De magische familiefilm Heksen Bestaan Niet is vanaf 18 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Magische familiefilm

HEKSEN BESTAAN NIET

vanaf 18 november op DVD en Blu-ray Disc

Heksen Bestaan Niet DVD & Blu ray

De met goud bekroonde familiefilm ‘Heksen Bestaan Niet’ is vanaf 18 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc. De film trok in de bioscopen ruim 200.000 bezoekers en was daarmee de best scorende Nederlandse familiefilm van deze zomer. In ‘Heksen Bestaan Niet’ schitteren Leontien Borsato en de zangeressen Sharon Doorson, Do en Eva Simons als echte sterrenheksen. De hoofdrol is weggelegd voor het jonge multi-talent Aliyah Kolf. Aan de overige rollen wordt invulling gegeven door o.a. Senna Borsato, Roué Verveer, Jörgen Raymann, Doloris Leeuwin,  Vincent Banic en Bas Muijs.

Synopsis
Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela (Leontine Borsato), één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door het voor altijd donker te laten worden op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om zo een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden. De mysterieuze Grimbeck (Vincent Banic) krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares. Katie (Aliyah Kolf), een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt al haar hele leven speciale gaven te bezitten. Van jongs af aan gebeuren er onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy (Senna Borsato) ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn…  

Makers
Heksen Bestaan Niet is een samenwerking van de producenten AM Pictures, Sparkel Media en Just Productions, geschreven door Trui van de Brug , Adel Adelson en Mustafa Boudellah. Een eerdere samenwerking van dit drietal resulteerde in de met een gouden film bekroonde Sint & Diego en de magische bron van Myra. Regisseur Aramis Tatu is een visueel artiest die veel faam heeft gemaakt met buitenlandse commercials en videoclips voor Nederlandse artiesten. Voor de Sterrenheksen worden bijzondere creaties ontworpen door fashion designer Sepehr Maghsoudi. Maghsoudi, tweevoudig winnaar van de ‘Edgar Vos Couture’- prijs en ‘Fashion Designer van het jaar’ (2012). Heksen Bestaan Niet bevat veel dansscènes met o.a. Aliyah Kolf en Senna Borsato. Voor deze scenes is choreograaf Shaker (o.a. bekend van ‘Junior Dance’, ‘The Voice of Holland’) verantwoordelijke geweest.

Van de DVD en Blu-ray Disc van ‘Heksen Bestaan Niet’ verschijnen twee versies; de duo-pack-versie bevat de volgende extra’s: een danschoreografie van choreograaf Shaker, twee videoclips van  Aliyah Kolf en Laura Omloop, de trailer en een sfeerverslag van de première in aanwezigheid van cast en BN-ers.

Bekijk de trailer:

Cast:
• Aliyah Kolf
• Jörgen Raymann
• Sharon Doorson
• Eva Simons
• Leontine Borsato
• Senna Borsato

Regisseur • Aramis Tatu
Speelduur • 83 minuten
Genre • familie

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina