Dutch Filmworks brengt in juni vier titels uit op DVD via het CULTPROOF COLLECTION-label

Dutch Filmworks brengt in juni de volgende releases uit op DVD op het CULTPROOF COLLECTION-label


BRAIN SMASHER

Really really fun... Dude, it’s a blast!
- Robot Geeks Cult Cinema

coverEd Malloy werkt als portier bij een club. Zijn bijnaam: Brain Smasher! Maak ruzie met hem en goede kans dat hij je de hersens inslaat. Hij is dan ook de perfecte kandidaat om het beeldschone fotomodel Samantha Crain (Teri Hatcher uit Desperate Houswives) te helpen bij het opsporen van haar ontvoerde zus. Maar hij had niet gerekend op de hordes killer-ninja’s die hij vervolgens van zich af moet beuken. Humor, actie, bloedvergieten, een vleugje romantiek en scherpe oneliners in deze culthit van de bovenste plank!

CAST Andrew Dice Clay, Teri Hatcher
REGIE Albert Pyun

GENRE Actie, Komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 88 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 12,99

RELEASEDATUM 18.06.2013

 

INGLOURIOUS BASTARDS

“WHATEVER THE DIRTY DOZEN DID, THEY DO IT DIRTIER!”

coverDit is de actiefilm die Quentin Tarantino inspireerde tot Inglourious Basterds, zijn meesterlijke oorlogsfilm met Brad Pitt in de hoofdrol. Het origineel uit 1978 is een spectaculaire en gewelddadige actiefilm, over een groep veroordeelde criminelen die tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt ingezet voor een zelfmoordmissie in het bezette Frankrijk, waarbij ze een spoor van nazi-lijken achterlaten. Deze bastards zijn niet te stoppen! Tarantino-favorieten Fred Williamson (From Dusk Till Dawn) en Bo Svenson (Kill Bill) voeren de internationale cast aan, in een keiharde en bloedige actiefilm van de Italiaanse cultregisseur Enzo Castellari (The Bronx Warriors, Keoma).

CAST Bo Svenson, Fred Williamson, Ian Bannen
REGIE Enzo G.Castellari
GENRE Actie, Komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 99 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 12,99

RELEASEDATUM 18.06.2013

 

MEN OF WAR

“Dolph Lundren's beste film ooit. Haal snacks. Schakel je brein uit. Geniet."
- Scoopy.com
“Het is zonder twijfel Dolph Lundgren's beste film. In het actiegenre is het sowieso een van de betere. Fans van de laatste Rambo moeten deze zeker checken!”
- DVD Active

coverNick Gunar is een ex-huurling. Uit financiële noodzaak neemt hij één laatste klus aan. Voor een rijke opdrachtgever moet hij op een tropisch eiland op zoek naar kostbare mineralen. Gunar verzamelt zijn beste mensen en reist af naar het eiland. Eenmaal aangekomen krijgt hij opdracht de vreedzame bewoners te verjagen. Gunar weigert. Zijn opdrachtgever stuurt een nieuw leger huurlingen om de klus af te maken. Maar waar hij niet op rekende, is dat Gunar en zijn team op het eiland achterblijven om de eilandbewoners te beschermen. Een bloedige veldslag is onvermijdelijk… Vette actie in deze explosieve film! Een must voor de liefhebbers van The Expendables 1 & 2!

CAST Dolph Lundgren, Charlotte Lewis, BD Wong
REGIE Perry Lang
GENRE Actie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 99 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 12,99

RELEASEDATUM 18.06.2013

 

WAXWORK

“Eén van de vergeten parels van de jaren ’80. Als je Waxwork nog nooit gezien hebt, doe jezelf een plezier en check it out! De film is geweldig van begin tot einde.”
- Monsters at Play
“De perfecte balans tussen horror en komedie. Een cultfilm die fans al jaren op DVD willen hebben.”
- DVD Talk

coverMark en zijn vriendin Sarah worden uitgenodigd voor de opening van een wassenbeeldenmuseum bij hen in de buurt. Ze besluiten nog twee vrienden mee te nemen. Eenmaal aangekomen blijken ze de enige gasten. Toch besluiten ze te blijven, want in het museum zijn allerlei gruwelijke taferelen uit horrorfilms nagemaakt met wassen beelden: Dracula, zombies, een weerwolf en diverse gruwelijke martelingen. Mark en zijn vrienden vinden het cool! Totdat deze gruwelijke taferelen één voor één tot leven komen!

CAST Zach Galligan, Jennifer Bassey, Deborah Foreman
REGIE Anthony Hickox
GENRE Horror, Komedie
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 95 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 12,99

RELEASEDATUM 18.06.2013

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

dligneel  |  06-06-2013

Het is erg dat ze hier nog steeds films uitbrengen die enkel verkrijgbaar zijn op DVD!
Lees meer >

Ludo Keeris  |  05-06-2013

Zojuist de informatie ontvangen en die klopte inderdaad niet. Het moet Andrew Dice Clay zijn. Persbericht is aangepast. Chuck Norris in Briansmasher? Volgens m...
Lees meer >

StefaanD  |  05-06-2013

Chuck Norris in Briansmasher? Volgens mij klopt hier iets niet! moet dit niet zijn: Andrew Dice Clay Om deze nou cult te noemen.... Edwin, brian klinkt ook ...
Lees meer >

edwinvb  |  05-06-2013

Chuck Norris in Briansmasher? Volgens mij klopt hier iets niet! moet dit niet zijn: Andrew Dice Clay Om deze nou cult te noemen....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina