De NET 5 serie Rizzoli & Isles is vanaf 28 september te koop op DVD

 

Knap vrouwelijk duo maakt jacht op de meest beruchte criminelen van Boston

 

RIZZOLI & ISLES

coverRizzoli & Isles is een Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de bestsellers van schrijfster Tess Gerritsen. De serie draait om de twee vriendinnen, detective Jane Rizzoli en medisch onderzoeker Maura Isles. Samen komen ze in aanraking met de meest beruchte criminelen van Boston. Rizzoli & Isles is geproduceerd door Janet Tamaro, bekend van o.a. Bones, CSI: NY en Sleeper Cell en was een hit op Net 5, met gemiddeld 420.000 kijkers per aflevering. De serieis vanaf 28 september verkrijgbaar op DVD.

In de spannende politieseriegaan de knappe en strijdlustige detective Jane Rizzoli en de koele, maar modebewuste forensisch onderzoeker Dr. Maura Isles de strijd aan met de meest beruchte criminelen van Boston. Samen lossen de twee vriendinnen de meest gecompliceerde misdaadzaken op. Rizolli & Isles hebben echter twee totaal verschillende karakters, waardoor het soms flink botst. Toch vullen zij elkaar tijdens het werk naadloos aan. Waar andere vriendinnen samen gaan winkelen of rustig een cocktail gaan drinken, zorgen Rizolli & Isles ervoor dat misdadigers achter slot en grendel verdwijnen.

De cast bestaat o.a. uit de mooie Angie Harmon (Jane Rizzoli) en Sasha Alexander (Maura Isles). Angie Harmon begon haar carrière als topmodel waarna ze de succesvolle overstap maakte naar het acteerwerk. Angie Harmon is bekend van Law & Order en Baywatch. Sasha Alexander vervulde voor Rizzoli & Isles rollen in o.a. NCIS en Mission Impossible III. De sterke ondersteunende cast bestaat daarnaast onder meer uit Lorraine Bracco (The Sopranos) die Jane's overbezorgde moeder speelt.

De DVD bevat een aantal extra’s zoals: Janet Tamaro bespreekt het aanpassen van de boeken van Dr. Tess Gerritsen • Het verhaal achter de vriendinen, Rizzoli & Isles • Niet uitgezonden scènes • Bloopers

Regisseur: Janet Tamaro (Bones, CSI, Sleeper Cell)

Cast:
Angie Harmon (Law & Order, Baywatch)
Sasha Alexander (NCIS)   
Lorraine Bracco (The Sopranos)

Productinformatie:
Release: 28 september 2011
Consumentenadviesprijs DVD-box: € 34,99
Genre: Drama, comedy en crime
Speelduur: 10 afleveringen van 40 minuten

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina