DFW: Jonathan Rhys-Meyers wint Golden Globe voor Elvis


JONATHAN RHYS - MEYERS WINT GOLDEN GLOBE VOOR ELVIS


Jonathan Rhys - Meyers (Alexander, I\'ll Sleep when I\'m Dead) heeft vannacht een Golden Globe gewonnen voor Best Performance by an Actor in a Mini-Series or a Motion Picture Made for Television voor zijn vertolking van Elvis in de gelijknamige miniserie.

De miniserie Elvis vertelt op meeslepende wijze het leven van de grootste entertainer aller tijden: Elvis Presley. De film, gemaakt met volledige medewerking van de familie Presley, toont het leven van The King, van zijn jeugd tot zijn grootste triomfen. Voor het eerst in de geschiedenis verleenden de nazaten van Elvis toestemming voor het gebruik van authentieke geluidsopnamen voor een biografische film. Dat maakt “Elvis” de definitieve film over The King of Rock ’n Roll.

Jonathan Rhys - Meyers is op dit moment bezig met de opnames van Mission: Impossible III met Tom Cruise. De miniserie Elvis wordt door Dutch FilmWorks op 18 april uitgebracht op rental. En zal later in het jaar verschijnen op Sell Thru. Naast Jonathan Rhys - Meyers spelen Randy Quaid (genomineerd voor zijn rol als Colonel Tom Parker) en Rose McGowan (Scream, “Charmed”) in Elvis.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina