Drie Splendid Film releases op 22 september


Splendid Film presenteert:


Geniet van de nieuwe bekroonde Koreaanse thriller “The Man from Nowhere”, sensationele draken in “Age of the Dragons” & keiharde actie in “Give ‘em Hell Malone”.
Verkrijgbaar op DVD & Blu-ray Disc vanaf 22 september.

 

The Man from Nowhere (DVD & Blu-ray Disc)

coverBekroond met  7 Korean Film Awards en 2 Blue Dragon Awards is The Man from Nowhere de succesvolste film van 2010 uit Korea!
Hyo-jeong (Hyo-seo Kim), een drugskoerier, woont met haar dochter So-Mi (Seo-ron Kim) naast de wat wereldschuwe Tae-Sik (Bin Won). Zonder dat Tae-Sik het weet verstopt Hyo-jeong drugs in zijn huis. Al snel worden Hyo-jeong en haar dochter ontvoerd door het drugskartel die Tae-Sik vervolgens dwingen om voor het kartel te gaan werken wil hij ze nog levend terug zien. Als marionet van het drugskartel dringt het langzaam tot hem door dat er bijna geen uitweg meer is. Maar wat het drugskartel niet kan vermoeden is dat Tae-Sik een zeer goed opgeleide geheim agent is en door zal gaan tot het bittere einde…


Talen: Koreaans, Duits
Ondertiteling: Nederlands, Duits
Beeld: 16:9 [2,35:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1
Genre: Actie
Lengte: ca. 114 min
Regie: Jeung-Beom Lee
DVD – adviesprijs EUR 14,99
Blu-ray Disc - adviesprijs EUR 19,99

Trailer:
trailer


 

 

 

Age of the Dragons (DVD & Blu-ray Disc)

coverIn een middeleeuws land jagen kapitein Ahab (Danny Glover) en zijn bemanning al jaren op draken. Tijdens de jacht ontmoeten ze de charismatische harpoenier Ishmael (Corey Sevier) en zijn vriend Queequeg die zich bij Ahab aansluiten. Ahabs mooie geadopteerde dochter Rachel (Sofia Pernas) maakt ook deel van de bemanning en is erg onder de indruk van Ishmael.
Bezeten door de witte draak die ooit zijn gezicht afslachtte en verantwoordelijk is voor de littekens die zijn hele lichaam ontsieren, drijft Ahab zijn bemanning steeds dieper in het hart van de duisternis. Als ze eenmaal in het hol van de draak zijn staat Rachel voor een moeilijke beslissing: Moet ze haar vader begeleiden in zijn zwarte zoektocht of met Ishmael vluchten en een nieuw leven beginnen?



Talen: Engels,Duits
Ondertiteling: Nederlands,Duits
Beeld: 16:9 [1,78:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1
Genre: Avontuur
Lengte: ca. 92 min + Bonus

Regie: Ryan Little
DVD – adviesprijs EUR 14,99
Blu-ray Disc - adviesprijs EUR 19,99

Trailer:
trailer




Give ‘em Hell Malone (DVD & Blu-ray Disc)

coverMalone (Thomas Jane) is een detective met een keiharde reputatie. Als hij voor één van zijn opdrachten een koffertje moet ophalen in een hotel komt hij erachter dat hij in de val is gelokt door de gangster baas Whitmore (Gregory Harrison). Malone begint een heuse zoektocht naar het koffertje maar dat wordt hem niet makkelijk gemaakt door Boulder (Ving Rhames). Deze crimineel stuurt namelijk verschillende gangsters en huurmoordenaars op hem af om hem tegen te houden.
Malone is één van de bruutste detectives en zal niet zo maar opgeven tot hij de betekenis weet van het koffertje en waarom hij in de val gelokt is.






Talen:Engels,Frans
Ondertiteling:Nederlands,Frans
Beeld:16:9 [2,35:1]
Geluid:Dolby Digital 5.1
Genre:Actie
Lengte:ca. 93 min + Bonus

Regie: Russell Mulcahy
DVD – adviesprijs EUR 14,99
Blu-ray Disc – adviesprijs EUR 19,99

Trailer:
trailer

High Kick (DVD)

coverDe jonge Tsuchiya is erg kwaad omdat sensei Matsumura haar geen toestemming geeft om de zwarte band te halen. Ze beseft namelijk nog niet wat karate werkelijk is: de kunst van de zelfverdediging, niet die van de aanval. De woedende teener reageert zich daarom af in een andere dojo waar ze resoluut de meester verslaat en als trofee zijn zwarte band krijgt. Als de Destroyers, een bende van vechters, Tsuchiya willen opnemen, zegt ze meteen ja. Ze beseft te laat dat ze haar in de val willen lokken. Maar hoe boos ze ook is, voor haar is haar sensei nog altijd een autoriteit, die gerespecteerd en in dit geval beschermd moet worden...

Geen trucs, geen namaak, geen special effects. Nieuwkomer Rina Takeda laat onvervalste, pure gevechtskunst van het allerhoogste niveau zien. Nog meer karate in één film is niet mogelijk!




Talen: Engels, Japans, Duits
Ondertiteling: Nederlands, Duits
Beeld: 16:9 [1,78:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1
Genre: Actie
Lengte: ca. 78 min

DVD – adviesprijs EUR 12,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Yi-Long  |  23-09-2011

normaal zou ik op bluray-disc.de kijken maar die site wil niet echt! Maar ik geloof dat hij uncut was :) Thanks. Zag hem vandaag liggen bij de FRS, en zit in ...
Lees meer >

theregiment  |  16-09-2011

normaal zou ik op bluray-disc.de kijken maar die site wil niet echt! Maar ik geloof dat hij uncut was :)
Lees meer >

Yi-Long  |  16-09-2011

Man from Nowhere zal ik wel aanschaffen, mits uncut. High Kick Girl heel misschien eens wanneer die in de aanbieding is.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina