Dutch Filmworks: releases in januari 2009

Dutch Filmworks releases in januari 2009

 

SUPERHERO MOVIE
The greatest Superhero movie of all time! (not counting all the others)

Hoeveel superhelden heb je nodig om de wereld te redden? De makers van SCARY MOVIE en THE NAKED GUN beantwoorden deze vraag op de echte ‘David Zucker’ wijze met de ‘over the top” komedie SUPERHERO MOVIE. Ontmoet Rick Riker. Hij is jong, hij is cool en beschikt over superkrachten. Als hij maar wist hoe hij ze moest gebruiken. Maar de wereld verkeert in gevaar en niemand is veilig wanneer Zucker en de “gang” – aangevoerd door de hilarische cast van Leslie Nielsen (Scary Movie, Family Plan), Brent Spiner (Star Trek, The Aviator), Keith David (Mr. & Mrs. Smith, Crash), Tracy Morgan, Pamela Anderson en vele anderen, aanleggen bij enkele van de grootste blockbusters van onze tijd inclusief Spider-Man, Batman, X-Men en Fantastic Four, om er maar enkele te noemen.

Vanaf 13 januari 2009 is SUPERHERO MOVIE verkrijgbaar op High Definition Blu-ray en DVD. Als extended editie met nóg meer botte grappen dan de bioscoopversie! Distributie: Dutch FilmWorks.

Synopsis
Rick Riker wordt gepest op school, maar wanneer hij tijdens een schooluitstapje gebeten wordt door een genetisch gemanipuleerde libelle, krijgt de sullige loser ineens superkrachten. Kon hij ze nou ook maar gebruiken! Dat zou wel handig zijn nu superschurk Hourglass de wereld bedreigt. Geholpen door zijn oom Albert (Leslie Nielsen) weet Rick zijn krachten onder controle te krijgen en uit te groeien tot een superheld.

BLU-RAY
16:9 Widescreen (1.78:1) - Dolby Digital 5.1 & DTS HD – Full HD/1080i - Chapter selection - Subtitles on/off - Speelduur: 82’ - Engels gesproken - Nederlands ondertiteld - Consumentenadviesprijs € 29,99

DVD
16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1) - Dolby Digital 5.1 & DTS - Chapter Selection
Also or soon available – Including commentaar track - Subtitles on/off - Speelduur: 79’
Engels gesproken - Nederlands ondertiteld - Consumentenadviesprijs € 14,99

Genre: Komedie– Kijkwijzer: 6 jaar, angst, geweld, grof taalgebruik


SUBURBAN GIRL

Ook zo genoten van de films Sex and the City en The Devil Wears Prada? Dan is de romantische komedie SUBURBAN GIRL, gebaseerd op de verhalen van bestseller- en scenarioschrijfster Melissa Bank, iets om naar uit te kijken. Zeker als de belangrijkste rollen worden gespeeld door niemand minder dan Sarah Michelle Gellar (The Grudge, Cruel Intentions), Alec Baldwin (The Departed, The Aviator) en Maggie Grace (Lost, The Fog). De Regie was in handen van Marc Klein.

Synopsis
De jonge en beeldschone Brett (Sarah Michelle Gellar) is vastbesloten zich omhoog te werken in de New Yorkse uitgeverswereld. Wanneer ze bij een boekpresentatie de uitgeversgigant Archie Knox (Alec Baldwin) ontmoet, slaan de vonken meteen over. Het duurt niet lang of Archie overspoelt de veel jongere Brett met dure cadeaus en chique etentjes. Daarnaast helpt hij haar met haar carrière. Hoewel hun relatie een sprookje lijkt, begint hun leeftijdsverschil langzaam maar zeker zijn tol te eisen…

Technische gegevens
16:9 Anamorphic Widescreen (1.85:1) - Dolby Surround 5.1 - Chapter selection - Subtitles on/off - Speelduur: 94 minuten – Genre: Romantische komedie - Engels gesproken
Nederlands ondertiteld – Kijkwijzer: 6 jaar, grof taalgebruik
Consumentenadviesprijs € 14,99

MAD MONEY
They\'re having the crime of their lives...

Een hartverwarmende komedie van de schrijfster van Thelma & Louise en Something to Talk About, over drie vrouwen die hun dromen (en rijkdom) najagen en daarbij de misdaad van de eeuw plegen! Een sterrencast bestaande uit Diane Keaton (Because I Said So, The Family Stone), Queen Latifah (Bringing Down the House, Hairspray) en Katie Holmes (Batman Begins, Phone Booth) schittert in de hoofdrollen. De regie was in handen van Callie Khouri.

Synopsis
Bridget (Diane Keaton) neemt een baantje bij een bank nadat haar man zijn goed betaalde baan heeft verloren. Op haar nieuwe werk ontmoet ze Nina (Queen Latifah) en Jackie (Katie Holmes), die net als zij op zwart zaad zitten. Maar Bridget heeft een oplossing voor hun geldproblemen: wat als zij de oude biljetten, die eigenlijk vernietigd moeten worden, stiekem mee naar huis nemen? Het geld meenemen blijkt niet eens zo moeilijk, maar ermee wegkomen is een heel ander verhaal!

Technische gegevens
16:9 Anamorphic Widescreen (2.40:1) - Dolby Digital 2.0 – Dolby Surround 5.1
Skippable Chapters - Subtitles on/off - Speelduur: 100 minuten – Genre: komedie
Engels gesproken - Nederlands ondertiteld – Kijkwijzer: 6 jaar, geweld, grof taalgebruik
Consumentenadviesprijs € 14,99

Vanaf 27 januari verkrijgbaar op DVD. Distributie: Dutch FilmWorks.


All the Boys Love Mandy Lane
Everyone is dying to be with her. Someone is killing for it.

Geniet en huiver van de thriller All the Boys Love Mandy Lane, waarin een mysterieuze killer opduikt wanneer het feest met de beeldschone en sexy Mandy Lane als stralend middelpunt, net leuk begint te worden. De hoofdrollen worden vertolkt door up-andcoming actrice en hot babe Amber Heard (Never Back Down, Pineapple Express), Michael Welch (Twilight, Joan of Arcadia) en Anson Mount (Urban Legends: Final Cut, Hood of Horror). De regie was in handen van Jonathan Levine.

Vanaf 27 januari 2009 is All the Boys Love Mandy Lane verkrijgbaar op DVD (+ O-card). Distributie: Dutch FilmWorks.

Synopsis
Mandy Lane is het meisje waar alle jongens verliefd op zijn: ongelooflijk mooi en sexy, maar voor iedereen onbereikbaar. Wanneer een stel vrienden haar uitnodigen voor een feestje op een afgelegen ranch, zien de jongens dat als een kans om Mandy eindelijk eens uit de kleren te krijgen. Wie zal haar als eerste kussen? Maar als de avond valt en de drank, drugs en hormonen beginnen te werken, vallen Mandy’s vrienden ten prooi aan een mysterieuze killer die buiten in het donker op hen wacht… Wie zal deze bloedige nacht overleven?

Technische gegevens
16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1) - Dolby Surround 5.1 & DTS - Chapter selection
Subtitles on/off - Genre: Thriller - Speelduur: 90 minuten
Engels gesproken - Nederlands ondertiteld
Consumentenadviesprijs € 17,99
Kijkwijzer: 16 jaar, angst, geweld

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  06-01-2009

All the Boys Love Mandy Lane lijkt me wel leuk.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina