Disky: Zoop in Zuid Amerika vanaf 8 november op DVD

GOUDEN FILM ‘ZOOP IN ZUID AMERIKA’ VANAF 8 NOVEMBER VERKRIJGBAAR OP DVD!

Na het grote succes van ‘Zoop in Afrika’ en ‘Zoop in India’ verscheen afgelopen juni ‘Zoop in Zuid Amerika’. Met meer dan 250.000 bezoekers brak Zoop in Zuid Amerika alle records!

Bij de opening van een vlindertentoonstelling (Thomas Berge) vraagt een mysterieuze vrouw (Petty-Jane de Schepper) de Rangers om hulp. Een zeldzame vlindersoort de ‘Lorovlinder’ in het regenwoud dreigt uit te sterven. De Rangers moeten de cocons opsporen, voordat ze uitkomen zodat ze ergens anders uitgezet kunnen worden. Eenmaal in Zuid-Amerika blijkt de opdracht lastiger dan ze dachten. De Rangers belanden van het ene avontuur in het andere. Ze moeten zich bewijzen als tangodansers en voetbalsterren, trotseren rivieren en bergen en worden belaagd door stieren, krokodillen, vleesetende vissen en giftige spinnen. Ze ontmoeten een aap, die tot over haar oren verliefd wordt op Moes. Deze aap blijkt een geheime kaart te bewaken, die de Rangers verder op weg helpt….

Naast de 8 rangers Bastiaan, Bionda, Sira, Elise, Mike, Taffie, Moes en Alwin speelt ook Thomas Berge een (kleine) rol in Zoop in Zuid Amerika.
De film is inmiddels in 41 landen verkocht waar onder; De Baltische Staten, Roemenie, Slovenië, Kroatië, Servië, Montenegro, Bosnie, Hongarije,Tsjechië, Polen, Turkije en Duitsland.

De DVD bevat, naast de film, een groot aantal extra’s:
· de ‘making-off’
· 2 afleveringen van Zoop de TV Serie
· 2 muziekclips (Thomas Berge – De Wereld ben je en de Zoop Rangers met Baila mi Tango)
· DVD actie waarmee rekwisieten vanZoop in Zuid Amerika gewonnen kunnen worden zoals o.a. de rode cowboyhoed van Bionda
Ook bevat de DVD een gratis toegangskaart voor Ouwehands Dierenpark t.w.v. 14,95.

Zoop in Zuid Amerika is vanaf 8 november verkrijgbaar in winkels.
De consumentenadviesprijs van de DVD bedraagt € 17,99.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina