Bridge: Hotnews.nl - Geheim Spel op DVD

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert

HOTNEWS.nl – GEHEIM SPEL (2-Disc DVD)
Genomineerd voor de
Nickolodeon Kid’s Choice Award en de Kinderkast Televisieprijs
Met CAS (Fehd El Ouali), MAJA (Elise Schaap), KEVIN (Tobias Nierop),
DANIEL (Robin Zijlstra), SUZAN (Yoka Verbeek) en SYLVIA (Angela Groothuizen)
Gastrollen van o.a. Froukje de Both, Rene van Asten en Hajo Bruins
Het hele eerste seizoen van de razend populaire Jetix-serie
Maar liefst 20 afleveringen!

Vanaf oktober 2005 verkrijgbaar

Groot nieuws voor iedereen (6 – 12 jaar) die een grote fan is van de populaire jeugdserie Hotnews.nl, die dagelijks bij Jetix wordt uitgezonden.
Eind oktober brengt Bridge Entertainment Group het hele eerste seizoen – GEHEIM SPEL -, bestaande uit maar liefst 20 afleveringen uit op DVD.
Niet zomaar een DVD, maar een Dubbel DVD. Op iedere Disc staan 10 superspannende afleveringen.

HOTNEWS.NL is een Nederlandse serie voor jongeren.
Vijf jonge, nieuwsgierige en avontuurlijke webredacteurs CAS (Fehd El Ouali), MAJA (Elise Schaap), KEVIN (Tobias Nierop), DANIEL (Robin Zijlstra) en SUZAN (Yoka Verbeek) werken voor de populaire webkrant Hotnews.nl.
De eigenaresse van de webkrant SYLVIA (Angela Groothuizen) houdt haar redactie nauwlettend in de gaten en stuurt ze via de webcam aan.
Gastrollen in de serie worden ondermeer vertolkt door Froukje de Both (Radio 538, Goudkust), Rene van Asten (Pleidooi) en Hajo Bruins (Switch, Spangen).

Naar HOTNEWS.NL – GEHEIM SPEL is door ruim 867.000 van alle kids in Nederland tenmiste een keer gekeken. De serie is geproduceerd door IdtV.
Na een korte zomerstop is HotNews.nl sinds 5 september jl. weer terug bij Jetix. De superspannende en alweer derde verhaallijn ‘Vals Geld’ is zojuist afgerond. Op 3 Oktober is de vierde reeks van 20 afleveringen begonnen, genaamd ‘De Achtste Steen’. Deze afleveringen zijn elke maandag t/m vrijdag om 17.25 uur te zien bij Jetix. Een aflevering gemist? Elke zaterdag om 16.55 uur wordt er een compilatie van de week uitgezonden.


Synopsis:
In HOTNEWS.NL – GEHEIM SPEL volgen Daniel en Suzan een bus waarin een meisje zit, dat HELP op het raam schrijft. De bus stopt voor een pand, de Gamefabriek, en het angstige meisje gaat naar binnen. Het lijkt erop dat de Gamefabriek er nogal mysterieuze praktijken op nahoudt. De redactie ontdekt ook dat er verslavende games op de markt worden gebracht, waarvan gamers totaal doordraaien. Maar wat heeft de Gamefabriek hiermee te maken?
En wat zorgt ervoor dat de populaire games zo enorm verslavend werken?
De webredacteurs van HotNews.nl deinzen voor niets terug. Ze komen in onverwachte, ijzingwekkend spannende situaties terecht. Uiteindelijk willen ze maar één ding en dat is de waarheid achterhalen...

Speelduur: ± 220 minuten - Taal: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 - Regio code: 2 (pal) Audio: Dolby Digital 2.0 – Consumentenadviesprijs: € 14,99

Nominatie Nickolodeon Kid’s Choice Award
HotNews.nl is genomineerd voor een Nickelodeon Kid\'s Choice Award. Op 15 Oktober a.s. vinden de opnames voor de 2e editie van dit jaarlijkse event in Ahoy\' Rotterdam plaats. De show wordt op 22 Oktober in Nederland en Belgie uitgezonden. De KCA is een Awardshow voor jongeren in de leefdtijdscategorie 6-13 waarbij zij stemmen op hun favoriet in 12 verschillende categorieen, van Beste boek tot Beste Zanger, etc. Dit jaar hebben ruim 160.000 kinderen hun stem uitgebracht.
In de categorie Beste TV programma is door de kinderen HotNews.nl genomineerd samen met GTST, Hart in Aktie en Zoop.

Nominatie Kinderkast Televisieprijs
HotNews.nl is ook genomineerd voor de Kinderkast Televisieprijs, samen met vijf Z@pp <mailto:Z@pp> programma\'s: Lekker dansen, Taarten van Abel, Jeugdjournaal-Tsunami, Tippe en Kinderen voor Kinderen. Deze programma\'s zijn door kinderen geselecteerd. Naast de publieksjury is er ook nog een vakjury, die een aantal programma\'s heeft geselecteerd van Ketnet (Be), IKON en VPRO. Deze programma\'s zijn: Bumba, Gebakken mannetjes, Lekker dansen, Rauw op je dak, Valerie, Van de televisie. Deze prijs is voornamelijk voor de makers van de series.
De uitreiking vindt besloten plaats op 29 oktober, Hilton Amsterdam.
Kinderkast Televisieprijzen: www.kinderkast.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  03-08-2010

Dat zal niet makkelijk worden. Alleen de Vals Geld DVD is nog te leveren. Voor Geheim Spel of Chat zul je je op de tweedehands kanalen moeten richten.
Lees meer >

Elly Imminga  |  03-08-2010

Goedemorgen, ik ben nog steeds op zoek naar dvd's van Hotnews.nl, maar ik kan alleen maar Vals Geld vinden, zijn die andere allemaal van de aardbodem verdwenen?...
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  14-10-2005

neuh, ik begin niet. Film is voor mij film, of het nu uit nederland of belgie of van mijn part mars komt. Maar als je het vergelijkt met andere nederlandse prod...
Lees meer >

deweb  |  14-10-2005

neuh, ik begin niet. Film is voor mij film, of het nu uit nederland of belgie of van mijn part mars komt. Maar als je het vergelijkt met andere nederlandse prod...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina