Dutch Filmworks: DVD release TV-serie Primeval

DUTCH FILMWORKS presenteert

PRIMEVAL
Eerste seizoen van de prijswinnende, baanbrekende en indrukwekkende ITV TV-serie

Van de makers van WALKING WITH DINOSAURS en PREHISTORIC PARK, vol spectaculaire special effects, actie en spanning met de swingende jonge cast Douglas Henshall, Hannah Spearritt, James Murray, Andrew Lee Potts en Lucy Brown

Als 3 DVD digipack met Luxe Hologram verkrijgbaar vanaf 25 september 2007

Met in Engeland wekelijks meer dan 6 miljoen kijkers kan de bloedstollende ITV TV-serie PRIMEVAL tot een van de meest bekeken programma’s gerekend worden. Niet zo verwonderlijk want deze serie is geproduceerd door dezelfde BAFTA & EMMY Award winnende producers als van WALKING WITH DINOSAURS en PREHISTORC PARK. In PRIMEVAL vallen de indrukwekkende special effects en het spektakel uit beide series op fantastische wijze samen. 25 september brengt Dutch FilmWorks het eerste seizoen van deze kwalitatieve en baanbrekende TV-serie uit, bestaande uit zes afleveringen vol actie, humor, spanning, een swingende jonge cast en... een scala aan levensechte prehistorische dieren waaronder vraatzuchtige dinosauriërs. Als 3 DVD digipack met Luxe Hologram verpakking.

Synopsis
Als evolutionair zoöloog Nick Cutter ontdekt dat er in de hedendaagse, moderne tijd weer prehistorische dieren leven staat de wetenschappelijke wereld op zijn kop. Door een onverklaarbare kracht zijn er scheuren in de tijd ontstaan, waardoor wezens uit de oertijd, waaronder vraatzuchtige dinosauriërs, vrij naar het heden kunnen oversteken. Én wordt de mensheid geconfronteerd met de grootste dreiging uit zijn bestaan... Cutter en zijn team staan voor een bijna onmogelijke taak. Enerzijds gaan ze de strijd aan met deze levensgevaarlijke prehistorische monsters, anderzijds moeten ze de invasie uit de oertijd stil zien te houden om massale paniek te voorkomen. Daarnaast heeft Nick Cutter ook nog eens te maken met een aangrijpend persoonlijk drama. Hij ontdekt dat zijn vrouw, die acht jaar geleden op mysterieuze wijze is verdwenen, via diezelfde tijdscheuren naar het verleden is gereisd. Nu is ze terug met mogelijke antwoorden over de raadselachtige tijdsverstoringen. Maar wil ze die kennis wel delen…?

Met: Douglas Henshall (It's All About Love, Free Jimmy, Ripley Under Ground)
Hannah Spearritt (Seed of Chucky, S Club 7, Marple: At Bertram's Hotel)
James Murray (Being John Malkovich, Marple: The Sittaford Mystery, Kevin & Perry Go Large)
Andrew Lee Potts (1408, Popcorn, Caffeine)
Lucy Brown (Minotaur, North & South, Sharpe's Challenge)
Regie: Cilla Ware

Features
16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1]
Dolby Digital 2.0
Chapter Selection
Subtitles On/Off
Genre: Avontuur / Science Fiction
Speelduur: 276 Minuten
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 6 jaar, geweld, angst
Consumentenadviesprijs: € 39,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina