die soms weken tijd in beslag namen.
o GALERIJ MET 3D MODELLEN (stills)
o DE REGISSEURS – Regisseurs Pierre Coffin en Kyle Balda praten over de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het ontwikkelen van kenmerkende persoonlijkheden voor de Minions.
o DE PRODUCERS - Producers Chris Meledandri, Janet Healy en Executive Producer Chris Renaud hebben het over de drie hoofdpersonages – Kevin, Stuart en Bob – en het kleine gezinnetje dat ze vormen in de film, en hoe het hun doel was om een speciale band te smeden tussen de drie onderling en tussen het trio en het publiek, bij het verlaten van de zaal.
o DE MONTEUR - Filmmonteur Claire Dodgson bespreekt de herkenbare montagestijl van de Despicable Me-franchise en het drie jaar durende proces dat ligt tussen de originele storyboards en het monteren van de scènes met Minion-dialogen.
o DE STORYBOARDARTIEST – Ontdek hoe de acties van de woorden uit het script visueel worden omgezet in tekeningen en hoeveel werk er kruipt in het proces dat van ruwe schetsen een afgewerkte filmmontage maakt.
o GALERIJ – STORYBOARD VAN STUART IN DE JACUZZI (stills)
* JINGLE BELLS OP ZIJN MINIONS – De Minions pompen de kerstklassieker op geheel eigen wijze nieuw leven in. Nu kun ook jij meezingen met de populaire video die in 2014 het meest gedeelde item op Facebook was.
* THE SECRET LIFE OF PETS BIOSCOOPTRAILER

DVD EXTRA’S
* DRIE GLOEDNIEUWE ORIGINELE MINI-MOVIES:
O Cro Minion
O Competition
O Binky Nelson Unpacified
* DELETED SCENE – ME, MYSELF AND STUART
* JINGLE BELLS OP ZIJN MINIONS – De Minions pompen de kerstklassieker op geheel eigen wijze nieuw leven in. Nu kun ook jij meezingen met de populaire video die in 2014 het meest gedeelde item op Facebook was.
* THE SECRET LIFE OF PETS BIOSCOOPTRAILER

TECHNISCHE SPECIFICATIES BLU-RAY & BLU-RAY 3D:
Beeld: Widescreen 1.85:1
Kijkwijzer: AL
Talen/Ondertitels: English SDH, Dutch, French, Castilian Spanish, Catalan Spanish, Hindi, Arabic
Audio: Dolby True HD 7.1: English, Dolby Atmos +: French, Dolby Digital 5.1: Dutch, Flemish, Castilian Spanish, Catalan Spanish, Hindi, Arabic
Speelduur: 91 minuten
To experience Dolby Atmos at home, Dolby Atmos enabled AV receivers and additional speakers are required; however, Dolby Atmos soundtracks are fully backward compatible with traditional audio configurations and legacy home entertainment equipment.

TECHNISCHE SPECIFICATIES DVD
Beeld: Anamorphic Widescreen 1:85:1
Kijkwijzer: AL
Talen/Ondertitels: English SDH, Dutch, Flemish, French, Italian
Audio: Dolby Digital 5.1: English, Dutch, Flemish, French, Italian
Speelduur: 87 minuten

Universal

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  21-10-2015

Lees ik dat nou goed? Een Engelse Dolby TrueHD-spoor en een Frans Dolby Atmos-spoor? Dolby Atmos is geen apart spoor, maar zit in een Dolby TrueHD- of Dolby Dig...
Lees meer >

e-shole  |  21-10-2015

Nederlands komt er nog bekaaider vanaf, slechts DD5.1 (hoewel kinderen het niet zal opvallen). Maar goed, dan is de Franse blu-ray bij bv Amazon.fr een optie, ...
Lees meer >

Werner  |  21-10-2015

Oei, verhip, het is nog waar ook :( Heb het zelf verkeerd gelezen, de lettertjes op de cover zijn dan ook zó klein!
Lees meer >

Frank  |  21-10-2015

Lees ik dat nou goed? Een Engelse Dolby TrueHD-spoor en een Frans Dolby Atmos-spoor?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina