Columbia: Married With Children en Cirque du Soleil

MARRIED… WITH CHILDREN, SEIZOEN 3

Opnieuw op bezoek bij de Bundy’s

Ze zijn er in verschillende soorten, ze zijn er in verschillende maten: gezinnen. Er is echter maar één familie die de kroon spant… de familie Bundy! Ga maar eens lekker zitten voor 22 nieuwe afleveringen van de asociaalste familie uit de Verenigde Staten. Vind jij de Tokkies brutaal? Kijk dan maar eens naar de hilarische taferelen van deze familie… Ontdek ook de onbekende ‘verloren’ aflevering die nog nooit op TV is uitgezonden. Married with Children, seizoen 3 is vanaf 3 februari 2005 verkrijgbaar in een handige DVD-box die vol zit met Easter Eggs! We hebben je gewaarschuwd…

Daar gaat de buurt… weer! Drie keer is scheepsrecht geldt ook voor deze DVD-box van het complete derde seizoen van Married with Children. De Bundy’s doen alleen wat zij zelf willen en houden met niets of niemand rekening en we zouden ze niet anders willen zien! Ook in deze 22 afleveringen zien we Peggy die alleen aan zichzelf denkt, Kelly die nog steeds in haar eigen simpele wereldje leeft, Bud die denkt dat hij iedereen kan versieren en Al… die gewoon Al is en iedere dag probeert zijn gezin en zijn werk te overleven. Gooooooo Bundy!


Productinformatie
Releasedatum DVD (koop): 3 februari 2005
Genre: Komedie
Taal: Nederlands ondertiteld
Product: Digipack met 3 discs
Regisseur: Zane Buzby
Gerry Cohen
Amanda Bearse
Cast: Ed O’Neill (Little Giants, Wayne’s World, Of Mice and Men)
Katey Sagal (Maid to Order, The Good Mother)
Christina Applegate (Don’t Tell Mom the Babysitter is Dead,
The Sweetest Thing, The Grace Kelly Story)
David Faustino (Perfect Harmony, Summer Girl)
Amanda Bearse (Protocol, Fright Night)
Ted McGinley (Happy Days, Love Boat, Wayne’s World)

Extra’s op DVD
§ 10 Easter Eggs!!
§ Trailers: “Seinfeld”, “Starsky & Hutch” en “The Sweetest Thing”

Cirque du Soleil

Fire Within, La Nouba en Alegria

Drie unieke titels op DVD voor de fans van Cirque du Soleil : Fire Within, is een exclusieve blik achter de schermen in een 13-delige serie; La Nouba, een compleet nieuwe show met als oorsprong Disneyland; en tenslotte de wereldberoemde Alegria show, nu voor het eerst hier op DVD verkrijgbaar.

Cirque du Soleil hoeven we niet meer voor te stellen. Deze wervelende en sprookjesachtige show heeft nieuwe interesse opgewekt voor het Circus en dit bij een enorm breed publiek wereldwijd. Artiesten uit alle culturen tonen het beste van hun kunnen in een spectaculair geënsceneerd decor, op betoverende muziek, en met oogstrelende kostuums. Het is een toverachtige smeltkroes van wat mensen overal ter wereld met hun lichaam kunnen doen.

In de 13-delige documentaire Fire Within volgen we de artiesten in close-up al vanaf 8 maanden voor de première van de show Varekai. We ervaren hoe hoog de verwachtingen zijn en wat een ongelooflijke fysische en emotionele krachten van deze circusmensen gevraagd worden. We volgen het creatieve en menselijke proces op de voet om te zien hoe deze harde dagelijkse realiteit langzaam aan verandert in magie. Deze reeks werd bekroond met de Emmy Award voor het beste non-fictie programma in 2003.

La Nouba werd rechtstreeks gefilmd op de permanente site van het Disney Resort in Orlando-Florida. Het is een voorstelling als in een droom, met ontelbare clowns, ballerina’s, acrobaten en andere artiesten. Ze voeren nummers op gaande van een demonstratie op een BMX-fiets tot evenwichtsoefeningen hoog in de lucht! Een feest voor het oog!

Ook Alegria is een feest, een stemming, een gevoel. Overal waar Alegria werd opgevoerd weergalmt het applaus nu nog. Breng de vreugde van deze gekke wereld op z’n kop tot in de huiskamer, met deze editie op DVD.

Productinformatie
Releasedatum DVD (koop): Alegria: 3 februari 2005
La Nouba: 3 februari 2005
Fire Within: 17 februari 2005
Genre: Muziek
Regisseur: Louis Cohen (Icebreaker)

Extra’s op DVD

Fire Within
§ Documentaires: “Q&A” en “The Reunion”
§ Trailers: “Cirque Club”, “Cirque on DVD”, “Cirque du Soleil:
Varekai”, “Cirque du Soleil: La Nouba” en “Cirque du Soleil:
Solstrum”

La Nouba (disc 2)
§ Documentaires: “Les Cons”, “Meet the Musicians”
§ Interviews met cast en crew
§ Fotogalery
§ Trailers: “Cirque Club”, “Cirque on DVD”, “Cirque du Soleil: Fire Within”, “Cirque du Soleil: La Nouba” en “Cirque du Soleil: Solstrum Alegria
§ Documentaires: “A Different Perspective”, “A Journey to Alegria”, “Filming Alegria
§ Interviews met de artiesten
§ Multi angle optredens
§ Promotiespotj

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  17-01-2005

Neen dus! Een ander melodietje, ik geloof dat er elders op dit forum een link staat naar een mp3file met het nieuwe thema.
Lees meer >

KunDun  |  16-01-2005

Van mij ook. En dat de erfgenamen van Frank Sinatra maar in hun royalties stikken voor mijn part! Welke muziek hebben ze dan nu als openings thema ? Hopelij...
Lees meer >

rkrijger  |  13-01-2005

Leve Christina Applegate!
Lees meer >

Werner  |  13-01-2005

Van mij ook. En dat de erfgenamen van Frank Sinatra maar in hun royalties stikken voor mijn part!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina