Extremely Loud & Incredibly Close is vanaf 4 juli verkrijgbaar.



Warner Home Entertainment presenteert:


EXTREMELY LOUD & INCREDIBLY CLOSE

vanaf 4 juli 2012 verkrijgbaar op Blu-ray Disc, DVD en via Video on Demand.

coverDe vader van de elfjarige Oskar Schell komt om het leven tijdens de aanslag op de Twin Towers van 11 september 2001. Na de dood van zijn vader begint voor hem een ware ontdekkingsreis door New York City. Regisseur Stephen Daldry baseerde de film op de gelijknamige bestseller van schrijver Jonathan Safran Foer. Extremely Loud & Incredibly Close is vanaf 4 juni verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en via Video on Demand.

Extremely Loud & Incredibly Close begint op ’the worst day’ zoals 11 september 2001 in de film wordt genoemd. Op deze dag verliest Oskar Schell (Thomas Horn) zijn vader (Tom Hanks) tijdens de terreuraanval op het WTC. Oskar Schell, wiens moeder wordt gespeeld door Sandra Bullock is een bijzonder kind. Hij is namelijk amateur uitvinder, Francofiel en pacifist. Na het vinden van een mysterieuze sleutel en een briefje met de naam ’Black’ begint voor hem een wonderbaarlijke zoektocht door de vijf wijken van New York City. Via Black hoopt Oskar een boodschap van zijn overleden vader te krijgen en het antwoord op de vraag: waarom? Extremely Loud & Incredibly Close vertelt een ontroerend verhaal na één van de zwartste dagen uit de Amerikaanse geschiedenis.

De Blu-ray Disc bevat een aantal extra’s zoals:      
- New Featurette Finding Oskar 
- Making of Extremely Loud & Incredibly Close 
- New Featurette Ten Years Later 
- New Featurette Dialogues with the Renter

Regisseur: Stephen Daldry 

Acteurs: Thomas Horn (Oskar Schell), Tom Hanks (Thomas Schell), Sandra Bullock (Linda Schell), Max von Sydow (Huurder), Zoe Caldwell (Oma), John Goodman (Stan), Viola Davis (Abby Black)

Genre: Drama
Speelduur: 129 minuten

Consumentenadviesprijs DVD: € 17,99   
Consumentenadviesprijs Blu-ray Disc: € 19,99     

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  02-07-2012

Iemand hem al ergens zien liggen in de winkels ? Qua acteerwerk, montage, beelden en geluid top. Maar verhaal is echt belachelijk... Ook jammer dat wij weer de...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina