Dé actiefilm van het jaar - The Dark Knight - vanaf 10 december op Blu-ray en DVD


Dark Knight
Dé actiefilm van het jaar

The Dark Knight vanaf 10 december op Blu-ray en DVD

Warner Home Video brengt op 10 december het bioscoopsucces THE DARK KNIGHT uit op Blu-ray en DVD. De opvolger van BATMAN BEGINS wordt in de media met recht de actiefilm van 2008 genoemd. Saillant detail in deze productie is de rol The Joker, dat het laatste grote optreden op het witte doek betekende van acteur Heath Ledger. Hij stierf een onverwachte dood op 22 januari 2008. Zowel in Amerika als in Nederland heeft deze film alle records gebroken. De DVD verschijnt als 1-disc en als een Limited Edition Steelbook. Op de Blu-ray en de DVD Steelbook staan diverse interessante extra’s.

Synopsis
Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopathische crimineel, beter bekent als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.

DVD extra’s
Bat Tech (documentaire)
Back to Batman (EC Feature)
Mad Love motion comics

Blu-ray extra’s
Gotham Tonight comcast bridge
The Dark Knight ontmaskert (documentaire van 44 minuten)
Bat Tech (documentaire)
Back to Batman (EC Feature)
Mad Love motion comics

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  26-11-2008

Ik ga hem ook aanschaffen op Blu Ray. Heb hem nog niet gezien, maar het lijkt me een zeer mooie film met veel actie, en een sublieme Heath Ledger als de Joker. ...
Lees meer >

spliney  |  22-11-2008

(y) Deze gaat er zeker komen, op Blu-Ray wel te verstaan :-P
Lees meer >

Frank  |  13-11-2008

Op de verpakking zal zeker wel iets Duits staan, maar ik denk niet dat er Duits op de batpod zelf staat (misschien op de onderkant, maar dat zie je niet).
Lees meer >

rogue  |  12-11-2008

Kan iemand vertellen wat er staat ben namelijk erg slecht in duits. En als er op de hoes iets komt te staan in het duits dan is het een nee nee Dan is het dus...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina