Drie Homescreen releases op DVD vanaf 20 oktober

Drie nieuwe releases op DVD van Homescreen:

NEON BULL - Gabriel Mascaro

Neon Bull DVDIremar werkt in de traditionele rodeo stallen in het Noordoosten van Brazilië waar hij samen met een cowboy te paard een grote stier bij zijn staart probeert te vangen. Maar achter deze stoere werkzaamheden van Iremar schuilt een man die een rustig en eenzam leven leidt. Terwijl hij met de stieren van stad naar stad reist, droomt hij ervan kledingontwerper te worden. In een unieke mix van sociaal realisme, impressionistische beelden en zinderende erotiek geeft Neon Bull een vernieuwende blik op het machismo van Latijns Amerika.

NEON BULL ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië in 2015 en won daar de Venice Horizons Award - Special Jury Prize

Cast:
Maeve Jinkings
Juliano Cazarré

Regie: Gabriel Mascaro

Genres: Drama
Lengte: 101 min.
Land: Brazilië, Nederland, Uruguay 2015

Releasedatum: 20 oktober

 

ALL ABOUT E - Louise Wadley

All About E DVDWanneer de sexy E, een DJ met een Libanees-Australische achtergrond, per ongeluk een tas met dubieus geld heeft gevonden, begint een spannend en meeslepend kat-en-muis-spel. E moet hier samen met haar beste vriend Matt voor de maffia op de vlucht slaan en komt uiteindelijk oog in oog met haar verleden te staan. Lukt het E om haar familie de kans te geven om te vertellen wie ze echt is? En hoe reageert haar ex-geliefde verleden wanneer ze elkaar weer zien?

All about E is een sexy en spannende roadmovie, een comedy en een liefdesverhaal in één.

Cast:
Mandahla Rose
Julia Billington
Brett Rogers

Regie: Louise Wadley

Genres: Lesbian, Drama, Komedie
Lengte: 96 min.
Land: Australië 2015

Releasedatum: 20 oktober

 

THÉO & HUGO - Olivier Ducastel en Jacques Martineau

Theo & Hugo DVDIn Parijs, in een darkroom, ontmoeten Théo en Hugo elkaar. Het is meteen liefde op het eerste gezicht. Na hun intense sekspartij voelen de twee mannen de behoefte om naar buiten te gaan. Wanneer ze samen door de verlaten straten van nachtelijk Parijs lopen, worden ze plotseling geconfronteerd met een gevoel van werkelijkheid die hun vrijheid lijkt uit te wissen en leidt tot een bepaalde hulpeloosheid. Willen ze elkaar wel leren kennen? Zal hun vertrouwen worden beloond en wat zijn hun verwachtingen?

De regisseurs weten het streven naar intimiteit van de twee mannen ondanks hun onzekerheid op een mooie en gevoelige wijze weer te geven. De twee hoofdrolspelers verrassen met hun opmerkelijk intuïtieve optreden en hun ongelooflijke charme.

De openingsscene, 20 minuten seks in de darkroom, is onvergetelijk!

Cast:
François Nambot
Geoffrey Couët

Regie: Olivier Ducastel & Jacques Martineau

Genres: Drama, Gay
Lengte: 97 min.
Land: Frankrijk 2016

Releasedatum: 20 oktober

Homescreen

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina