Columbia: Terminator 3 en Charlie's Angels 2 op DVD

Terminator 3: Rise of the Machines

Filmgegevens:

Cast:
Arnold Schwarzenegger (Terminator 1 & 2, Total Recall)
Nick Stahl (The Thin Red Line, In The Bedroom)
Kristanna Loken (Mortal Kombat: Conquest)
Claire Danes (The Hours, The Rainmaker)

Regie:
Jonathan Mostow (U-571, Breakdown)

Producenten:
Moritz Borman (The Life Of David Gale, Alexander)

Genre:
Actie/Science Fiction

Releasedatum: 25 november te huur en 27 november te koop op video en dubbel DVD


Terminator 3
Allerlaatste film van Arnold Schwarzenegger ooit!

Het lijkt er haast op dat Arnie wist dat T3: Rise of the Machines zijn laatste acteerprestatie ooit zou zijn. Want hij schittert nog eenmaal als zijn allerbekendste personage, de T-101 alias de Terminator. Na het overweldigende succes in de bioscopen is het nu tijd voor de DVD. De spectaculaire dubbel DVD van Terminator 3: Rise Of The Machines is werkelijk verbluffend. Twee DVD’s met alles over de film, de scènes, de bloopers en nog veel meer.

Disk 1 bevat allereerst de film. Met een introductie van Arnold Schwarzenegger
himself. Na Judgement Day gaat de geschiedenis verder. Kies welke versie je
wilt zien: de film of de versie voorzien van audiocommentaar van alleen de regisseur. Of wil je meteen de hele crew mee laten praten? Tot slot staan op de eerste disk nog veel heftige trailers van onder andere Charlie’s Angels Full Throttle en S.W.A.T.

Disk 2 bevat nog veel meer spectaculaire extra’s. Waaronder de Terminal Flaws
waar Schwarzenegger laat zien dat hij alles behalve een robot is en ook wel eens een foutje maakt.
Daarnaast bevat de dubbel disk een unieke scène van Sgt. Candy. Een unieke scène die uiteindelijk niet is opgenomen in Terminator 3, maar wel op de DVD te zien is.

Ook doet de Terminator-DVD onthullingen over spectaculaire visuele effecten van de film. In de uitgebreide feature “Visual Effects Lab” komen documentaires over o.a de Crane Chase, de visuele effecten, en de grime effecten van Stan Winston aan bod. De DVD bevat tenslotte de mogelijkheid zelf in de huid van de Terminator te kruipen. Er is namenlijk een weblink naar de game demo. Tevens zijn er tips voor de T3 game op de PlayStation(R)2

Specificaties:

-Beeld: 2.40:1 anamorf
-Geluid: Engels DTS / Engels Dolby Digital 5.1
-Ondertiteling: Nederlands, Engels, Hindoestaans


Extra’s:

Disk 1
- Audiocommentaar van
o regisseur Jonathan Mostow,
o Arnold Schwarzenegger,
o Nick Stahl,
o Kristanna Loken
o Claire Danes
- Audiocommentaar van alleen regisseur Jonathan Mostow
- Introductie van de film door Arnold Schwarzenegger
- Trailer Terminator 3, Rise of the Machines
- Promotietrailers:
o T3 PC Game,
o T3 Videogame,
o Charlie’s Angels full throttle
o S.W.A.T.


Disk 2
- Bloopers: Terminal Flaws
- Verwijderde Scene: Sgt. Candy
- Documentaires:
o Dressed to Kill
o Making of the Video Game
o Storyboards
o Toys in action
- Visual effects Lab:
o Introduction
o Crane Chase
o TX Transformation
o Future War
o Crystal Peak
o Cyberdyne Research
o Create your own visual effects
- Skynet Database
- Fotogalerie Terminator Timeline
- DVD Rom weblink naar Game demo

Charlie’s Angels: Full Throttle

Filmgegevens:

Cast:
Cameron Diaz (Charlie’s Angels, The Sweetest Thing)
Lucy Liu (Charlie’s Angels, Chicago)
Drew Barrymore (Charlie’s Angels, Confessions of a Dangerous Mind)
Demi Moore (Ghost, A Few Good Men)

Regie:
McG (Charlie’s Angels)

Producenten:
Drew Barrymore (Charlie’s Angels)

Genre:
Actie/Komedie

Releasedatum: 18 november te huur en 20 november te koop op video en DVD

High Speed vermaak!!!!

De dvd Charlie’s Angels: Full Throttle staat garant voor ruim 100 minuten actie, fun, snelheid en natuurlijk de drie mooie Angels, Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu. Daarnaast maakt Demi Moore haar rentree in een grote filmhit. Haar ex-man Bruce Willis neemt een van de vele cameo’s in de film voor zijn rekening. Andere bekende sterren die meewerken aan de film zijn o.a. John Cleese, Matt LeBlanc de Olsen tweeling Pink en vele andere. Full Throttle werd net als de eerste Charlie’s Angels film uit 2001 geregisseerd door de bekende McG. Zijn stijl van monteren zorgt ook nu weer voor een meeslepende actie-komedie. In de bioscoop deed Charlie’s Angels: Full Throttle het erg goed. En vanaf 20 november zal de dvd beschikbaar zijn. Naast de film bevat deze disc vele leuke extra’s.

In Full Throttle moeten de Angels de wereld opnieuw beschermen tegen het kwaad, dat deze keer wel uit een hele onverwachte hoek komt. Door de diefstal van twee ringen loopt het hele “witness protection program” gevaar. Alle identiteiten en gegevens van de getuigen zijn opgeslagen in een geheime code die is ingegraveerd in de ringen. In hun zoektocht stuiten de Angels op een gevallen engel (Demi Moore). Zij blijkt het brein achter de diefstal te zijn en alleen door haar uit te schakelen kunnen Natalie, Dylan en Alex de wereld behoeden van een nieuwe ramp.

De drie Angels zijn wekenlang in training gegaan bij de martial arts expert Cheung-Yan Yuen om de vele stuntscènes in de film tot in perfectie te kunnen uitvoeren. Er zijn dan ook bijna geen stuntmensen gebruikt voor de gevaarlijke toeren die de angels allemaal uithalen..

Naast de adembenemende film die non-stop ‘over de top’ actie scènes bevat, heeft de DVD alle ins en outs over de choreografie van de spectaculaire vechtscènes. En heel veel korte filmpjes met interessante achtergrondinformatie. Over de spectaculaire scène op de Hanson Dam, maar ook bijvoorbeeld alles over de design kleding van de Angels. Wat natuurlijk ook niet ontbreekt op de DVD is Full Throttle: van de highspeed cars tot de motorcross-scène bij de Coal Bowl.

Absoluut het vermelden waard is de Factoid Track. Tijdens de film krijg je in kleine pop-ups Angel-Vision trivia te zien. Het is dé manier om de leukste en spannendste details van een scène te weten te komen. En het handige is, dat je deze Angel-Vision trivia op elk moment van de film kunt aan- en uitzetten. Ideaal dus als je meer wilt weten over jouw favoriete scènes van Charlie’s Angels Full Throttle.
En wat is de DVD van Charlie’s Angels zonder goede muziek? Met de Full Throttle Jukebox kun je de soundtrack van de film beluisteren. Daarnaast vertellen regisseur McG en de music supervisor John Houlihan je alles over het hoe en waarom van bepaalde nummers. Verder staat op de DVD een extra filmpje van ‘Pussycat Dolls’, de populaire dansgroep van Robin Antin, en de videoclip van Pink featuring William Orbit.

Kortom, een DVD vol films, muziek en spetterende scènes van Charlie’s Angels Full Throttle. Ook met de DVD gaan de Angels Natalie, Alex en Dylan de wereld veroveren!

Specificaties:

-Beeld: 2.40:1 anamorf
-Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / Italiaans Dolby Digital 5.1 / Pools Dolby Digital 5.1
-Ondertiteling: o.a. Nederlands

Extra’s

• Videocommentaar tijdens de film van regisseur McG
Tijdens zijn commentaar maakt McG gebruik van een Telestrator om dingen op het scherm aan te wijzen.
• 5 videolinks
Dit zijn de 5 videolinks die ook verschijnen tijdens de Angel-Vision Trivia track
• Factoid-track: Angel-Vision trivia tijdens de film
Deze alternatieve ondertiteling kan op ieder moment worden aangezet. Door middel van kleine pop-ups krijg je meer informatie over die scene of iets dat in die scene te zien is.
• Documentaires:
Angels Makeover- Hansen Dam, Het filmen van de mensen op de dam Designing Angels”: de production design van de film, “Dream Duds”: De kostuums van de dames en heren, “Full Throttle”: De auto’s in Charlie’s Angels: Full Throttle:, “The Pussycat Dolls”: Profiel van de populaire dansgroep van Robin Antin, “Rolling with the Punches”: De training, choreografie en het filmen van de vechtscenes, “Short Shot”: Volledige titel: There’s No Such Thing as a Short Shot, Only an Overworked producer”-De complexiteit van het filmen van de beeldenvoor de montage van de openingsscene, “XXX-treme Angels”: De motorcross-scene bij de Coal Bowl
• Fotogalerie
Lijst van alle acteurs met een cameo-rolletje. Klik op een acteur naar keuze, dan krijg je trivia over de persoon en ga je naar de scene van die persoon in de film.
• Full Throttle Jukebox
Lijst met de soundtrack . Klik op een liedje naar keuze, dan krijg je een filmpje met McG en music supervisor John Houlihan die praten over het hoe en waarom die track is gebruikt. Daarna kun je naar de scene waar dat liedje is gebruikt.
• Weblinks
www.animatedangels.com
www.sonypictures.com/CharliesAngels
• Promotietrailers: “Anger Management”, “S.W.A.T.” en Terminator 3”

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  06-11-2003

En ik vind CA deel 1 echt een leuke no nonsens film Ik vond het eerder een en al nonsens, maar wel leuke nonsens :P
Lees meer >

marsie030  |  06-11-2003

Full Throttle moet gewoon in mijn collectie om de verzameling Diaz film compleet te houden .8) En ik vind CA deel 1 echt een leuke no nonsens film, dus als de...
Lees meer >

Jeroen vS  |  05-11-2003

T3 haalt het niveau weliswaar niet van de eerste twee films, maar de actiescenes zijn zeer goed. Misschien zit een van de beste actiescenes ooit wel in deze fil...
Lees meer >

Peter -1984-  |  03-11-2003

Komt hier ook zeker in mn collectie 8)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina