De eerste seizoenen van BLUF en NIEUWE BUREN zijn vanaf 25 november verkrijgbaar op DVD

Topseries van Nederlandse bodem: Bluf en Nieuwe Buren
Vanaf 25 november verkrijgbaar op DVD

BLUF - Seizoen 1

Bluf - Seizoen 1 DVD

De Nederlandse serie ‘Bluf’ draait om een hechte groep vrienden wiens leven volledig verandert wanneer één van hen een grote som geld wint. Deze 10-delige RTL 5-serie heeft een sterke cast met namen als: Achmed Akkabi, Javier Guzman, Yolanthe Sneijder Cabau, Géza Weisz, Jan Kooijman, Najib Amhali, Fatima Moreira de Melo en Charlie-Chan Dagelet.

Het decor van ‘Bluf’ wordt gevormd door de intrigerende pokerwereld, geld, liefde en bedrog. Het leven van de vier jeugdvrienden Philip, Tjé, Hein en Mark verandert volledig wanneer Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden de vrienden in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om geld, roem en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanning die het nieuwe leven met zich meebrengt?

Op 25 november brengt Just Bridge Entertainment de serie ‘Bluf’ uit op DVD.

Regie: Marc Willard (Danni Lowinski en DokterTinus) en Hans Somers (Goede Tijden, Slechte Tijden)
Cast: Achmed Akkabi, Javier Guzman, Yolanthe Sneijder Cabau, Géza Weisz, Jan Kooijman, Najib Amhali, Fatima Moreira de Melo, Charlie-Chan Dagelet.

Speelduur: 400 minuten (10 x 40 minuten)
Adviesprijs: DVD € 15,99.

 

NIEUWE BUREN - Seizoen 1

Nieuwe Buren Seizoen 1 DVD

De dramaserie ‘Nieuwe Buren’ (naar het gelijknamige boek van Saskia Noort) is een serie vol intriges, sensualiteit en bedrog. Het verhaal draait om Peter en Eva en hun vriendschap met de nieuwe buren Rebecca en Steef. De hoofdrollen worden gespeeld door de acteurs Thijs Römer en Katja Römer-Schuurman en Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh, in het dagelijks leven ook twee getrouwde stellen.

In ‘Nieuwe Buren’ kopen Peter en diens – met behulp van een zaaddonor- zwangere vriendin Eva, een nieuwbouwhuis buiten de stad. Wanneer hun dochtertje te vroeg geboren wordt, komt zij te overlijden. Noodgedwongen trekt het stel toch het nieuwe huis in. Verder van elkaar verwijderd dan ooit. Dan ontmoeten ze de nieuwe buren: sportinstructrice Rebecca en rechercheur Steef. Vrijgevochten, ruimdenkende en liefdevolle mensen, die zich het lot van hun nieuwe buren aantrekken. Zij ontvangen Peter en Eva met open armen in de buurt. Samen met hun zoontje Sem lijken ze het perfecte gezinnetje. De vriendschap die ontstaat tussen de twee stellen, helpt Peter en Eva om hun leven weer op te pakken. Peter begint zich echter steeds ongemakkelijker te voelen, onder de overheersende, broeierige vriendschap met hun buren, terwijl hij ziet dat zijn vrouw juist opleeft. Eva blijft hunkeren naar een baby. Wanneer Rebecca op een middag aan Eva vertelt dat Steef en zij swingers zijn, smeden de dames een plan. Rebecca wil dolgraag een broertje of zusje voor Sem, maar Steef wil geen kinderen meer. Hun plan is simpel. De uitvoering ervan ook. Maar de gevolgen die één avond partnerruil zal hebben, zijn niet te overzien…

Regie: Bobby Boermans (APP) en Mark de Cloe (Mannenharten)
Cast: Thijs Römer, Katja Römer-Schuurman, Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh

Speelduur: 520 minuten (10 x 52 minuten)
Adviesprijs: DVD € 20,99.

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina