Details Disney's Sneeuwwitje en de zeven dwergen

In oktober zal Sneeuwwitje en de zeven dwergen als eerste tekenfilm in de nu al vermaarde Disney Platinum collectie op DVD komen.
Het zal een unieke DVD set worden en ik kan nu al zeggen dat ik erg naar deze DVD uit zie, zoals waarschijnlijk miljoenen andere mensen, groot en klein.

Disney Amerika heeft de specs van de DVD-set bekend gemaakt op hun officiële "Snowwhite and the seven dwarfs" site
Kies op deze site voor "The Emmersive experience" om meer te lezen over de DVD en de vele extra's. En let op, deze lijst is meer dan indrukwekkend.
Het is geweldig te lezen dat Disney, naast een opnieuw gemaakte DD5.1 track, ook de originele mono track op de DVD zet. Uit historisch oogpunt natuurlijk een uitstekende keuze.
Kies op deze site voor "The making of the DVD" om meer te lezen over de totstandkoming van deze bijzondere DVD en de derde restauratie van de eerste avondvullende tekenfilm van Disney.
Alle teksten zijn in het Engels.

Let op, dit is natuurlijk informatie over de regio 1 versie. Wat er op de regio 2 versie zal gaan komen is nog niet bekend.

Recente artikelen

Laatste reacties

(Disney)Tom Houben  |  10-08-2001

Klopt. Als je niet zo denderend Engels kunt en/of je hebt kleine kinderen, dan ben je helaas veroordeeld tot Nederlandse bagger. Ik heb gelukkig van al het ...
Lees meer >

Nathan Strik  |  10-08-2001

Klopt. Als je niet zo denderend Engels kunt en/of je hebt kleine kinderen, dan ben je helaas veroordeeld tot Nederlandse bagger. Ik heb gelukkig van al het b...
Lees meer >

(Disney)Tom Houben  |  10-08-2001

Ja, je hebt gelijk! Maar ik wil graag ook de Nederlandse versie erbij op hebben staan en naturlijk Nederlandse ondertiteling. Ik denk dat het moeilijk is om zo'...
Lees meer >

Nathan Strik  |  10-08-2001

Laat dat Europa maar weg. Disney brengt namelijk in Engeland WEL tot nu toe veel betere DVD-sets uit dan in Nederland (denk aan Tarzan en Toy Story) Engeland ho...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina