Cure of Pain en Body of Water via Living Colour op DVD vanaf 16 augustus

Living Colour


Living Colour Entertainment: DVD releases in augustus.

CURE FOR PAIN - THE MARK SANDMAN STORY

Synopsis
coverIn de zomer van 1999 overleed Mark Sandman, de charismatische zanger, bassist, tekstschrijver, componist en oprichter van een van de meest originele bands van de jaren negentig: Morphine. Een band zonder gitaar was midden in het grunge-tijdperk hoogst excentriek, en met zijn sobere bezetting - drums, tweesnarige slidebasgitaar en baritonsax - en een rauwe mix van jazz, blues en rock wist Morphine een onvervreemdbaar, uniek geluid te creëren, dat de band vanaf het begin van de jaren negentig een cultstatus bezorgde in de VS en Europa.
In deze muziekdocumentaire proberen de makers de betekenis van Mark Sandman voor de Amerikaanse popmuziek te duiden. Voormalige bandleden Dana Colley, Billy Conway en Jerome Deupree, muzikanten uit zijn eerdere band Treat Her Right en muzikale vrienden als Chris Ballew (Presidents of the USA), Mike Watt (The Stooges), Josh Homme, Les Claypool en Ben Harper komen aan het woord. Daarnaast duikt de film in Sandmans persoonlijke geschiedenis, waarover hij zelf nooit publiekelijk sprak.  

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16x9 1.78:1
Audio: Dolby Digital 2.0
Genre: Muziek Documentaire

Verkrijgbaar vanaf 16 augustus

 

BODY OF WATER

Synopsis:
coverJulia, een succesvolle advocaat uit de stad, reist naar een afgelegen dorp om de bevolking bij te staan in hun protest tegen de komst van een stuwdam. In het dorp, waar ze samen met haar zoontje naar toe gaat, wordt ze doelwit van verstorende aanvallen van een bovennatuurlijke geest. Om deze geest te verslaan moet ze eerst een groot verzwegen familiegeheim ontrafelen.

• Originele Finse titel: Syvälle salattu
• regisseur: Joona Tena

Taal: Fins
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 105 min
Beeld: 16x9 2.35:1
Audio: Dolby Digital 2.0/5.1
Genre: Thriller

Verkrijgbaar vanaf 16 augustus

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina