CNR Entertainment: Nieuwe releases januari 2006

 

Nieuwe releases CNR Entertainment


Wilko Terwijn – Oudejaarsstand-Up 2005
Wilko Terwijn behoort al jaren tot de top van de Nederlandse Stand-Up Comedy. Gewapend met een microfoon loodst hij het publiek mee in zijn scherpe, maar verwrongen geest, waar in iedere bocht wel een vreemde gedachtekronkel schuilt. Niets ontziend fileert hij, waar gefileerd moet worden en is niet bang voor een afwijkende mening. Wilko is altijd actueel en vernieuwend, waardoor geen enkele show hetzelfde zal zijn. Een unieke avond is het kenmerk van echte Stand-up comedy. Met zijn vermogen tot relativering en zijn aanstekelijke cynisme neemt hij het publiek mee naar de rommelzolder van zijn geest.

In deze show geeft Wilko zijn eigen kijk op meest nutteloze onderzoeken van het jaar, de paus (oude en nieuwe), Samir A., de Hofstad groep, Balkenende, Talpa en de wereldwijde achteruitgang van des mensch intelligentie….

Als extra is de DVD voorzien van Wilko’s show op de ‘Hard Gelach 2005’ avond in de Melkweg, 28 november j.l.

Wilko Terwijn was onder meer te zien op: Yorin\'s Stand-up 2004, The Comedy Factory, AT5 stand-up 2003, NCRV\'s De vreemde eend, Lowlands, A Big Night of Comedy, Laughing Matters, Het internationale comedy festival "Maulhelden" in Berlijn, The Comedy Store in Los Angeles, The Comedy Cellar in New York, Cobb\'s Comedy Club in San Fransisco, London, Birmingham, Kaapstad, Curacao, Antwerpen, De Gentse Feesten, Het Noorderzon festival, Diligentia, De Kleine Komedie, Nieuwe de la Mar, De Koninklijke Schouwburg Den Haag, Noorderslag en ga zo maar door.


Joep Onderdelinden – Joep
Man met humor. En flaporen. Bij het grote publiek waarschijnlijk het meest bekent als postbode Siemen uit de VPRO-serie \'Zaai\'. Hierin speelt hij de beste vriend van Irma en Ingrid. U weet wel, die met dat grappige accent en die nostalgische pet. Fietste hij ook niet? Ja, maar goed. Joep Onderlinden doet veel meer. En is eerder al te zien geweest in verschillende uiteenlopende producties. Joep Onderdelinden trok vorig seizoen volle zalen met zijn solovoorstelling Joep! Uiteraard en mede vanwege dit succes werd de voorstelling destijds verlengd. Joep Onderlinden speelt momenteel zijn nieuwe voorstelling “Strak” in het land.

Enkele quotes
Trouw:
Onderdelinden zingt goed, hij danst prachtig, hij heeft een prettige uitstraling en hij kan raak typeren. Je kunt zien dat er een berg vakmanschap aan ten grondslag ligt.
NRC: Het podium is zijn natuurlijke habitat. Typeren gaat hem met het groot gemak af, en zijn omgang met publiek vertoont zelfs een Paul Haenen-achtige souplesse.
Telegraaf: Joep snijdt links en rechts van alles aan om het publiek te onderhouden. En dat doet hij dus met die onweerstaanbaar charmante oren, soms met die even hartveroverende noordelijke tongval, met de innemendheid die kenmerkend is voor zijn hele toneelpersoonlijkheid, en met de meer dan gemiddelde kwaliteiten waarover hij als acteur/cabaretier beschikt.
Volkskrant: Hij is zonder enige twijfel een van de meest innemende acteurs van dit moment.
Parool: Het leukst is Joep als hij zijn absurde gedachtekronkels uitbeeldt. De energie spat ervan af.
Metro: Het programma zit goed in elkaar. Onderdelinden heeft geen decor nodig en weet in zijn eentje het hele toneel te vullen.

25 februari zendt SBS 6 de voorstelling ‘Joep’ uit in het kader van SBS januari/februari Cabaret Maand. Ook shows van Sjaak Bral, Niet Schieten! en Ernst van der Pasch zullen te zien zijn bij SBS.


Jannes – Gewoon Jannes, de serie (2 DVD)
Veel kan er nog gezegd worden maar laten we het simpel houden: 2005 was een topjaar voor Jannes! Naast zijn succes in de charts met zowel album als single, is hij inmiddels een graag geziene gast in diverse programma’s en op vele festivals en feesttenten….

De soap van Gewoon Jannes was een kijkcijfer kanon; eerst op RTV Oost, toen RTV Drenthe en uiteindelijk ook SBS6! Nu op DVD de volledige afleveringen van en met Jannes! Een must voor de vele fans van Jannes!

De DVD is tevens voorzien van speciaal bonus materiaal: Jannes voor 12.000 mensen live vanaf het ‘Mega Piraten Festijn Nieuwleusen 2005’! Een klein half uur lang kan men zien waarom Jannes zo populair is; op het podium gaat hij gewoon helemaal los en zet de hele tent op zijn kop! Mooi om te horen hoe al zijn nummer uit volle borst worden meegezongen…… ’Adio Amore Adio’ is een juweel en zo vinden de 12.000 aanwezigen dat ook! Dit materiaal is uniek, omdat dit niet zal worden uitgebracht op andere DVD’s!


Javier Guzman – Guzman deelt uit! 1 t/m 3 (3 DVD)
Javier Guzman is niet te stuiten! Na het winnen van de publieks- en juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2002 kan niemand meer om hem heen; in korte tijd is Javier een van de topcabaretiers van Nederland geworden.

Javier Guzman verzorgde drie maal de Sinterklaasconference voor de VARA. Deze uitzendingen zijn nu in één luxe box verkrijgbaar! Bijzondere extra’s, behind the scenes footage en deel II waren nog niet eerder verschenen op DVD!

Onlangs gaf hij nog een interview bij BvD en hij was de knallende finale op Hard Gelach 2005. Momenteel speelt Javier zijn voorstelling ‘Ton Zuur’.

Recente artikelen

Laatste reacties

Chris Taylor  |  31-01-2006

Die Guzmanbox ziet er wel goed uit, miss datie nog es in de kast belandt bij ons...
Lees meer >

scheur  |  30-01-2006

Die Wilco Terwijn kun je beter links laten liggen, wat een vervelend, nep en vooral niet leuk kereltje is dit zeg...... :evil:
Lees meer >

Troy  |  27-01-2006

Die Guzman-box klinkt goed. :)
Lees meer >

Joost van Hoek  |  26-01-2006

Welk nieuw label :roll: CNR brengt al tijden Cabaret uit. en goed ook - absoluut een prima label
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina