De National Geographic documentaire SECRET BRAZIL is 20 mei verkrijgbaar op DVD

Verscholen geheimen van de Braziliaanse natuur

Secret Brazil DVD

SECRET BRAZIL

Verkrijgbaar op DVD vanaf 20 mei

Secret Brazil, de nieuwste natuurdocumentaire van National Geographic, brengt het relatief onbekende Pantanal-gebied van WK-land Brazilië in beeld. Deze verscholen plek, ligt ten zuiden van de regenwouden van de Amazone. Het is er op het eerste gezicht sprookjesachtig mooi, maar het leven is er keihard. De documentaire wordt op 20 mei uitgebracht door Just Bridge Entertainment.

Synopsis:
In Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld, verdwijnt jaarlijks bijna tachtig procent van het land onder water. Ditzelfde land droogt vervolgens, in een zeer korte tijd ,weer totaal uit door de verschroeiende zon. Deze cyclus stelt alle levende wezens in het gebied zwaar op de proef. Ondertussen staat De Pantanal in de Amazone bekend als de baas als het gaat om diversiteit aan planten en dieren. Grote katten en knaagdieren trotseren er achteloos de gevaren van hun woeste omgeving. Reusachtige otters nemen het op tegen jaguars om hun gezinnen te beschermen. En de wateren worden bevolkt door vraatzuchtige piranha’s en andere roofdieren.

Twee dappere filmmakers proberen in de extreme omgeving de levenden en de doden vast te leggen. Deze documentaire,over één van de best bewaarde geheimen van Brazilie, staat net als andere National Geographic documentaires bekend om zijn topkwaliteit.

Secret Brazil
Cast: Lawrence Wahba en Haroldo Palo Jr.
Speelduur: 150 min
2DVD Adviesprijs: EUR 13,99

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina