Drie Splendid Film releases in juni op DVD en Blu-ray Disc


Splendid Film presenteert:

Stort je in een thriller, martial arts avontuur met Detective Dee. Jon Voight en Dermont Mulroney zijn op zoek naar de vermiste Amy Noble in Beyond. In Hirokin stap je in een sci-fi wereld waar men moet vechten voor gerechtigheid en tegen onderdrukking.  
verkrijgbaar vanaf 28 juni op DVD en Blu-ray Disc.


DETECTIVE DEE

covercoverDe record brekende Aziatische box-office sensatie Detective Dee,van de makers van The Forbidden Kingdom & Kung Fu Hustle, is vanaf 28 juni voor iedereen te koop. Detective Dee werd maar liefst 13 keer genomineerd voor de Hong Kong Awards en wist er 6 in de wacht te slepen voor o.a. Beste film, Beste visuele effecten en Beste regisseur.  

Ook werd Andy Lau (Warlords en House of Flying Daggers) geroemd om zijn ongelooflijke acteerprestatie en de beheersing van de vechtkunst. Detective Dee zit vol adembenemende martial arts scenes (choreografie door het team van Ip Man en Ip Man 2) en de meeslepende verhaallijn zorgt ervoor dat Detective Dee een ware must see is.

Korte inhoud:
Wanneer een reeks mysterieuze moorden de inhuldiging van China’s eerste keizerin lijken te verstoren moet Detective Dee, de bekende detective en Fung Fu meester (Andy Lau), het mysterie van “Phantom Flame” oplossen. In zijn zoektocht reist hij heel China door en komen zijn inzicht en martial arts kunsten goed van pas om nog meer moorden en bloedvergieten te voorkomen. Een race tegen de klok volgt wanneer blijkt dat er sprake is van een veel groter complot dan in eerste instantie gedacht werd…

Detective Dee is gebaseerd op de populaire detective boekenserie die al sinds de 18de eeuw zeer hoog aangeschreven staat in Azië. Aan het personage is al veelvuldig vorm gegeven middels de series en films. Detective Dee is te vergelijken met Sherlock Holmes of een Agatha Christie karakter zoals Hercule Poirot. Detective Dee is een appelerende mix tussen een thriller / detective met hoogstaande martial arts gevechten.

Regie: Tsui Hark
Extra’s: Making of Detective Dee
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99

 

BEYOND

covercoverRegisseur Josef Rusnak (The 13th Floor) weet met Beyond door zijn camerawerk, verhaal en gedreven stijl van filmenin de voetsporen van de beroemde meester Hitchcock te treden. 

De zoektocht van detective Jon Voight (Transformers, Pearl Harbor) en Dermont Mulroney (Burn After Reading, Zodiac) naar de spoorloos verdwenen Amy (Chloe Lesslie) boeit de kijker vanaf het eerste moment. Beyond is een beklemmende bovennatuurlijke thriller in de traditie van “The Sixth Sense“ en dankt zijn visuele elegantie onder andere aan de leiding van het producenten team dat bekend is van Ghost Rider en Tekken.


Korte inhoud:
Hoe dieper detective Koski (Jon Voight) in het onderzoek naar de redenen achter de ontvoering van Amy Noble (Chloe Lesslie) graaft, hoe meer hij te weten komt over de duistere geheimen die de familie van Amy achterhoudt. De wanhopige en lastige ouders van Amy, Jim(Ben Crowley) en Sarah (Teri Polo) besluiten om een medium in te schakelen om zo contact te leggen met hun verdwenen dochter. De jacht op de daders neemt iedereen dieper en dieper mee naar mysterieuze en bovennatuurlijke gebeurtenissen. Nadat de ontvoerder twee miljoen losgeld eist met een ultimatum van 48 uur, verslechtert de situatie en wordt het een kwestie van dood of leven. Met de drijfveer om Amy te redden moet Koski de waarheid achterhalen over de ontvoerder en een zware confrontatie aangaan met zijn eigen verleden.

Regie: Josef Rusnak
Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99

HIROKIN

covercoverHirokin is een adembenemende avonturenfilm die doet denken aan het epische “Stargate” en het actie epos “The Scorpion King”. De cast met o.a. Wes Bentley (Hirokin) als de held en “Gossip Girl” Jessica Szohr als de sexy verleidster (Orange), Angus Macfadyen (Moss) en de vrouwelijke heldin Laura Ramsey (Maren) weten het echte “Hirokin” gevoel over te brengen en de kijker mee te slepen in een waar avontuur.

Korte inhoud:
Hirokin (Wes Bentley) zweert wraak als Griffin (Julian Sands),de  heerser van de donkere wereld, zijn vrouw voor zijn ogen vermoordt. Hirokin besluit samen te werken met rebellenleider Moss (Angus Macfayden) om een wraaklustige plan op touw te zetten. Het lot beslist alleen dat Hirokin voor de grootste beslissing van zijn leven komt te staan. Gaat hij voor wraak om zijn vermoorde vrouw of besluit hij samen met de rebellen het hele volk redden van mishandeling, onrecht en onderdrukking?

Regie: Alejo Mo-Sun

Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina