DFW: Godsend vanaf 24 mei te koop op DVD

Thriller Godsend vanaf 24 mei te koop op DVD

Dutch Filmworks brengt Godsend dinsdag 24 mei uit op koop-DVD. De bovennatuurlijke thriller van Nick Hamm heeft een topcast met hoofdrollen voor Robert De Niro, Rebecca Romijn en Greg Kinnear.

Als hun achtjarige zoon Adam bij een tragisch ongeval omkomt, zijn Paul en Jessie Duncan ontroostbaar. Nog voor zijn begrafenis worden ze benaderd door dr. Richard Wells die hen het ongelofelijke voorstel doet om Adam te klonen. Ondanks alle wettelijke, ethische en morele bezwaren, gaan ze akkoord en sluiten een duivels pact met de mysterieuze arts. Het experiment moet in het grootste geheim plaatsvinden en ze moeten er hun huidige leven voor opgeven, maar Paul en Jessie willen de kans niet voorbij laten gaan om hun zoon, opnieuw, te zien opgroeien. Tot zijn achtste verjaardag genieten ze ook van de nieuwe Adam, maar dan verandert hij langzaam in een jongen die hen angst inboezemt. De droom van Paul en Jessie verandert in een nachtmerrie als zij de gruwelijke waarheid ontdekken.

Godsend (98 minuten, Kijkwijzer: 16, angst, geweld) is een meeslepende, bovennatuurlijke thriller van regisseur Nick Hamm (The Hole, Talk of Angels). In de hoofdrollen spelen Robert de Niro (Heat, Meet the Parents), Rebecca Romijn (X2, Femme Fatale), Greg Kinnear (Nurse Betty, As Good As It Gets) en Cameron Bright (The Butterfly Effect) als Adam. Op de DVD (16:9 anamorphic widescreen (2.35:1), dolby digital 5.1 & DTS) staan vijftig minuten aan extra\'s: interviews met cast en crew, de trailer, de tv-spot, achter de schermen en filmclips. De consumentenadviesprijs is € 17,99.

Recente artikelen

Laatste reacties

Z-Man  |  19-03-2005

Zooi. :twisted: Ik snap Robert Deniro niet, na een legendarische carriere tot ca. 1997 (Jackie Brown was naar mijn mening zn laatste goede rol) lijkt de man het...
Lees meer >

Indiana  |  18-03-2005

Heb deze film nog niet gezien, maar volgens mij issy een tikke vaag. Klopt dat ??
Lees meer >

Sneaker  |  17-03-2005

Heb er een hoop dingen overgehoord. En jammer genoeg niet al te positieve dingen. Maar wat ik er van gezien heeft sprak me wel erg aan. Misschien toch maar eens...
Lees meer >

Alexander de Mol  |  17-03-2005

Foudje in de titel :shock: :wink: Aangepasd. ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina