Disney: Pirates of the Caribbean: At The World's End op DVD en Blu-ray Disc

 

Disney’s PIRATES OF THE CARIBBEAN: AT WORLD’S END



#1 box office hit wereldwijd van 2007 voor het eerst op Disney DVD en Blu-ray Disc® vanaf 23 november 2007. Het meest spannende avontuur in de blockbuster franchise  met het meest populaire filmkarakter aller tijden; Jack Sparrow.

Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightly en hun sterrencast stralen in de grootste en meest spannende productie die de filmwereld kent, barstensvol spectaculaire visual effects, exotische achtergronden en met adembenemende actie.
“Pirates of the Caribbean: At World’s End” komt op tijd uit voor de feestdagen in een 2-disc DVD-set en 2-disc 75GB Blu-ray Disc set met uren aan extra materiaal met als hoogtepunt de bloopers en uitgebreide achter-de-schermenbeelden, en bovendien exclusief op Blu-ray Disc Enter the Maelstrom: een BD-Java feature die de interactiviteit van Blu-ray Disc naar waanzinnige hoogte brengt!

Van producer Jerry Bruckheimer en regisseur Gore Verbinski, en met een kaartverkoop van meer dan $946 miljoen tot nu toe wereldwijd, is “Pirates of the Caribbean: At World’s End,” hét nummer 1 kassucces van 2007.

Op 23 november 2007 verschijnt de film op 2-disc DVD, waarvan een gelimiteerde oplage in een zeer exclusieve embossed foiled o-ring verpakking en op 2-disc 75GB Blu-ray Disc.

Kapitein Jack Sparrow is weer terug, in een waanzinnig vermakelijk en avontuurlijk epos dat deze wereld te buiten gaat, in \'s werelds meest populaire kaskraker van 2007. Ga mee met Elizabeth, Will, en Kapitein Barbossa als zij hun weg zoeken door verraderlijke gebieden, mysterieuze sages en magische wonderen in de Piratenwereld. Zie hoe de legendarische piratenleiders zich voorbereiden op een gigantische slag tegen de meedogenloze Lord Beckett en de geduchte Flying Dutchman van Davy Jones. Met oude bekenden Jack Sparrow (Johnny Depp), Elizabeth Swann (Keira Knightly), Will Turner (Orlando Bloom), Davy Jones (Bill Nighy), Tia Dalma (Naomie Harris) en Barbossa (Geoffrey Rush) en nieuwe gezichten zoals Keith Richards als de vader van kapitein Jack Sparrow en Chow Yun-Fat als kapitein Sao Feng.

Met de “Pirates of the Caribbean: At World’s End” 2-disc Disney DVD-set gaan kijkers helemaal op in de vele uren aan achter-de-schermen-beelden en piratensages uit alle vier de hoeken van de wereld. De DVD bevat onder andere een achter-de-schermen documentaire: Keith & de Kapitein, Een scène ontleed; The Maelstrom, Het verhaal van vele Jacks, Hijs de vlag, Meesterlijke ontwerpers, Bij de Broederschapsraad, De Piratencode Onthult, De wereld van Chow Yun Fat, De Piratenmaestro; De Muziek van Hans Zimmer, Bloopers uit de Caribbean en nog veel en veel meer!

Ervaar de adembenemende actie en verbijsterende special effects met de schitterende details van high-definition met de Blu-ray 2-disc versie van “Pirates of the Caribbean: At World’s End”. De high-definition feature-film op de Blu-ray Disc is gemaakt van de originele digitale bronbestanden, wat heeft gezorgd voor een ongeëvenaarde belevenis op het gebied van thuis kijken. Laat je verwonderen door de 1080p details van de slijmerige, met zeepokken bedekte bemanning van Davy Jones en voel de rillingen over je rug lopen bij de de kanonnade van de schepen, met 7.1 kanalen surround, 48 kHz, 24-bit ongecomprimeerd geluid, je zult er van overtuigd zijn dat je het kruit ruikt en het zoute zeewater over je gezicht voelt spatten!
Op de Blu-ray Disc versie staat al het standaard bonusmateriaal van de DVD, maar dan in high-definition, plus exclusieve features in BD-Java, waaronder Enter the Maelstrom, een extra lang, interactief kijkje op het climactische vervolg van “Pirates of the Caribbean: At World’s End” . Bovendien is de piratenvlag weer terug om kijkers door animatiemenu\'s heen te leiden met door BD-Java mogelijk gemaakte, state of the art kunstmatige intelligentie. Deze helpt je op vermakelijke wijze bij je Blu-ray-experience en reageert daarbij op wat je doet (en niet doet) met komisch commentaar.

SYNOPSIS:
Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp), de geestige en sluwe charmeur van een piraat, zit juist op het moment dat hij het meest nodig is, gevangen in een zee van zand in De Kist van Davy Jones. Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) en Kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) verenigen zich in een wanhopige zoektocht om hem te vinden en te redden. Kapitein Jack is de laatste van de negen Piratenleiders van het Broederschap van Piraten die zich samen sterk moeten maken om de levensstijl van de vrijheidslievende piraten te kunnen behouden. Maar eerst zal hij moeten worden gevonden en gered. Van het exotische Singapore tot het einde van de wereld en nog verder, van Shipwreck Island tot een immense strijd, dit avontuur staat bol van de grensverleggende actie, oneerbiedige humor en mythes en magie op zee. Alles heeft geleid tot dit duizelingwekkende, wilde, roekeloze avontuur in het laatste hoofdstuk van de Pirates Of The Caribbean trilogie.

Over “Enter The Maelstrom”
Enter the Maelstrom, het exclusieve paradepaardje van Blu-ray Disc, neemt je mee in de riskante kolk van de Maelstrom, een onvoorstelbare film. De immense strijd tussen de Black Pearl en de Flying Dutchman geldt door de fotorealistische combinatie van echte actiebeelden en computerbewerkte visual effects als een van de meest indrukwekkende staaltjes actie in de filmgeschiedenis. Jerry Bruckheimer presenteert de BD-Java feature – een één uur durende interactieve tour, waarbij je de film van top tot teen verkent, en alles wat je zou willen weten over deze fantastische filmtechnische prestatie, te weten komt. Verken de hangar in Palmdale, de locatie van de filmsets, die door gebruik van een interactieve time-lapse techniek van boven tot onder naadloos aansluiten. Pop-ups en keuze-icoontjes in de feature verschijnen tijdens de time- apse footage in verschillende plekken van de enorme set, elk van deze onthult meer multimedia-info over hoe de Maelstrom is gemaakt, van de constructie van de set tot special effects. Verken de Maelstrom, of maak een tour van de hoogtepunten van de set met Jerry Bruckheimer, die ook optioneel commentaar verzorgt tijdens de feature. Enter the Maelstrom is een interactieve BD-Java feature die is ontwikkeld en geproduceerd door Disney en geprogrammeerd door Panasonic Hollywood Laboratory. Panasonic is een van de belangrijkste leveranciers van technologie voor BD-Java, oftewel Blu-ray Disc Java, het interactieve platform voor de ondersteuning van geavanceerde inhoud van de Blu-ray Disc. BD-Java maakt het mogelijk dat het bonusmateriaal op Blu-ray Disc-films veel verder ontwikkeld is dan het bonusmateriaal dat de standaard definition DVD\'s bieden. Panasonic heeft ook zorg gedragen voor het comprimeren van de AVC video (Advanced Video Coding; een digitale video codec standaard die bekend staat om het zeer hoog comprimeren van data), en ook voor de  productie van de auteurssoftware voor het menu van Disc 1 van de Blu-ray Disc 2-disc set.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: AT WORLD’S END
2-Disc Disney DVD Bonus
DISC 1
 Film
 Bloopers of the Caribbean – Hilarische fragmenten van de cast en crew

DISC 2 (ca 95 minuten)
 Een scene ontleed: The Maelstrom – Een gedetailleerde analyse van één van de meest complexe en indrukwekkende actie-filmsets
 Keith & de Kapitein – Een onthullende blik op de dynamische band tussen de levende legendes Keith Richards en Johnny Depp
 Een verhaal van vele Jacks – Een grondig kijkje naar de waanzinnige visual effects die gebruikt zijn om meerdere Kapitein Jacks te creëren
 Hijs de vlag – Onthult de inspiratie voor de originele compositie van “Hoist the Colors”
 Meesterlijke ontwerpers – Vijf individuele documentaires over de getalenteerde ontwerpteams die achter deze immense productie zitten
o #1: Jim Byrkit en De Kaart
o #2: Crash McCreary en de Korstige Piraten
o #3: Rick Heinrichs en de Singaporeset
o #4: Penny Rose en de Kapitein Teague Kostuums
o #5: Chris Peck en het Piraten Codeboek
 Bij de Broederschapsraad – De legendarische Piratenleiders en hun kostuumontwerpen, achtergronden en unieke persoonlijkheden van dichtbij bekeken
 De Piratencode Onthult – Onderzoek hoe het zit met de piratencode en - geschiedenis
 De wereld van Chow Yun Fat – Leer de man achter de sluwe Kapitein Sao Feng,
de internationale sensatie Chow Yun Fat, kennen en hoe hij razendsnel een ster werd
 Piratenmaestro: De muziek van Hans Zimmer – ontmoet de vermaarde componist die de fantastische filmmuziek heeft geschreven

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Speelduur: 161 minuten
Aspect Ratio: 2.35:1
Presentation Size: 16x9
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Genre: Actie / Avontuur
Taalkeuze: Dolby digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands / Engels en andere talen

PIRATES OF THE CARIBBEAN: AT WORLD’S END
Blu-ray 2-Disc Bonus Materials
DISC 1
 Film
 Jolly Roger Host – BD-Java exclusieve feature

DISC 2 (speelduur ca 254 minuten)
 Enter the Maelstrom – BD-Java exclusieve feature
 Alle bonus elementen van de standard Disney DVD – in high-definition

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Blue-ray video: Film: 480i en 1080p High Definition / 2.40.1 / 16 x 9
Bonus: 1080p High Definition
Blu-ray Disc geluid: Film: Dolby Digital 5.1 Engels / Frans / Spaans
DTS 5.1 Frans / Spaans
PCM 5.1 Engels
Bonus: Engels 2.0 Dolby Digital
Ondertiteling: Film: Engels / Nederlands / Frans en andere talen
Bonus: Nederlands/ Engels / Frans en andere talen

Drie maal pirates is scheepsrecht!
Eerst vonden ze de schat...
Wereldwijd meer dan 650 miljoen $ box office, meer dan 35 miljoen DVD’s verkocht sinds 2004.
Toen vonden ze het hart...
De grootse film van 2006 in de bioscoop en op DVD. Meer dan 1 miljard $ box office wereldwijd (nr 3 all-time). Op weg om de best verkochte live action DVD aller tijden te worden met nu al meer dan 32 miljoen units in het eerste jaar.
Nu gaan ze tot het einde van de wereld!

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  16-10-2007

De DVD heeft een (Engelse) PCM-track en die is volgens mij beter dan de DTS-track. Veel verstand heb ik er (nog) niet van, dus als iemand dit kan bevestigen of ...
Lees meer >

Richard68  |  16-10-2007

Wat zijn de forumleden mild geworden. Niemand nog op de geluidsspecifcaties gelet? Ook bij Blue Ray, waar toch echt wel genoeg ruimte is, is er wel een FRANS ...
Lees meer >

BrianB  |  15-10-2007

Heb dit derde deel nog niet gezien, maar ik ga 'm zeker aanschaffen. Ook al vond ik deel 2 toch een stuk minder dan het eerste deel, wil ik de trilogie complee...
Lees meer >

TJ Weissel  |  14-10-2007

Na vanacht de screener van deze DVD gezien te hebben, denk ik niet dat ik m ooit zal aanschaffen.. zout en plotloos verhaal, voor mij niet herkijk-waardig.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina