DVD.nl Huwelijk!

DVD.nl Huwelijk!

Hoewel het niet een primair doel van onze site is, kunnen we niet ontkennen dat dit ons toch ook wel een beetje trots gevoel geeft: Onze leden Kruspe en Karen1977 gaan eindelijk echt trouwen!

Via het DVD.nl forum hebben zij elkaar leren kennen omdat Rob (Kruspe), zoals velen ook eens een DVD besloot te verloten, op het forum. Karen won de DVD en omdat Rob toch regelmatig in Eindhoven kwam, besloot hij, aardig als hij is, de DVD persoonlijk af te leveren. Na een ietwat vreemde eerste ontmoeting, aldus het aanstaande bruidspaar, klikte het toch en werden er meerdere afspraken gemaakt om leuke dingen te gaan doen. Toen echter bleek dat Rob eigenlijk wel wat voelde voor Karen, duurde het even voordat dat wederzijds bleek. Maar toen de kogel eindelijk door de kerk was en ze al drie maanden samenwoonden, vroeg Rob haar op 16 januari ten huwelijk in het PSV stadion op het podium in een VIP zaal. Karen heeft uiteraard ja gezegd.

Het volledige verhaal van het DVD.nl bruidpaar kun je op hun eigen website lezen, en felicitaties voor diegene die dat nog niet gedaan hebben kun je hier kwijt.

Bewerking : Edgar Smit

Recente artikelen

Laatste reacties

Wizz-Art  |  10-11-2005

Veel liefde, geluk en gezondheid gewenst!
Lees meer >

Joost v.d. Ham  |  09-11-2005

nogmaals alvast gefeliciteerd! ;) :) hmm....ik moet toch ook maar eens een dvd gaan verloten.
Lees meer >

TheGodfather  |  09-11-2005

Heel veel geluk en plezier gewenst :bier:
Lees meer >

kruspe  |  09-11-2005

bedankt iedereen!! We laten binnenkort natuurlijk uitgebreid alles aan jullie weten hoe de dag is geweest!!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina