Die Hard With a Vengeance en Pretty Woman op Blu-ray Disc

Première van twee super topfilms met megasterren op Blu-ray™ High Definition

Bruce Willis en Samuel L. Jackson in de explosieve actiefilm DIE HARD WITH A VENGEANCE Op Blu-ray verkrijgbaar vanaf 18 maart.
Julia Roberts en Richard Gere in een van Hollywoods grootste filmhits PRETTY WOMAN Op Blu-ray verkrijgbaar vanaf 8 april.


De actiefilm DIE HARD WITH A VENGEANCE van regisseur John McTiernan met Bruce Willis en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen, en de romantische film PRETTY WOMAN van Garry Marshall met Julia Roberts en Richard Gere in onvergetelijke rollen zijn vanaf respectievelijk 18 maart en 8 april voor het eerst ook verkrijgbaar op Blu-ray. Twee filmklassiekers die door de intensiteit van het beeld en het geluid nu nóg beter tot hun recht komen.
De distriibutie wordt verzorgd door Walt Disney Studios Home Entertainment.

DIE HARD WITH A VENGEANCE

Think Fast. Look Alive.

Die Hard. Superster Bruce Willis (Sin City, The Sixth Sense) kruipt door het oog van de naald en gaat tot het ultieme uiterste in deze film met non-stop actie. Nu explosiever dan ooit op Blu-ray Disc™. De op de proef gestelde New Yorkse rechercheur John McClane (Willis) beleeft zijn ergste dag tot nu toe wanneer een nieuwe vijand (Jeremy Irons – Casanova) het centrum van Manhattan helemaal vernielt en vervolgens met nog meer verwoesting dreigt als zijn eisen niet worden ingewilligd! McClane en een onwaarschijnlijke held (Samuel L. Jackson – Unbreakable, Pulp Fiction) zien zich genoodzaakt een sadistisch spelletje mee te spelen en racen tegen de klok om nog meer dodelijke chaos te voorkomen. Voel je bloed sneller stromen wanneer ze keer op keer dood en verderf weten te ontwijken in ongelooflijke high-definition, tot zes keer de resolutie van dvd! Spring overeind wanneer de fenomenale enhanced audio je regelrecht meevoert naar het hart van deze actiefilm. Je hebt niet geleefd tot je Die Hard With A Vengeance in Blu-ray™ high-definition hebt ervaren!

Technische specificaties:
Speelduur: 127 minuten – Genre: Actie - Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik
Video: 1080p High-Definition / 2.35:1 / 16x9
Audio: DTS – True HD 5.1: Engels - DTS 5.1: Frans
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden

Bonusmateriaal
• Audiocommentaar van regisseur John McTiernan en scenarioschrijver Jonathan Hensleigh
• Die Hard 3: The Making-of
• Tv-specials • Achter de schermen
• Storyboards

PRETTY WOMAN

Academy Award® winnares Julia Roberts (Best Actress, Erin Brockovich, 2000) en Golden Globe winnaar Richard Gere (Best Actor in A Motion Picture - Musical or Comedy, Chicago, 2003) schitteren adembenemend in Pretty Woman - nu onweerstaanbaarder dan ooit op Blu-ray Disc™.

Vivian (Roberts) is een pittige, door de wol geverfde ruwe diamant wanneer ze de scherpzinnige, no-nonsense miljardair Edward Lewis (Gere) ontmoet. Het is een toevallige ontmoeting die een ‘zakelijke overeenkomst’ van een week verandert in een tijdloze vanarm- naar-rijk romance. Zwijmel keer op keer weg bij dit modern Assepoester-verhaal, dat zich voor je ogen ontvouwt in de sprankelende helderheid van high definition, met meer dan zes keer de resolutie van dvd! Geniet van elk woord, elke lach en elk onvergetelijk liedje terwijl de schitterende, enhanced audio je omringt. Ervaar alle humor, charme en passie van deze geliefde klassieker als nooit tevoren op Blu-ray™ Hi-Def!

Technische specificaties:
Speelduur: 125 minuten – Kijkwijzer: 6, geweld, grof taalgebruik
Video: 1080p High-Definition / 1.85:1 / 16x9
Audio: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans - DTS 5.1: Frans - PCM 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden

Bonusmateriaal
• Bloopers
• Het afsluitfeestje live
• De Pretty Woman tour Los Angeles
• Audiocommentaar
• Productie-featurette uit 1990
• Muziekvideo “Wild Woman Do”
• Bioscoop Trailer

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  17-02-2009

heb deel 3 al een tijdje: de aussie fox regio B versie....die DTS-HD track knalt er echt uit. Echt een aanrader!
Lees meer >

Arriejj  |  17-02-2009

Pretty Woman staat nu ook tijdelijk op MovieMinutes!;)
Lees meer >

elvis  |  17-02-2009

voor mijn die hard 3 bert
Lees meer >

Hakker  |  17-02-2009

Eindelijk deeltje 3 EINDELIJK /me does the happy dance.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina