Cultheld Danny Trejo is terug met drie aktiefilms!

Cultheld Danny Trejo is terug!

Force of Execution - Machete Kills - Zombie Hunter

Force of Execution DVDMachete KillsZombie Hunter

Vanaf 27 februari verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Cultheld en notoire bad boy Danny Trejo is één van Hollywoods bekendste actiehelden. In februari komt Trejo terug, en hoe! Er komen maar liefst 3 nieuwe films uit met Danny Trejo in de hoofdrol: Machete Kills, Force of Execution en Zombie Hunter.

MACHETE KILLS

Na de kaskraker Machete is Danny Trejo eindelijk weer terug als Machete Cortez in de spannende actiefilm Machete Kills! In dit spectaculaire en humoristische vervolg wordt Mexicaans voormalig federaal agent Machete Cortez (Danny Trejo) gerekruteerd door de president van de Verenigde Staten (Charlie Sheen) voor een onmogelijke missie: Machete moet kartelleider Mendez the Madman (Demian Bichir) uitschakelen, die een raket op Amerika wil afvuren. Nadat Machete zich een weg door Mexico heen heeft gevochten en eindelijk bij zijn doelwit aankomt, blijkt dat de raket is gekoppeld aan het hart van Mendez. De raket kan alleen worden uitgeschakeld door wapenhandelaar Luther Voz (Mel Gibson), die op zijn beurt met een wapen in de ruimte plannen heeft om een wereldwijde oorlog te ontketenen. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden! Naast Danny Trejo, Charlie Sheen en Mel Gibson maken ook Jessica Alba (Machete, Sin City), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast & Furious), Amber Heard (Zombieland) en Sofie Vergara (Modern Family) hun opwachting in dit 2 e deel van de Machete-reeks. Op de DVD en Blu-Ray zijn ook nog vette exclusieve extra’s toegevoegd, zoals de featurette ‘If Carlos Estevez were president’ en ‘Six Degrees of Robert Rodriguez’.

Machete Kills
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels/Frans
Ondertiteling: Nederlands/Frans
Beeldformaat 16:9 / 1.85:1
Speelduur: 102 min
Extra's: Sound bites, Interviews, B-Roll, Clips en featurettes: If Carlos Estevez were president & Six Degrees of Robert Rodriguez
Adviesprijs DVD EUR 14,99 / Adviesprijs Blu-ray EUR 19,99

 

FORCE OF EXECUTION

Naast Machete Kills is Danny Trejo ook te zien in de spectaculaire actiefilm Force of Execution! De makers van blockbusters als Don Jon, Dallas Buyers Club, Killer Joe en The Hurt Locker komen met Force of Execution sterk terug! Alexander Coates (Steven Seagal) zijn criminele imperium legt hem geen windeieren en is verwoestend voor zijn vijanden. Totdat zijn beste huurmoordenaar, Roman Hurst (Bren Foster), een routineklus verprutst. Alexander spaart het leven van zijn protegé, maar verlamt zijn handen waardoor hij niet meer kan werken. Wanneer Iceman (Ving Rhames), een meedogenloze moordenaar, verschijnt moet hij echter nog eenmaal de hulp inroepen van Hurst...
Met keiharde hoofdrollen voor actiehelden Steven Seagal, Danny Trejo en Ving Rhames!

Force of Execution
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat 16:9 / 1.78:1
Speelduur: 96 min
Extra's: Behind the Scenes
Adviesprijs DVD EUR 14,99 / Adviesprijs Blu-ray EUR 19,99

 

ZOMBIE HUNTER

Als kers op de taart nog een film voor alle liefhebbers van de levende doden: Zombie Hunter! In deze film ontketent een nieuwe mysterieuze straatdrug genaamd NATAS een zombie apocalypse, die zich als wildvuur verspreidt en haar gebruikers muteert in vleeseters. Met niks anders dan een aftandse Chevrolet Camaro en een kofferbak vol wapens en drugs trekt Hunter (Martin Copping) door deze post-apocalyptische woestijn heen en jaagt hij op alle vleeseters die zijn pad kruisen. Op de vlucht voor zijn eigen verleden komt Hunter in contact met een groep overlevenden, geleid door de met een bijl bewapende priester Jesus (Danny Trejo). Samen proberen ze te overleven, maar een verrassingsaanval van een nieuw gemuteerd ras vleeseters onder aanvoering van een kettingzaag zwaaiende psychotische clown dwingt hun op de vlucht en stellen Hunter’s kwaliteiten op de proef!

Zombie Hunter
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels/Frans/Duits
Ondertiteling: Nederlands/Frans/Duits
Beeldformaat 16:9 / 2.35:1
Speelduur: 92 min
Adviesprijs DVD EUR 14,99 / Adviesprijs Blu-ray EUR 17,99

Splendid Film logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina