Dr. Quinn, Medicine Woman vanaf 1 maart op DVD

Nostalgie, romantiek en spanning in
DR. QUINN, Medicine Woman

Vanaf 1 maart op DVD (4 DVDbox)

De Evangelische Omroep brengt op 1 maart a.s. de eerste 4 DVDbox uit van de populaire tv-serie Dr. Quinn, Medicine Woman, waarin alles draait om de kordate arts Michaela Quinn (Jane Seymour) wier leven een onverwachte wending neemt, terwijl ze probeert te overleven in het Amerikaanse stadje Colorado Springs. Avontuur, spanning en romantiek voeren de boventoon in deze meeslepende tv-serie, die zich afspeelt in het jaar 1860.

Wanneer Dr. Michaela Quinn als nieuwe huisarts aankomt in het Amerikaanse stadje Colorado Springs reageert de plaatselijke bevolking stomverbaasd en zelfs geschokt; \'Mike\' Quinn blijkt een vrouw te zijn! De vooroordelen zijn niet van de lucht en het kost haar grote moeite om zich door het misprijzen van haar patiënten heen te slaan. De vrouwelijke arts adopteert drie weeskinderen, sluit vriendschap met indianen en neemt zelfs een wolf als huisdier. Volg de bijzondere uitdagingen die op het pad van deze vrouw komen. Zal Dr. Quinn de bewoners van het pioniersstadje uiteindelijk voor zich weten te winnen?

De tv-serie Dr. Quinn, Medicine Woman is al jaren een groot succes op televisie. Kijkers prijzen de schitterende beelden en genieten van een wereld vol avontuur, romantiek en nostalgie. De EO zal iedere jaar twee Dr. Quinn series uitbrengen in een 4 DVDbox. De tweede Dr. Quinn serie wordt dit najaar op DVD verwacht.

Totale lengte: 720 minuten
Consumentenadviesprijs: € 39,95
Distributie: VTC Media

Recente artikelen

Laatste reacties

Herman ter Lingen  |  02-04-2007

helaas niet een geheel 1e seizoen
Lees meer >

Sneaker  |  16-02-2007

Daar zullen mijn ouders wel blij mee zijn als fan van de serie. Vindt het op zich ook wel een leuke serie, maar nog een beetje duur.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina