Disney: Tarzan & Jane vanaf 28 augustus op DVD

Walt Disney Pictures presenteert de première van:

Tarzan & Jane
Een gloednieuw jungle verhaal – De legende gaat verder...
Een spikslinternieuwe film vol actie, avontuur, humor, romantiek, nieuwe dansmuziek en al jouw favoriete figuren

Verkrijgbaar op KOOPVIDEO en –DVD vanaf 28 augustus 2002

Vanaf 28 augustus 2002 keren alle favoriete Disney figuren uit de Disney Classic Tarzan terug in Tarzan & Jane, een gloednieuw verhaal uit de Afrikaanse jungle, waarin de legende verder gaat. De film, die boordevol actie, avontuur, humor, romantiek en nieuwe dansmuziek zit, verschijnt zowel op KOOPVIDEO als –DVD. Natuurlijk staat op de DVD extra bonusmateriaal waaronder twee set-top games voor de kleintjes.

In dit nieuwe verhaal zijn Jane en Tarzan één jaar bij elkaar. Een mooi moment om een feestje te vieren en herinneringen op te halen. En dat zijn er heel veel, want in de jungle vindt iedere dag wel een opwindend avontuur plaats. Zo ontmoeten ze oude en nieuwe vrienden, jagen ze op panters en surfen ze op de lava van een vulkaan. Ook krijgen ze het aan de stok met diamantdieven. 

Alle favoriete karakters keren weer terug. Naast Tarzan, Jane en Professor Porter zijn er ook mooie rollen weggelegd voor de hilarische Tuk en Tantor. 

Twee prachtige nieuwe songs zijn speciaal voor Tarzan & Jane gecomponeerd. Two Worlds is gecomponeerd door Phil Collins. Ook zingt hij het lied, bijgestaan door de jonge zangeres Mandy Moore. Bert Heerink zingt de Nederlandse versie. The Song of Life is gecomponeerd door Don Harper (tekst en muziek) en Mark Mancina (muziek). 

Tarzan & Jane is Nederlands gesproken en alle originele stemmen uit de Disney Classic Tarzan zijn wederom te horen zoals die van Katja Schuurman als Jane, Peter Blok als Tarzan, Annick Boer als Tuk en Jack Wouterse als Tantor. Bert Heerink vervangt de stem van Phil Collins.

HET VERHAAL
Na een jaar in het oerwoud komt Jane er achter dat getrouwd zijn met Tarzan zeker niet saai is. Daarom is ze samen met haar vrienden, de hilarische aap Tuk en zijn vriend olifant Tantor, druk bezig met de voorbereiding van een heus verrassingsfeest om hun eerste jaar samen in de jungle te vieren. Als ze herinneringen ophalen aan de vele avonturen die ze tot nu toe samen hebben beleefd, beseft Jane wat een opwindend jaar het in de jungle is geweest. 

Allemaal moeten ze weer lachen om het bezoek dat drie van Janes beste vriendinnen aan de jungle brachten, om haar uit de handen van die wilde Tarzan te redden. Ze waren verbijsterd toen ze merkten dat Jane heel gelukkig was met Tarzan. Ze vonden Jane heel erg veranderd. Om te bewijzen dat ze nog steeds dezelfde is organiseert Jane voor haar vrienden midden in de jungle een echte Engelse picnic. Wanneer enkele gevaarlijke panters belangstelling tonen is het Tarzan die de dag tot een goed einde brengt. Het heeft toch heel veel voordelen om getrouwd te zijn met een echte wilde. Jane weet nu zeker dat ze toch veranderd is... vooral in haar voordeel.

Voor Tarzan blijft het wennen om kado’s te geven aan iemand die je aardig vindt. Zo vertelt hij over die keer dat twee brutale mijnonderzoekers hem inhuurden om ze naar een vulkaan diep in de jungle te brengen. Als tegenprestatie beloven ze Tarzan een diamant. Een geweldig kado voor Jane, die immers niet dat geweldige huwelijksfeest heeft gekregen waar haar vrienden zich zo op verheugd hadden. Maar hebzucht leidt tot verraad en voor ze het beseffen zijn Tarzan, Jane en professor Porter in groot gevaar. Danzij Tarzans vindingrijkheid en handigheid lukt het hen zowel de lava als de schurken af te troeven. 

Misschien dat Jane liever met een Engelsman getrouwd had willen zijn mijmert Tarzan. En hij denkt daarbij aan die knappe piloot die Jane nog kende uit haar jeugd. Opeens stond hij midden in de jungle en Jane leek echt heel blij verrast met zijn komst. Tarzan vertrouwde het zaakje niet erg, wat Jane irriteerde. Er was geen enkele reden om jaloers te zijn. De oerinstincten van Tarzan hadden wel degelijk gelijk. De man bleek een spion te zijn.

Het verrassingsfeest pakt al met al heel anders uit dan Jane gedacht heeft. Gekleed in het nette pak van haar vader staat opeens Tarzan met een geweldig kado voor haar. Zij krijgt een echte diamant. Tarzan blijkt de echte mensenwereld beter te kennen dan zij gedacht heeft. Tarzan en Jane komen misschien uit totaal verschillende werelden, maar als uitzonderlijk team zijn ze onverslaanbaar en zijn ze nog steeds gek op elkaar.


DVD VERSIE “TARZAN & JANE”
De DVD bevat naast de spikslinterniewe film vol actie, avontuur en romantiek ook nog een enkele extra’s:

INTERACTIVE MENU’S

DIRECTE SCÈNETOEGANG

BONUSMATERIAAL
· Animatie Menu’s
· Bouw je eigen boomhut - spel
· Vertel jouw Tarzan & Jane avontuur - spel
· Singing to the Song of Life gezongen door Mandy Moore

VOORUITBLIK
· Monsters en Co.
· Belle en het Beest


TALEN
· Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Nederlands

ONDERTITELING
· Engels, Frans, Nederlands

1.66:1 / 16x9 Geschikt voor alle beeldformaten.

Speelduur: 73 minuten (exclusief bonusmateriaal).




Tarzan & Jane
Een gloednieuw jungle verhaal – De legende gaat verder...
Een spikslinternieuwe film vol actie, avontuur, humor, romantiek, nieuwe dansmuziek 
en al jouw favoriete figuren.

Verkrijgbaar op KOOPVIDEO en –DVD (met o.a. twee set-top games voor de kleintjes) vanaf 28 augustus 2002

Recente artikelen

Laatste reacties

rkrijger  |  04-01-2005

Tarzan is leuk. Ik heb hem al. En extra's doen me verder niet zo veel meer...
Lees meer >

expo  |  03-01-2005

Ow Yeaaah. Dit wordt een duur Disney jaar :D
Lees meer >

Frank  |  03-01-2005

Vraagje, op de website van frs in de release lijst staat een re-release van Tarzan en Tarzan 2. Weet iemand meer over deze nieuwe uitgaves ? Hopelijk is Tarzan...
Lees meer >

expo  |  03-01-2005

Vraagje, op de website van frs in de release lijst staat een re-release van Tarzan en Tarzan 2. Weet iemand meer over deze nieuwe uitgaves ? Hopelijk is Tarzan...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina