De keiharde komedie Fissa vanaf 21 juni op DVD en Blu-ray, ook op VOD

De keiharde komedie

FISSA

vanaf 21 juni op DVD en Blu-ray
vanaf 16 juni op Video on Demand

Fissa DVD & Blu-ray

Een dik eindexamenfeest, dat is alles wat ze willen! Vanaf 16 juni is de keiharde komedie Fissa beschikbaar op VOD, gevolgd op DVD en Blu-ray vanaf 21 juni. Fissa vertelt het verhaal van drie jongens die elkaar nodig hebben om hun examentijd te redden. Nerd Ruben helpt de twee populaire jongens, Max & Yous, met het behalen van hun examens en in ruil daarvoor helpen zij Ruben met het organiseren van het gruwelijkste examenfeest ooit. En een keiharde fissa wordt het: DJ Oliver Heldens, drank -veel drank-, schuimkanonnen, lekkere chicks en vooral hard gaan.

Cast
Yannick van de Velde (Aanmodderfakker) en Alex Hendrickx (Ventoux) spelen de hoofdrollen van oude vrienden Max en Ruben. Bilal Wahib (Vechtershart) is te zien als Yous. Ruben heeft bovendien een heimelijke crush op Anne Bo, een rol van Abbey Hoes (Zwarte Tulp). Belinda van der Stoep (Alleen maar nette mensen) is te zien als Ivana, het vriendinnetje van Max. Arjan Ederveen (Lang & gelukkig), Hans Kesting (Noord Zuid) en Miryanna van Reeden (Meiden van de Herengracht) zijn de gevreesde docenten op de middelbare school. Daarnaast zijn bijrollen weggelegd voor Anneke Blok (Soof) en rappers Adje & Lexxxus.

Verhaal
Wanneer de populaire Max (Yannick van de Velde) en Yous (Bilal Wahib) hun eindexamen in gevaar zien komen en het eindexamenfeest van nerd Ruben (Alex Hendrickx) het slechtst bezochte feest van het jaar dreigt te worden, slaan de drie jongens de handen ineen. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode, eindigend in een keihard eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen…

Bekijk de trailer:

Productie
Het scenario van Fissais geschreven door acteur en schrijver Martijn Hillenius (Aanmodderfakker). De regie is in handen van Bobby Boermans (Nieuwe Buren).

Speelduur: 102 minuten
Releasedata: VOD: 16 juni, DVD en Blu-ray: 21 juni
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: € 9,99
Verpakking: 1 DVD Amaray Slipcase & 1 Blu-ray

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  10-06-2016

Ik vond het best een leuke film, en ik heb mijn exemplaar van de Blu-ray al gereserveerd (€ 9,99 bij Bol.com). De film heb ik 4 keer in de bios gezien (P...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina