Disney DVD releases in september

Walt Disney Pictures presenteert:
BROTHER BEAR 2 – THE WILD – THE SHAGGY DOG – EIGHT BELOW
Vier DVD premières
 


De mooiste films met de liefste en avontuurlijkste dieren voor de hele familie. Met voor de jongste kinderen liefdesavontuurtjes in BROTHER BEAR 2. Voor jong en oud in THE WILD de hilarische avonturen van een bende wilde dieren in New York en in THE SHAGGY DOG heel veel humor als Tim Allen verandert in een sympathieke schaapshond. EIGHT BELOW, het epische verhaal van een groep sleehonden en hun eigenaar, zal tieners en volwassenen in het hart raken.

Vanaf 27 september 2006 verkrijgbaar op KOOP DVD. Vanaf 26 september ook te HUUR
(Met uitzondering van EIGHT BELOW, reeds te HUUR vanaf 5 september).


THE WILD
Een wild en waanzinnig komisch familieavontuur met te gekke karakters om nooit te vergeten! In de grote New Yorkse dierentuin is het altijd druk. Jong en oud staan rijen dik om zich te vergapen aan alle wilde beesten die de aandacht soms prachtig, maar soms ook maar zo, zo vinden. Neem nu de legendarische leeuw SAMSON. Hij is de hoofdattractie van de dierentuin. Hij heeft echt status. Hij schept ook altijd tegenover iedereen op over de tijd dat hij echt in het wild rondzwierf. In feite heeft hij nooit een poot buiten de dierentuin gezet. Zijn tienerzoon, leeuw RYAN, wordt af en toe gek van al die verhalen. Hij heeft het wel gezien in de dierentuin en verlangt ook naar een avontuurlijk leven. Een bijzondere plaats in de dierentuin wordt ook ingenomen door buidelbeer NIGEL. Het is een echte megaster, omdat hij als merchandise als een dolle verkoopt. Dat komt door zijn schattige, knuffelige uiterlijk. Dat imago vindt hij maar niets. Hij zou graag aan iedereen willen bewijzen dat hij veel stoerder is dan hij eruit ziet. Wanneer tienerleeuw RYAN zoek, weet leeuw SAMSON wat hem te doen staat. Gedreven door vaderliefde ontsnapt hij samen met buidelbeer NIGEL, de elegante en onafhankelijke giraffe BRIDGET, de gewiekste New Yorkse eekhoorn BENNIE en slang LARRY uit de dierentuin. Al moeten ze heel New York overhoop halen, zijn zoon zal hij terugvinden. Al snel ontdekken ze dat New York City veruit de grootste, idiootste jungle is.

Met de Nederlands / Vlaamse stemmen van LUCAS VAN DEN EYNDE, ROB KAMPHUES, FRANS VAN DEURSEN, TINE EMBRECHTS, VIC DE WACHTER, JOHNNY KRAAYKAMP JR., DORIS BAATEN en in de Engels gesproken versie stemmen van o.a. KIEFER SUTHERLAND, JIM BELUSHI, EDDIE IZZARD, JANEANE GAROFALO.
Regie: STEVE “SPAZ” WILLIAMS.

BONUSMATERIAAL
- Niet-gebruikte scènes
- Muziekvideo ‘Real Wild Child’ uitgevoerd door Everlife
- Achter de schermen bij Disney

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans / Hindi / Pools - Dolby Surround 2.0: Engels Audio Descriptive
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Pools / Hindi
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 79 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Familie / Komedie
KIJKWIJZER: 6 jaar, vuistje, spinnetje


BROTHER BEAR 2
Alle favoriete karakters uit de Classic BROTHER BEAR zijn terug in dit avontuur waar de legende verder gaat. Niet alleen de dolkomische elandenbroers Sam en Moes, maar ook de grote beer Kenai en zijn kleine berenbroer Koda zijn weer van de partij. Nieuw in dit verhaal is het meisje Nita. Nita kent grote beer van vroeger toen hij nog geen beer was. Maar de held van de lokale mensen- en berenstam heeft ervoor gekozen om als grote beer Kenai door het leven te gaan. Plotseling ontdekt hij dat hij één klein detail over het hoofd heeft gezien. Al jaren heeft hij een oogje op Nita, maar die staat nu op het punt om met een ander te trouwen! En er hangt nog meer liefde in de lucht. De Grote Geesten bemoeien zich er ook al mee. Geniet van dit prachtige avontuur en oh ja, er zitten ook een paar aantrekkelijke elanddames in dit verhaal – voor allerlei grappen en wilde avonturen.

Met de Nederlands / Vlaamse stemmen van STAF COPPENS, YVONJANE VAN LEEUWEN, JASPER SOHIER, REMCO VELDHUIS, HETTY HEYTING, BEATRIJS SLUIJTER, PIM KOOPMAN en in de Engels gesproken versie van o.a. MANDY MOORE, PATRICK DEMPSEY, BENJAMIN BRYAN, JIM CUMMINGS.
Regie: BEN GLUCK.

BONUSMATERIAAL
- Spel: Ga toch fietsen!
- Bonusvideo: Achter de muziek van Brother Bear II

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans - Dolby Surround 2.0: Arabisch
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Arabisch
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 75 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Familieavontuur
KIJKWIJZER: 6 jaar, spinnetje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meekijken gewenst.


THE SHAGGY DOG
De harige avonturen beginnen als advocaat Dave Douglas (Tim Allen) zich vastbijt in een zaak waarbij in een laboratorium misdadige praktijken worden uitgeoefend op dieren. Weer zo’n klus waar hij helemaal in opgaat en waar zijn vrouw Rebecca en zijn kinderen Carly en Josh niet echt blij mee zijn. Ze zouden hun vader wel eens vaker thuis willen zien. Als vader Dave per ongeluk besmet raakt met een uitermate geheim serum dat zijn lichaam verandert, worden zijn vrouw en zijn kinderen op hun wenken bediend. Op de meest onmogelijke momenten verandert hij in een hond. Hij krijgt zijn gezin – inclusief hun geheimen en dromen – vanuit een heel ander perspectief te zien. Dave wil natuurlijk niets liever dan stoppen met apporteren en weer vader worden... maar dan zal hij het kwade genie (Robert Downey Jr. – Good Night, And Good Luck) achter het serum moeten overwinnen.

In deze nieuwe versie van Disney’s komedieklassieker uit 1959 verandert komiek Tim Allen (The Santa Clause) in een sympathieke schaapshond en krijgt op hilarische wijze in de gaten hoe hij een betere vader kan worden.
Met TIM ALLEN – KRISTIN DAVIS – ZENA GREY – DANNY GLOVER – ROBERT DOWNEY, JR en…COAL als de schaapshond SHAGGY.  Regie: BRIAN ROBBINS

BONUSMATERIAAL
- Deleted scenes
- Bloopers
- Blaf mee: Bonusmateriaal waar honden dol op zijn
- Muziekvideo:”Woof There It Is”

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Duits / Vlaams / Russisch
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Duits / Russisch / Arabisch / Lets / Litouws / Ests
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 2.40:1
SPEELDUUR: 98 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Komedie
KIJKWIJZER: 6 jaar, vuistje


EIGHT BELOW
Vanuit het koudste, meest stormachtige en meest verlaten gebied op aarde presenteert Walt Disney Pictures de spannende, avontuurlijke en ontroerende actie / avonturen familiefilm EIGHT BELOW.  Paul Walker in een spannende, avontuurlijke en ontroerende actiefilm over vriendschap en trouw, die het hele gezin zal bijblijven. Het epische verhaal van een groep sleehonden en hun eigenaar die trachten te overleven en elkaar terug te vinden in het barre Antarctica. Een film over de onvoorwaardelijke vriendschap en loyaliteit tussen honden en mensen en het diepste vertrouwen dat ze in elkaar kunnen hebben. Geïnspireerd op een verbazingwekkend waargebeurd verhaal volgt EIGHT BELOW acht sleehonden, die in een totaal verlaten gebied in het ijzige Antarctica achter moeten blijven, en de man die alles in het werk stelt om zijn helden die hij zelf heeft opgeleid, in veiligheid te brengen.

Met PAUL WALKER – BRUCE GREENWOOD – MOON BLOODGOOD – JASON BIGGS
Regie: FRANK MARSHALL

BONUSMATERIAAL
- Deleted scenes
- Lopen met de honden: Achtergrondreportage van Eight Below ‘The Making Of’
- Gesproken toelichtingen

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans - Dolby Surround 2.0: Engels Audio Descriptive
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Spaans / Portugees / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 2.40:1
SPEELDUUR: 115 minuten (exclusief bonusmateriaal)
GENRE: Actie / avonturen familiefilm
KIJKWIJZER: 6 jaar, spinnetje

Recente artikelen

Laatste reacties

Joris Springer  |  29-08-2006

Grappig detail is dat de film Shaggy Dog pas net 3 weken uit is in Rusland en landen in de omgeving daarvan dus dat is wel erg grappig dat er dus bij die film e...
Lees meer >

deweb  |  29-08-2006

Ja, The Wild is best geinig voor een keertje.
Lees meer >

Sneaker  |  29-08-2006

Zo ie zo The Wild.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina