Cadeaus kiezen voor de feestdagen was nog nooit zo makkelijk met de boxsets van Warner Home Video

Cadeaus kiezen voor de feestdagen was nog nooit zo makkelijk met de

NAJAARSCOLLECTIE BOXSETS

Een brede reeks boxsets voor filmliefhebbers van alle leeftijden

Winter is coming…. De woorden van Jon Snow vatten het treffend samen. En met de feestdagen en donkere dagen in het vooruitzicht is er weinig gezelliger dan lekker films en series te kijken. Warner Bros. Home Entertainment, de grootste uitgever van boxsets in de Benelux, brengt dit najaar een aantal bijzondere boxsets op Blu-ray en DVD uit: van boxsets voor kids of de hele familie tot actiefilms, klassiekers uit de rijke catalogus en hitseries van dit moment. Het ideale cadeau om te geven of te krijgen, want er is echt voor elk wat wils. Van Game of Thrones tot de Harry Potter Collection of A Cinderella Story 1-4: ga er maar goed voor zitten, dat wordt in december lekker kijken!

Harry Potter Collection
Een bezoekje aan Zweinstein is met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op Blu-ray en DVD en is de onmisbare boxset in ieder gezin!

Harry Potter

The Hobbit – Extended Edition Collection – Moordlustige trollen, wanhopige elfen, een angstaanjagende draak en een hele bijzondere ring. Bilbo’s trip door Midden-Aarde was zeker geen plezierreisje. De extended edition collection van The Hobbit boxset bevat niet alleen de drie films, maar ook alle bonusmaterialen van deze sprookjesachtige trilogie. En voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de avonturen in Midden-Aarde is er de Middle-Earth Trilogies, een gloednieuwe boxset met de twee trilogieën van Peter Jackson over Midden-Aarde: The Hobbit en The Lord of the Rings.

Hobbit TrilogyMiddle Earth box

Batman vs Superman Extended Edition/ Man of Steel – In hét superheldenepos van het jaar namen de alter ego’s van Bruce Wayne en Clark Kent het tegen elkaar op in een spetterend gevecht. Batman vs Superman: Dawn of Justic bouwt verder op het verhaal van Man of Steel en vormt de start van het DC Cinematic Universe. Deze box is beschikbaar op Blu-ray, DVD en 4K.

Batman VS Superman Extended     

Gangster Collection – De beste gangsterfilms vind je dit najaar in de Gangster Collection. Deze boxset bevat de drie kaskrakers GoodFellas, Gangster Squad en Black Mass. Van Johnny Jepp, tot Robert de Niro, Sean Penn en Ryan Gosling: deze topacteurs dompelen je volledig onder in de gangsterwereld.  

Gangster box  Gangster Box

KIDS:
Vervelen is er deze wintermaanden niet bij met de vele top kindertitels van Warner Bros. Home Entertainment. Kleine avonturiers kunnen genieten van de boxset PAN/ Jack the Giant Slayer, terwijl speurneuzen op onderzoek kunnen gaan met Scooby-Doo! en het team van Mystery Inc. Het wordt weer schaterlachen met Tom & Jerry en genieten van films met het hele gezin met LEGO The Movie en Happy Feet 2. Batman fans van alle leeftijden worden dit najaar op hun wenken bediend met de Batman Unlimited boxset en de Batman vs Superman kids boxset. Meiden kunnen hun hart ophalen met LEGO Friends 2016 en de boxset A Cinderella Story 1-4.  

Kids 1 Kids 1 Kids 1Kids 1 

De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikt om te binge-watchen. En er is keus genoeg! Wat te denken van de Game of Thrones boxset? Alle zes seizoenen van deze intrigerende topserie zijn nu verkrijgbaar als boxset op Blu-ray en DVD. Genieten van een klassieker als Friends, The Sopranos of The Wire samen met je vrienden of nieuwe hitseries als Reign, The Flash en Arrow?
Dit is slechts een selectie van het brede assortiment boxsets. Ook beschikbaar zijn:
* The Hangover/ Very Bad Trip Trilogy – Blu-ray en DVD
* Gremlins collection - Blu-ray en DVD
* The Matrix Complete Collection - Blu-ray en DVD
* The Vampire Diaries S1-7 – DVD

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina