De nieuwe Noorse topserie NOBEL is vanaf 13 december te koop op DVD

Nieuwe Noorse topserie

NOBEL

Nobel serie DVD

vanaf 13 december op DVD en Blu-ray

Op dinsdag 13 december brengt Lumière een nieuwe, achtdelige Noorse topserie uit op DVD en Blu-ray. Nobel is een meeslepende thriller over de nasleep van een militaire missie in Afghanistan. De serie gaat zaterdag 5 november in première op het Lumière Crime Festival in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

24 uur nadat hij is teruggekeerd van een traumatische militaire missie in Afghanistan, krijgt luitenant Erling Riser de opdracht in Oslo op straat een Afghaanse man te vermoorden. Als hij ontdekt dat de opdracht niet van het hoofd van de Inlichtingendienst komt, moet hij uitvinden wie er wel achter zit en waarom hij gebruikt wordt als huurmoordenaar. Zijn vrouw vertrouwt hem niet meer en zelf kan hij niemand vertrouwen. Erling bevindt zich, als doel en dader, midden in een complex moordspel.

Nobel brengt een gewetenloze samenzwering tijdens Noorwegens oorlog in Afghanistan naar de stad van ’s werelds beroemdste humanitaire prijs. De meeslepende thriller combineert politieke machinaties met commentaar op sociale misstanden.

Nobel screenshot

Cast: Aksel Hennie, Tuva Novotny, Anders Danielsen Lie, Atheer Adel, Danica Curcic, Christian Rubeck, Mads Sjøgård Pettersen, Eirik Evjen, Odd-Magnus Williamson, Kyrre Hellum, e.a.
Regie: Per Olav Sørensen

Technische specificaties DVD box:
Land: Noorwegen, 2016
Speelduur: 8 x 45 min.
Taal: Noors
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina