BREAKING BAD 1 t/m 5a en The Royal Collection van THE TUDORS nu op DVD en Blu-ray Disc.

Sony Pictures presenteert:

BREAKING BAD - The first five seasons (1 t/m 5a)

Op DVD (18 disc) en Blu-ray Disc (13 disc)

Seizoen 1
Breaking Bad - seizoen 1-5 DVDBreaking Bad - seizoen 1-5 Blu rayWalter White, een onopvallende, saaie scheikundedocent, krijgt op een dag te horen dat hij aan terminale kanker lijdt. De ooit succesvolle chemicus geeft scheikundeles op een middelbare school en werkt parttime in een wasstraat om zijn gezin te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood goed verzorgd achterblijft, bedenkt hij het ambitieuze plan om een drugshandel op te zetten.

Seizoen 2
De compagnons Walt en Jesse krijgen steeds meer te maken met de extremen van de drugshandel. Hun handelsmerk blue meth maakt ze rijk, maar het wordt voor Walt steeds moeilijker om zijn dubbelleven verborgen te houden. Walt leeft in een achtbaan met keiharde drugsdealers, een vrouw en een zoon die steeds verder van hem verwijderd raken, de aanstaande geboorte van zijn dochter, een gebruikende compagnon en zijn strijd tegen longkanker.

Seizoen 3
Ook al is de kanker stabiel, Walter kan het niet even rustig aan doen. Zijn vrouw wil van hem scheiden, zijn zwager en DEA-agent zit achter hem aan en een Mexicaans drugskartel heeft het op zijn leven gemunt. Ondanks alles werkt Walt aan een deal die hem een fortuin kan opleveren, maar de prijs is hoog.

Seizoen 4
Terwijl zijn jonge handlanger Jesse steeds afstandelijker en vijandiger wordt, moet Walt omgaan met zijn van hem vervreemde vrouw, zijn genadeloze DEA-zwager en de gewetenloze spil waar alles om draait (Giancarlo Espositio) die de hele operatie manipuleert. Dit resulteert in een explosieve finale.

Seizoen 5a
Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie tot drugsbaron voltooid. Samen met Jesse en Mike maakt hij plannen om definitief binnen te lopen met als doel om met pensioen te gaan. In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes.

 

THE TUDORS – The Royal Collection

Op DVD (12 disc) en Blu-ray Disc (11 disc)

Synopsis:
Tudors Complete Collection DVDTudors Complete Collection DVDGolden Globe® Award-winnaar Jonathan Rhys Meyers speelt de sterren van de hemel als de beruchtste koning van Engeland in de spannende hit dramaserie, THE TUDORS. De hartstocht waarmee Koning Hendrik VIII probeert Engeland's vooraanstaande positie in de wereld en zijn eigen nalatenschap te verzekeren leidt hem door een keten van zes vrouwen, een onbezonnen oorlog met Frankrijk naar de uiteindelijke plek in de geschiedenis als een van 's werelds meest charismatische, wreedste en vooral menselijkste koningen.
Onder de vele talentvolle acteurs bevinden zich Jonathan Rhys Meyers, Sam Neill, Peter O'Toole, Joely Richardson en Henry Cavill. Alle vier seizoenen van deze bekroonde serie die het historische drama genre herdefinieerde zijn nu gebundeld in deze complete box. De hartkloppende actie zal je op het puntje van je stoel houden.

Release 13 november

Sony logo

Recente artikelen

Laatste reacties

crocs  |  15-11-2013

OMG.BB 1 t/m 5a box is gewoon pure oplichting. :evil: Lid Hombre heeft helemaal gelijk -> http://dvd.nl/forum/showthread.php?9534-Free-Record-Shop&p=1958084&vie...
Lees meer >

Pieter D  |  12-11-2013

The Tudors is wel degelijk compleet, daar zijn er slechts vier seizoenen van gemaakt (en de reeks is al een jaar of twee geleden gestopt). Vind het artwork ook ...
Lees meer >

WaymannDirector  |  12-11-2013

Vandaag deze 2 boxen zien liggen. Artwork is verschrikkelijk + Dit is gewoon een grote slipcase met alle 5 seizoenen apart in een blu-ray doos. Maar euh... Die...
Lees meer >

jan_tran  |  12-11-2013

Snap 't inderdaad ook niet; zeker gezien BrBa 5.2 deze maand nota bene in de VS wordt uitgebracht op Blu-ray (met Nederlandse ondertitels, als ze de trend van 5...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina