Columbia: Fear dot com 11 september op DVD

Fear dot Com

Filmgegevens:

Cast:
Stephen Dorff (S.F.W., I shot Andy Warhol, Blade)
Natascha McElhone (Ronin, The Truman Show, The Devil’s Own)
Stephen Rea (On the Edge, Pret a Porter, Interview with the Vampire)

Regie:
William Malone (House on the haunted Hill, Scared to Death)

Releasedatum: vanaf 9 september te huur en 11 september te koop op dvd

Wat is uw grootste angst?

Mike Reilly (Stephen Dorff) is een jonge detective en werkt samen met de ambitieuze Terry Huston (Natascha McElhone). Zij moeten achter de doodsoorzaak van vier mensen zien te komen. Op het eerste gezicht hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Maar als Mike en Terry dieper in de zaak duiken blijken alle vier één en dezelfde site te hebben bezocht, www.feardotcom.com. Achtenveertig uur na het bezoeken van de site zijn alle slachtoffers op een bizarre manier om het leven gekomen. Om het mysterie te ontrafelen moet Mike de site bezoeken en gaan ook zijn 48 uur in.

Door de site komt hij op het spoor van The Doctor. Deze perverse man heeft een groot aantal moorden op zijn geweten. Geobsedeerd door de macht die hij over zijn slachtoffers heeft zendt hij zijn misdaden live uit op het internet. Fear.com is zijn meesterwerk dat bezoekers meesleept als in een soort hypnose. In deze trance laat hij zijn slachtoffers sterven aan hun grootste angst. Als Mike en Terry niet op tijd The Doctor kunnen vinden zal hun hetzelfde lot treffen.

Regisseur Mike Malone heeft Fear dot com op een beklemmende manier gefilmd en mengt de sfeer van een metropool uit de jaren dertig met het huidige digitale tijdperk.
Door de donkere sfeer van de film en de afwisseling met de flitsende internetbeelden wordt de spanning stap voor stap tot een hoogtepunt gebracht.

DVD Extra’s
• Audiocommentaar regisseur en producer
• Verwijderde scenes
• Making of: “Visions of Fear”
• Filmografieen cast en crew
• Fotogallerie: “Fear Gallery”
• Trailer
• Promotietrailers: “13 Ghosts”en “Fright Night”

Recente artikelen

Laatste reacties

AnnaEvers  |  02-08-2003

Ik heb m ook gezien, hij was nou niet echt van...zo! wat slecht...maar dat ik er nou helemaal van onder de indruk was..nee niet echt ik vond m niet echt spanne...
Lees meer >

Jeronimo  |  28-07-2003

Nee, zeker geen kooptitel, leuk om een keertje gekeken te hebben, maar ik vind hem veel te veel op The Ring lijken.
Lees meer >

jh jansen  |  28-07-2003

Heb hem afgelopen vrijdag gehuurd. Ik heb me niet verveeld, maar echt geweldig was het allemaal niet. Geen aanrader dus.
Lees meer >

Surya  |  26-07-2003

fear.com ... 11 september... wat een timing :P Schijnt gewoon barslecht te zijn, ik denk niet dat ik deze ook maar huur. Het plot klinkt in elk geval dom.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina