Entertainment One DVD en Blu-ray Disc releases in december

Entertainment One



Entertainment One DVD en Blu-ray Disc releases van december.


COSMOPOLIS (DVD & Blu-ray Disc)

• VAN REGISSEUR DAVID CRONENBERG (A HISTORY OF VIOLENCE, EASTERN PROMISES)
• TOPCAST MET O.A. ROBERT PATTINSON, JULIETTE BINOCHE EN PAUL GIAMATTI
• OFFICIËLE SELECTIE CANNES FILMFESTIVAL 2012

Synopsis
coverIn Cosmopolis reist multimiljonair Eric Packer (Pattinson) door Manhattan in een poging om zijn haren te laten knippen. Tijdens zijn zoektocht naar een kapsalon probeert hij gewoon zijn zaken te regelen zoals altijd, maar in de chaos die op zijn pad komt – waaronder een presidentiële stoet, gewelddadige antiglobaliseringsprotesten en de begrafenis van een beroemdheid – maakt hij enkele verkeerde beslissingen. Cosmopolis is een bizarre, meeslepende rit door Manhattan geregisseerd door David Cronenberg.

Regie: David Cronenberg (A History of Violence, Eastern Promises)
Cast: Juliette Binoche (Chocolat, Trois Couleurs: Blue, The Unbearable Lightness Of Being) Paul Giamatti (Sideways, Cinderella Man, Lady in the Water, Duplicity) Robert Pattinson

Genre: Speelfilm
Speelduur: 108 min.

Te koop vanaf: 12 december



VAMPS (DVD)

• SEX AND THE CITY MEETS TWILIGHT IN DEZE VAMPIRE CHICKFLICK
• VAN DE REGISSEUR VAN CLUELESS EN LOOK WHO'S TALKING
cover

Synopsis
Goody (Alicia Silverstone) en Stacey (Krysten Ritter) leiden een uitermate goed leven in de New Yorkse nachten als twee knappe, jonge vampieren. Hun leven raakt echter gecompliceerd wanneer ze verliefd worden op twee mannen en worden opgejaagd door vampierenjagers. Nu zullen ze een keuze moeten maken die hun onsterfelijkheid en misschien nog wel veel meer in gevaar kan brengen.

Regie: Amy Heckerling
Cast: Alicia Silverstone (Clueless), Sigourney Weaver (Avatar), Krysten Ritter (Confessions of a Shopaholic, 27 Dresses)

Genre: Komedie
Speelduur: 90 minuten

Te koop vanaf: 12 december



UNIVERSE IN 3D: CATASTROPHES THAT CHANGED THE PLANETS (3D Blu-ray Disc)

• DE GESCHIEDENIS VAN DE PLANETEN VOOR HET EERST IN SPECTACULAIR 3D!
• EEN NIEUWE REAL 3D-RELEASE VAN HISTORY CHANNEL
covers

Synopsis
De planeten van ons zonnestelsel hebben eeuwenlang allerlei epische rampen weerstaan. Variërend van meteorenregens van buitenaf tot verwoestende vulkaanuitbarstingen van binnenuit. We reizen terug in de tijd om de gewelddadige gebeurtenissen te onderzoeken die de planeten, inclusief onze Aarde, hebben gevormd. Wees er getuige van hoe Mars is omgetoverd in een dorre, vijandige woestijn en zie met eigen ogen hoe één ramp Venus voorgoed veranderde. Bekijk hoe één verloren maan eindelijk antwoord geeft op de vraag hoe Saturnus aan haar ring komt. Antwoord op deze en vele andere vragen vind je in deze spectaculaire documentaire. Bekijk nu de geschiedenis van onze planeten voor het eerst in 3D!

Genre: Documentaire
Speelduur: 45 min.

Te koop vanaf: 5 december



UNIVERSE IN 3D: HOW THE SOLAR SYSTEM WAS MADE (3D Blu-ray Disc)

• UNIVERSE GAAT TERUG NAAR HET BEGIN: HET ONTSTAAN VAN HET ZONNESTELSEL
• EEN NIEUWE REAL 3D-RELEASE VAN HISTORY CHANNEL
cover

Synopsis
Met een leeftijd van 4,6 miljard jaar oud, is ons zonnestelsel een solide en veilige thuisbasis in het heelal. Maar hoe is het zonnestelsel ooit ontstaan? We traceren de geboorte terug naar een dunne wolk van stof en gas. Door de trilling van een nabijgelegen supernova, de zwaartekracht en natuurlijke rotatie, tolde het zonnestelsel als het ware in een platte schijf. Het gebeurde allemaal in een tijdspanne van 700 miljoen jaar. Terwijl ze bombardementen van dodelijke asteroïden moesten ontwijken, vochten alle planeten om een eigen plekje. Langzaam ontstond er een stabiel stelsel . Nu pas realiseren we ons hoe zeldzaam ons zonnestelsel is. Ontdek de geschiedenis van onze planeten voor het eerst in 3D!

Regie: Erik Thompson
Cast: Laura Danly, Michael Mischna, Alex Fillipenko

Genre: Documentaire
Speelduur: 45 min.

Te koop vanaf: 5 december


UNIVERSE IN 3D: NEMESIS - THE THE SUN'S EVIL TWIN (3D Blu-ray Disc)

• UNIVERSE ONDERZOEKT NEMESIS: HET VERMEENDE KWADE BROERTJE VAN DE ZON
• EEN NIEUWE REAL 3D-RELEASE VAN HISTORY CHANNEL
covers

Synopsis
Kan het zijn dat er een monsterlijke, onontdekte ster rond onze eigen zon cirkelt? En dat deze ster iedere 26 miljoen jaar dodelijke kometen richting ons zonnestelsel afvuurt? Nieuwe wetenschappelijke onderzoeken gaan naar de grenzen van ons zonnestelsel op jacht naar Nemesis, het vermeende kwade tweelingbroertje van de zon. We staan op de rand van de ontdekking van deze dodelijke zon, die de gehele bevolking van de wereld zou kunnen uitroeien. In deze documentaire leggen we uit wat Nemesis is, waarom deze zon zo moeilijk te vinden is en waarom het leven op aarde van deze ontdekking afhangt. Ontdek de geschiedenis van onze planeten voor het eerst in spectaculair 3D!

Cast: Greg Laughlin, Laura Danly

Genre: Documentaire
Speelduur: 45 min.

Te koop vanaf: 5 december

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina