De leukste DVD boxen binnenkort op DVD - Samantha Who? - Ugly Betty 2 - Army Wives

 

Mooie mensen, spannende avonturen en humoristische capriolen in…
UGLY BETTY SEIZOEN 2, SAMANTHA WHO? SEIZOEN 1
EN ARMY WIVES SEIZOEN 1
Vanaf 6 mei te koop op DVD

BROTHERS & SISTERS SEIZOEN 2 EN CRIMINAL MINDS SEIZOEN 3
Vanaf 10 juni te koop op DVD

Walt Disney Studios Home Entertainment begon het voorjaar goed met de release van de Net5 hitseries Private Practice, Dirty Sexy Money, Ghost Whisperer en Eli Stone op DVD (in maart en april). Zorg dat je klaar bent voor de topseries die in mei en juni uitgebracht worden! Ugly Betty is terug voor een nog grootser, brutaler en “Bettyer” tweede seizoen, dat nog stijlvoller is dan de laatste mode uit Milaan. Samantha Who? is de verfrissend nieuwe succesvolle komedie met in de hoofdrol Emmy® Award winnares Christina Applegate. Van de makers van Grey’s Anatomy en Private Practice is de meeslepende serie Army Wives over vier vrouwen en één man  die met elkaar gemeen hebben dat ze van iemand houden die in het Amerikaanse leger zit.
Naar het tweede seizoen van de realistische tv-serie Brothers & Sisters wordt door de fans al lang uitgekeken. In de gecompliceerde wereld van de familie Walker zijn perfectie, strijd, hebzucht en liefde dagelijks aan de orde. Tot slot de spannende en in Nederland ondergewaardeerde serie Criminal Minds. Deze Amerikaanse serie over een gespecialiseerd team van de FBI verdient alle aandacht en lof!

UGLY BETTY Seizoen 2

– een 2DVDbox en een 3DVDbox –

Consumenten adviesprijs €20,- per deel - vanaf 6 mei

De meest stijlvolle komedieserie van televisie is Ugly Betty waarin alles draait om Betty Suarez (vertolkt door Emmy® en Golden Globe® Award winnares America Ferrara), secretaresse bij het bekende modeblad ‘Mode’. Ze moet alle zeilen bijzetten om zich staande te houden in de keiharde en meedogenloze modewereld van New York, waar uiterlijk allesbepalend is. Betty is slim en lief en moet het vooral van haar innerlijk hebben. Hoe ver moet ze gaan om erbij te horen in de keiharde wereld van high fashion? Ugly Betty is onder andere geproduceerd door actrice Selma Hayek. Daarnaast zijn er in de serie rollen weggelegd voor zangeres en actrice Vanessa Williams. Ook Alan Dale, bekend van de NET 5-serie \'The O.C.\', speelt een rol in deze geweldig grappige serie.
Alle 18 afleveringen van het tweede seizoen van Ugly Betty komen uit in een 2 DVDbox (8 afleveringen – lengte: 5.5 uur) en een 3 DVDbox (10 afleveringen + bonus – lengte: 6.5 uur)

SAMANTHA WHO? Seizoen 1

- 3DVDbox –  

Consumenten adviesprijs €35,- -  vanaf 6 mei

Samantha…Who? Dat is wat Sam Newly, onweerstaanbaar gespeeld door Christina Applegate, graag zou willen weten! Als ze na acht dagen ontwaakt uit een coma, kan ze zich helemaal niets herinneren; niet haar vriend, haar ouders, haar baan en zelfs niet zichzelf. Hoewel sommige zaken beter in de vergetelheid kunnen blijven, is Sam vastberaden om haar ware ik te achterhalen. Met een beetje hulp van haar ex-vriend, haar voormalige portier, twee vriendinnen en enigszins vreemde ouders, krijgt Samantha een unieke kans om van de onaardige oude Sam in een vriendelijke nieuwe Sam te veranderen. Geniet van deze ultieme innerlijke metamorfose met de verfrissend nieuwe succesvolle komedie Samantha Who? — Het Complete Eerste Seizoen, met in de hoofdrol Emmy® Award-winnares Christina Applegate (Married With Children en The Sweetest Thing) en een hilarisch eigenzinnige cast van bijfiguren waaronder Jennifer Esposito (Spin City en Crash) als Andrea, Melissa McCarthy (Gilmore Girls) als Dena, Barry Watson (What About Brian) als Todd, Jean Smart (24) als Regina en Kevin Dunn (Transformers) als Howard. De 15 afleveringen van het eerste seizoen van Samanta Who? komen inclusief bonusmateriaal uit in een 3 DVDbox met een totale lengte van 5 uur.

ARMY WIVES Seizoen 1

– 3 DVDbox –  

Consumenten adviesprijs €35,- - vanaf 6 mei

Army Wives is een van de meest pakkende dramaseries op televisie. Een nieuwe hitserie van Mark Gordon, die eerder scoorde met Grey’s Anatomy en Private Practice. Maak in deze emotionele en charmante serie kennis met de Army Wives – vier vrouwen en één man – die met elkaar gemeen hebben dat ze van iemand houden die in het Amerikaanse leger zit. Een origineel en gepassioneerd drama, waarin openhartige gesprekken een bijzonder kijkje leveren in de levens van gewone mensen die worstelen met eergevoel, vriendschap en trouw aan hun land. Beleef elke inspirerende aflevering van Army Wives: Het Complete Eerste Seizoen, met een sterrencast die aangevoerd wordt door Kim Delaney (Law & Order: SVU, The O.C.), Catherine Bell (Law & Order: SVU, JAG) en Sally Pressman (Criminal Minds). Geniet van de vele extra’s die je diep in de wereld van Army Wives meevoeren en ontdek de echte mensen en verhalen achter de serie. De 13 afleveringen van het eerste seizoen van Army Wives komen inclusief bonusmateriaal uit in een 3 DVDbox met een totale lengte van 9 uur.

BROTHERS & SISTERS Seizoen 2

- een 3 DVDbox en een 2 DVDbox –

Consumenten adviesprijs €20,- per box - vanaf 10 juni

De RTL4 serie Brothers & Sisters vertelt het verhaal van het familiebedrijf van de familie Walker waarin Sarah Whedon probeert het moederschap met haar carrière te combineren, de advocaat Kevin Walker kennis maakt met de herenliefde en de benjamin van de familie, Justin Walker, worstelt met een oorlogstrauma en met een verslaving. Tommy Walker is de loyale zoon en beoogde ‘troonopvolger’ in het familiebedrijf terwijl Kitty Walker (Calista Flockhart) zowel een media-authoriteit als daddy’s little girl belichaamt. Met hun zeer verschillende levens en levensstijlen vinden de Walkers elkaar onder het dak van één ouderlijk huis. In hun zoektocht naar hun eigen identiteit staan de onderlinge verhoudingen vaak op scherp …
In deze meeslepende en uiterst realistische serie worden de hoofdrollen vertolkt door een ware sterrencast, die gezamenlijk met maar liefst 46 Awards en erkenningen werd bekroond. Zo zien we Oscar-winnares Sally Field (‘Forrest Gump’, ‘Steel Magnolias’ en ‘Not Without My Daughter’), Calista Flockhart (‘Ally McBeal’), Rachel Griffiths (‘Six Feet Under’) en Rob Lowe (‘The West Wing’ en ‘About Last Night’) om enkele sterren te noemen.
De 16 afleveringen van het tweede seizoen van Brothers & Sisters komen uit in een 3 DVDbox (8 afleveringen + bonus – totale lengte 5.5 uur) en een 2 DVDbox (8 afleveringen – totale lengte: 5.5 uur)

CRIMINAL MINDS Seizoen 3

- 5DVDbox –

Consumenten adviesprijs €40 –  vanaf 10 juni

De misdadig goede serie Criminal Minds is een doorslaand succes in Amerika – waar momenteel het vijfde seizoen te zien is - maar heeft in Nederland (nog) niet het grote publiek gevonden dat de serie absoluut verdient. In de misdaadserie, te zien bij Veronica, probeert een eliteteam van de FBI zich te verplaatsen in de belevingswereld van de crimineel, om zo een misdaad op te lossen. Elke aflevering wordt gekenmerkt door een bijzonder origineel plot en doet je op het puntje van je stoel belanden. Laat je meeslepen door het FBI-team dat bestaat uit zes rechercheurs die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van de crimescene. In het derde seizoen wordt David Rossie (Joe Mantegna) aangesteld als leider van het team bestaande uit FBI\'s beste gedragsanalist Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) die een  bovengemiddeld hoog IQ heeft, Aaron Hotchner (Thomas Gibson) die als familieman vaak het vertrouwen weet te winnen van mensen, om zo hun geheimen te ontrafelen, Derek Morgan (Shemar Moore), gespecialiseerd in misdaden ontstaan uit geobsedeerde beweegredenen en Emily Prentiss (Paget Brewster), een ambitieuze agente die bij het team haar eerste ‘veldwerk’ ervaring op doet. Eenmaal kennisgemaakt met het team van Criminal Minds, bent u verkocht!

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  04-04-2009

Ik heb nog wat movieminutes. Bedankt voor de tip.
Lees meer >

Sander D.  |  04-04-2009

Vond Samantha Who? een leuke serie. Komt er weleens in. Verder misschien Criminal Minds. Ik hoor een hoop goede dingen over de serie. Dus wellicht eerst beginne...
Lees meer >

Sneaker  |  03-04-2009

Vond Samantha Who? een leuke serie. Komt er weleens in. Verder misschien Criminal Minds. Ik hoor een hoop goede dingen over de serie. Dus wellicht eerst beginne...
Lees meer >

wimv  |  03-04-2009

Voor mij alleen Criminal Minds Seizoen 3, een absolute topserie!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina