Drie Twin Pics releases op DVD in mei

Twin Pics



Twin Pics presenteert in mei op DVD:


POLISSE (DVD)

cover

POLISSE laat het dagelijkse leven zien van een groep politieagenten die werkzaam zijn bij het Zedenteam van de Parijse politie. Een zooitje ongeregeld dat elke dienst weer, met zeer beperkte middelen, vecht tegen opgeschoten crimineeltjes, pedofiele smeerlappen en fantasten, maar ook de macho, bureaucratische pikorde bij het korps. Hun chef doet zijn best, maar ‘Narcotica’ gaat áltijd voor. Voor de gedreven agenten is het niet makkelijk om thuis hun werk bespreekbaar te maken. Fred kent dat probleem maar al te goed. Zeker wanneer hij naast al het gedoe op het bureau ook nog verliefd wordt op Melissa , een fotografe die in opdracht van het Ministerie meeloopt met het team. Rauwe, confronterende maar ook droogkomische speelfilm die in documentaire stijl is opgenomen.

Regie: Maïwenn
Cast: Maïwenn, Marina foïs, Karin Viard, Joey Starr

Speelduur: 127 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2011
Genre: Drama

Releasedatum: 7 mei

ONDER ONS (DVD)

coverONDER ONS gaat over de introverte Poolse au pair Ewa, die moeite heeft haar draai te vinden bij haar gastgezin in een Nederlandse provinciestad. Als ze meent te weten wie de verkrachter is die de buurt onveilig maakt, komt ze in een spiraal van twijfel en isolement terecht. Ze kan haar vermoedens met niemand delen en keert steeds meer naar binnen, waardoor haar gastouders geen andere oplossing zien dan haar terug naar huis te sturen.
ONDER ONS is het eerste deel van een trilogie, getiteld VINEX, die Marco van Geffen maakt over ‘het drama van het gelukkige gezin’.

Regie: Marco van Geffen
Cast: Dagmara Bak, Natalia Rybicka, Rifka Lodeizen, Guy Clemens, Reinout Bussemaker

Speelduur: 85 min.
Land: Nederland
Jaar: 2011
Genre: Drama
v
Releasedatum: 7 mei

 

THE LADY (DVD)

coverTHE LADY vertelt het levensverhaal van Nobelprijswinnares Aung San Suu Kyi. Suu is een klein meisje als ze Birma moet ontvluchten. Ze bouwt een gelukkig bestaan op in Engeland met haar man Michael en hun zoons. Als ze na jaren terugkeert naar haar vaderland wordt ze diep geraakt door het militaire geweld. Ze volgt haar hart en begint een geweldloze strijd tegen het regime. De grenzeloze liefde en steun van Michael geven haar keer op keer wilskracht. Maar dan moet ze een hartverscheurende keuze maken: haar land of haar familie?

Regie: Luc Besson
Cast: Michelle Yeoh, David Thewlis

Speelduur: 132 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2011
Genre: Drama

Releasedatum: 21 mei

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina