DVD.nl steunt 3FM: serious request

3FM: Serious request

Al jaren een begrip in Nederland. Zo tegen het einde van het jaar: 3FM Serious Request!
Een ongekend populaire week waarin 3 radio DJ's van 3FM zonder eten een week het Glazen Huis in gaan om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar staat het Glazen Huis op de Markt in Eindhoven.

Giel, Coen en Gerard worden vanaf vrijdagavond 17 december opgesloten in het Glazen Huis.

De opbrengst van de actie komt dit jaar ten goede aan de stille slachtoffers van AIDS. Dat zijn ondermeer kinderen die hun ouders aan deze slopende ziekte hebben verloren en daardoor aan hun lot zijn overgelaten, maar ook kinderen die niet langer door hun zieke ouders verzorgd kunnen worden.

Wat is het plan?

Het lijkt ons leuk om als DVD.nl een mooi geldbedrag in te zamelen en dit dan tegen het einde van de actie (op 23 of 24 december) te gaan overhandigen. De kans is groot dat Jordy van Buel dit jaar naar Eindhoven gaat om het geldbedrag persoonlijk te overhandigen.



Ik wil doneren, hoe?

Jordy van Buel stelt net als vorig jaar zijn rekeningnummer beschikbaar voor donaties. Elke donateur zal in een lijstje bijgehouden worden in het bijbehorende topic op het forum van DVD.nl. Geldbedragen zullen daar niet bij staan, het staat immers aan iedereen vrij te doneren wat hij/zij kan en wil missen. Wil je een donatie doen, stuur dit dan naar:

Donaties kunnen tot uiterlijk woensdag 22 december 24.00u worden overgemaakt.

Wij rekenen op jullie! Elke euro is er één en samen kunnen we zeker voor een mooi geldbedrag zorgen en de stille slachtoffers van AIDS helpen! Vorig jaar werd er een bedrag van € 141,19 verzameld. Wij zetten dit jaar in op minimaal 250 euro!

Recente artikelen

Laatste reacties

Jordy van Buel  |  24-12-2010

Niet, ik ben niet in staat geweest een plaat aan te vragen omdat het vanmorgen al ontzettend druk was en de wachttijd meer dan een uur zou zijn om met een van d...
Lees meer >

Gerco Stuivenberg  |  23-12-2010

Wanneer kunnen we je op de buis (101-TV oid) verwachten Jordy?
Lees meer >

Jordy van Buel  |  19-12-2010

Bij deze weer een verzoek aan alle actieve leden van DVD.nl om hun bijdrage te leveren aan 3FM Serious Request. Tot op heden hebben 'slechts' 7 leden geld gedon...
Lees meer >

Gerco Stuivenberg  |  15-12-2010

Alles wat met de set-up te maken heeft. Het maakt dus niet uit of het gaat om de aanschaf, het installeren of om het 'fine-tunen' van de huidige set. :) Ik wil...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina