DVD.nl heeft nieuwe Hoofdredacteur Software

Sinds de start in 2001 heeft DVD.nl (www.dvd.nl) constant een sterke groei in bezoekersaantallen gekend. Momenteel is de site met ruim 9500 unieke bezoekers per dag en 2.2 miljoen bekeken pagina’s per maand, een van de grootste DVD en Home Entertainment websites van Nederland.
 
Om de verdere groei van de site in goede banen te leiden heeft HWI Group, het bedrijf achter DVD.nl, een nieuwe hoofdredacteur aangetrokken voor alle DVD gerelateerde content zoals nieuws- en persberichten en recensies.
We zijn verheugd te kunnen melden dat we Arnold van Oostrum, DVD recensent van het eerste uur, bereid hebben gevonden om als ‘Hoofdredacteur Software DVD.nl’ alle contacten met filmmaatschappijen en persbureaus te gaan onderhouden. Hij is in deze functie ook verantwoordelijk voor de verdere groei van dit onderdeel van de site. Arnold zal de redactie op meerdere punten gaan uitbreiden waardoor het recensievolume verder zal stijgen om DVD.nl zo nog interessanter voor de bezoeker te maken.
 
Eric van Ballegoie blijft als ‘Algemeen Hoofdredacteur’ eindverantwoordelijk voor de totale organisatie van DVD.nl en de commerciele exploitatie. Daarnaast zal hij zich verder richten op de verdere ontwikkeling van de DVD gerelateerde hardware onderdelen, zoals het uitvoeren en publiceren van apparatuurtesten en het publiceren van achtergrondartikelen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Joost v.d. Ham  |  13-12-2005

Hoofdredacteur Software DVD.nl, sjiek hoor ;) (y) :bier:
Lees meer >

Caledonians  |  12-12-2005

Arnold heel veel succes met je nieuwe functie! (y)
Lees meer >

Wizz-Art  |  12-12-2005

Arnold, gefeliciteerd en veel succes :wink:
Lees meer >

rkrijger  |  12-12-2005

Gefeliciteerd Arnold! Ben je er financieel ook een beetje op vooruit gegaan?!? :wink:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina