EMI: André Hazes live in de Amsterdam ArenA op DVD

Op 29 augustus brengt André Hazes via EMI Marketing zijn nieuwe dvd Hazes Live in de Amsterdam ArenA uit. De dvd bevat de registratie van de beide uitverkochte concerten die de razend populaire volkszanger in het kader van zijn zilveren jubileum op 21 en 23 juni jongstleden gaf in het Amsterdamse voetbalstadion. Met de dvd Hazes Live in de Amsterdam ArenA voegt André Hazes een nieuw hoofdstuk toe aan zijn imposante carrière. Voorafgaande de release van Hazes Live in de Amsterdam ArenA zendt SBS6 op donderdagavond 28 augustus vanaf 21.30 uur een uur durende tv-special van André Hazes uit zoals opgenomen tijdens de concerten in de Amsterdam ArenA.

Hoewel de Amsterdam ArenA deze zomer werd bezocht door beroemdheden als Robbie Williams, Eminem en de Rolling Stones, was er maar ééntje die door de media een heuse titel kreeg aangemeten. "De Arena in Amsterdam heeft een keizer en die keizer heet André Hazes," schreef Het Parool. En inderdaad: Hazes kwam, zag en overwon in de tot tweemaal toe compleet uitverkochte Amsterdam ArenA. Getooid met een nieuw hoedje en bijpassend ringbaardje beheerste de Amsterdamse levenspopzanger het podium van het tot een 'intiem theater' omgetoverde stadion. In eigen huis was Hazes eenvoudigweg niet te verslaan! Tijdens de beide concerten bracht Hazes met verve al zijn grote hits ten gehore. Met liedjes als Het Is Koud Zonder Jou, Zij Gelooft In Mij, Zeg Maar Niets Meer en De Vlieger wist hij de duizenden meedeinende fans tot in het diepste van hun ziel te raken.

Tot de andere hoogtepunten op de dvd Hazes Live in de Amsterdam ArenA behoren de rocker 't Rode Licht, de meezinger Ik Meen 't, André's vertolkingen van de Italiaanse klassiekers Come Prima, Piove en Volare en een medley stampvol hits. Als extra bevat de dvd - die is opgenomen in een audiomix met 5.1 dolby surround/DTS/PCM 2.0 - onder meer beelden van de voorbereiding in Vinkeveen, de opbouw in de Amsterdam ArenA, de mini-special 'n Vriend en reacties van tientallen fans. Bovendien worden er op de dvd liedjes van Hazes uitgevoerd door Twarres (De Vlieger), Guus Meeuwis (Geef Mij Je Angst), Tim van Di-rect (Hoogste Tijd) en Xander de Buisonjé (Zij Gelooft In Mij).

"Deze dvd is bedoeld voor jullie, mijn fans, en al diegenen die de concerten hebben gemist of het allemaal nog eens opnieuw willen beleven," aldus Hazes die naar eigen zeggen 'koude rillingen' kreeg tijdens beide concerten. "Wanneer duizenden armen in de lucht worden gestoken en een vol stadion uit zijn dak gaat, is dat echt kippenvel! Honderd procent! Ik vond het helemaal top!"

Recente artikelen

Laatste reacties

Tossie  |  02-09-2003

Au, dit is ff een tegenvaller. Ik moet zeggen dat ik de nummers wel kan waarderen. Lekker meebrullen enzo. Wat ik jammer vind aan het concert is dat Hazes zo '...
Lees meer >

Coen Loef  |  28-08-2003

Hoe ironisch... Xander de Buisonjee met zij gelooft in mij :twisted:
Lees meer >

M Balje  |  28-08-2003

Voor de geintreseerden vanavond rond 21.40 na Peter R De Vries op Sbs6.
Lees meer >

El Barto  |  28-08-2003

Ik hoop dat jullie allemaal heel veel plezier beleven aan deze DVD en dat Andre zijn bankrekening weer flink kan bijvullen nou hij zijn al 20 jaar uitgemolken "...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina