De complete serie MAGIC CITY is vanaf 25 maart te koop op DVD

Alles heeft een prijs…

MAGIC CITY

vanaf 25 maart verkrijgbaar op DVD

Magic City - Complete serie DVD

Niets is wat het lijkt in de veelgeprezen serie MAGIC CITY. Daar waar overdag cha cha lessen worden gevolgd aan het zwembad van het luxueuze Miramar Playa Hotel, komt de duistere waarheid boven zodra de zon onder gaat. Geregisseerd door Mitch Glazer en genomineerd voor een Golden Globe in 2013 voor beste acteur in een bijrol (Danny Huston), mag deze tweedelige serie absoluut niet ontbreken aan je collectie.

Synopsis
Seizoen 1
Miami Beach, 1959.Wanneer Ike Evans het nieuwe jaar inluidt in zijn luxe Miramar Playa Hotel, wordt Havana veroverd door de rebellen van Castro.
Het zijn turbulente tijden in Miami, maar zowel de Kennedy's, de maffia als de CIA houden er het hof. Ook Ike, als ster in zijn eigen hotel. Maar alles heeft zijn prijs.  Ben "The Butcher" Diamond financierde Ikes droom, waardoor Ike’s leven nu een grote façade is, net als het Miramar Playa. Overdag zijn er duikende clowns, in de nacht sensuele escortes. Niets is wat het lijkt in Magic City.
 
Seizoen 2
Ike Evansriskeert alles om de macht van Ben Diamond over het Miramar Playa Hotel te doen ontnemen. Om dit te realiseren komt hij in aanraking met de machtige baas van de Chicago Outfit. In de tussentijd krijgt Vera een tweede kans op roem en raken Ike’s zonen Stevie en Danny steeds verder van hem verwijderd. Mocht Ike het hotel terugnemen, zal de prijs van de

Cast
De regisseur Mitch Glazer (The Recruit, Great Expectations) heeft een aansprekende cast verzameld voor MAGIC CITY. Jeffrey Dean Morgan (Grey’s Anatomy, P.S. I love you) vertolkt de rol van Ike Evans, de eigenaar van het luxe Miramar hotel. Zijn echtgenoot Vera Evans wordt gespeeld door de beeldschone Oekraïense Olga Kurylenko (The November Man, Quantum of Solace). Ook de zonen van dit echtpaar, hotelmanager van Miramar’s Atlantis Lounge Stevie gespeeld door Steven Strait en rechtenstudent Danny vertolkt door Christian Cooke, krijgen het nodige voor hun kiezen. Danny Huston (X-Men Origins: Wolverine, the Aviator), die de rol van de licht ontvlambare Ben ‘The Butcher’ Diamond op zich neemt, maakt het door zijn aandeel in het luxueuze hotel eigenaar Ike Evans op geen enkele manier gemakkelijk.
 
Wist je dat

  • Regisseur Mitch Glazer zelf is opgegroeid in Miami en in zijn jonge jaren heeft gewerkt als ‘cabana boy’ in het Miami Beach hotel.
  • Miami aan zijn bijnaam ‘Magic City’ komt doordat het zo snel gegroeid is dat bezoekers opmerkten dat deze plek op magische wijze leek te veranderen. In 1900 telde Miami nog slechts 1.681 inwoners, maar door de aanleg van een spoor en drainage systemen werd het aantrekkelijker hier te bouwen zodat de stad in 1920 al 29.549 mensen telde.

Bekijk de trailer:

DVD

De DVD-box van MAGIC CITY bevat alle ins en outs over de serie. Van de briljante muziek tot de schitterende auto’s die voorbij komen, en van het bouwen van een ‘Empire’ tot de criminele activiteiten in Magic City.
 
PRODUCTINFORMATIE
Titel: MAGIC CITY De Complete Serie
Genre: Drama, Crime
Menu’s: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
 
DVD
Lengte: +/- 14 uur, +/- 50 minuten per aflevering         
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9 Widescreen 1.78
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Extra’s seizoen 1:

  • Starz Studios: Magic City
  • The Cars of Magic City
  • Building An Empire
  • The Golden Age of Music
  • Miami Beach: The Real Magic City

Extra’s seizoen 2:

  • The Gamble for Havana
  • The Criminal Element
  • Tales from the Underbelly
  • Magic City Style
  • The Music That Makes Magic

 

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  10-03-2015

Weet iemand of deze serie een afgerond einde heeft ? Of stopt deze abrupt omdat deze gecancelled is?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina