Dirty Sexy Money - Seizoen 2 en Criminal Minds - Seizoen 4 vanaf 9 juni op DVD

Living Colour


Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert de beste TV-series op DVD

DIRTY SEXY MONEY 2 - Het complete tweede & laatste seizoen
CRIMINAL MINDS 4 - Het complete vierde seizoen

Verkrijgbaar vanaf 9 juni 2010


DIRTY SEXY MONEY 2

Het complete tweede & laatste seizoen (3-disc DVD)
coversNieuwe verwikkelingen bij de steenrijke New Yorkse familie Darling en hun huisadvocaat Nick George, die de excentrieke familieleden uit allerlei soorten problemen moet zien te houden. Maak je klaar voor het heerlijk schandalige laatste seizoen. De meest manipulatieve familie op televisie geeft nieuwe invulling aan drama-tv in een jaar vol bedrog, spanning en zelfs moord. Compleet met exclusief bonusmateriaal. De familie Darling bestaat uit vader Tripp, moeder Letitia en vijf kinderen in de leeftijd van 20 – 40 jaar. Donald Sutherland (Citizen X) speelt Tripp Darling, het hoofd van de familie, en Jill Clayburgh (Ally McBeal) is te zien als zijn eega Letitia. Hun kinderen worden vertolkt door William Baldwin (Backdraft) als Patrick, Glenn Fitzgerald (Six Feet Under) als Brian, Natalie Zea (The Shield) als Karen, Seth Gabel (Nip/Tuck) als Jeremy en Samaire Armstrong (The O.C.) speelt zijn tweelingzus Juliet. Peter Krause (bekend van onder andere Six Feet Under) schittert als advocaat Nick George. Zijn vrouw Lisa wordt gespeeld door Zoe McLellan (J.A.G.).
Daarnaast is Blair Underwood (Sex and the City) te zien als miljardair Simon Elder en doet Lucy Liu (Ally McBeal) in dit tweede seizoen haar intrede als Nola Lyons, een dame waar de familie veel mee te stellen krijgt.

Bonusmateriaal:
De Darlings en de regie
Wat een klapper
Dirty Sexy Lekker
Faux Pas: Bloopers van het tweede seizoen
Deleted scenes

Technische specificaties
Speelduur: ± 9 uur/ (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78.1 / 16x9
Kijkwijzer: 12 jaar, angst, grof taalgebruik
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Consumentenadviesprijs: € 29,99



CRIMINAL MINDS 4

Het complete vierde seizoen (7-disc DVD)
coversDe zeer vakkundige experts van de gedragsanalyse-eenheid van de FBI zijn terug in hun sterkste seizoen tot nu toe, met maar liefst 26 afleveringen. In deze misdadig goede serie, te zien bij Veronica, ontrafelen ze niet alleen de misdaad, maar ook de misdadiger. Elke aflevering wordt gekenmerkt door een bijzonder origineel plot en blijft tot het eind superspannend. De zes rechercheurs van het FBI-team zijn allemaal gespecialiseerd op een bepaald gebied. Joe Mantegna die David Rossi speelt, is de leider van het team, dat verder bestaat uit onder andere FBI’s Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) die een bovengemiddeld IQ heeft, Aaron Hotchner (Thomas Gibson) die als familieman vaak het vertrouwen weet te winnen van mensen, Derek Morgan (Shemar Moore), gespecialiseerd in misdaden ontstaan uit geobsedeerde beweegredenen en Emily Prentiss (Paget Brewster), een ambitieuze agente die onder andere werkzaam is voor de Ambassade van Oekraïne.

Bonusmateriaal:
Deleted Scenes
Profielen
Bloopers
Nader Onderzoek

Technische specificaties
Speelduur: ± 18 uur/ (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78.1 / 16x9
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Consumentenadviesprijs: € 39,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Inge1607  |  28-04-2010

Voor mij Dirty Sexy Money 2!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina